coolt

men hej min vän. det är varmt,jag älskar det,många klagar. helt otroligt hur man kan klaga. jag har fått en sak svart på vitt. det känns skönt,roligt men framförallt intressant och spännande. bara att jobba på Carro! jag är grym! jag älskar mitt jobb. alla är så fina. finns en människa,jag har inget emot henne,absolut inte. men har ni varit med om att man liksom helt enkelt inte klickar,inte på något plan. jätte konstigt känns det. jag har aldrig varit med om det förr på detta vis. men typ igår så lossna det lite. jag tänkte för mig själv att det är som det är och det är välkommet. och vipps så känner jag inte det där konstiga på samma sätt längre. hon är fin hon me! jag avslutar så idag. med glädje i kroppen och kärlek i hjärtat!

tjo hopp

men hej värmen. trodde jag skulle smälla av när jag traska ut från jobbet idag. bastu.se. me like! mötte upp en liten syster och tagga hem till oss på stranden. köpte med oss mat och jordgubbar med glass och har bara haft det bra. fan va najs det är med sommar. mycket känns lättare då. vi har bara suttit ute och snackat i timmar. men nu kan jag inte skrivA MER IDAg. bLLäää

men hej efter helgen

jamen vilken helg det varit. jag har inte gjort ett skit som har med el att göra. ingen tv,ingen dator,ingenting liksom. bara umgåtts med en massa nytt folk och mått bra. ätit gott och druckit gott,haft sjukt kul med min bästis och haft min man vid min sida. jag har också sett bland det roligaste jag någonsin sett. det hoppar fram två killar till oss,vi gissade att dom gick på kokain. dom pratade och va helt knäppa. satt och trummade med benen i hundranitti. den ena killen va värre än den andra,vi garavde så vi dog och han märkte inte ens att vi skrattade åt han,att vi härmade han emellanåt osv. ah,skit samma. jag tänkte försöka återberätta hur kul det va men skiter i det. i alla fall,helt från ingenstans så flippar killen. kör på sig solbrillorna upp och ner,spottar med tungan som om han ville härma ett billjud,drar världens snorloska rakt på bordet och sen snortar upp den,sen avslutar han med ett super-garv som ett psykfall och sen är det bara över. och vi har allt på film. hysteriskt roligt. jag har dock varit sjuk hela helgen. snorat,hostat och varit klen. men det va bara att flyta med på allt och bara va. tack alla! nu är jag galet irriterad över att jag har smör på min tröja,ser ut som att jag svettas ur naveln,äckligt.nu! wtf liksom. men men,så är det att jobba med barn,vilket jag älskar,underbara liv. jag är så trött just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen,tror jag ska laga mig mat och sen träna och sen slappa. hejja mig! peace and love <3

crazy <3

va fan! febern börjar gå ur,livet suger då. men nej nej klart det inte gör. livet kan inte suga. jag känner mig galen,som vanligt,lite rastlös och påhittig. men vad blir det av det,inte ett skit för jag är sjuk och ska vara hemma och tvätta. ingen mat har jag heller fått idag. inte heller gjort mig någon mat. varför har inte jag en betjänt? jag vet själv att jag borde ha en,borde också vara mångmiljonär. skulle passa mig perfekt. jag vill ha tillbaka mitt långa hår,men först måste jag klippa mig för mitt är så slitet. funderar på en fet hårförlängning,det är ju jag liksom. långt hår liksom,inte fake ;)! jag är den jag är,lite dampig,lite söt,väldigt hungrig,en smula osäker(på det mesta)! just nu hatar jag blogg.se! wtf liksom. varför går det inte att ladda upp bilder som vanligt. jag är inget datageni så sluta ändra en massa.

snart ses vi


feber och lite annat....

men gud. jag har feber. har inte haft feber på flera år. konstigt nog har jag alltid gillat känslan i kroppen när man har feber. alla tycker dte är jätte konstigt. asså,visst är jag lika hängig som alla andra och inte pallar göra något men jag gillar ändå känslan. men jag är grymt lessen över att jag missade jobbet idag. hade verkligen sett fram emot idag. jag älskar verkligen mitt jobb. sjukt tråkigt att jag fick feber just idag. ola ska hänga på stan idag och handla inför imorgon. så det blir att han får handla till mig med. men han brukar vara grym på att fixa allt jag ber om. bortskämd.nu/jag. jag som hade velat mysa omkring på stan med min man och shoppa inför imorgon. thats life. jag ligger och laddar för att tvätta(tur man har tvättmaskin och torktumlare hemma i alla fall) :)

sjuk!

herre gud! näsan bara rinner,halsen och öronen klias och för att inte tala om ögonen som det bara sprutar ur,hostan tar nog snart död på mig. jag blev ju hemma från jobbet igår men va tillbaka idag,sjukare än vad jag va igår typ. haha men man kan inte vara hemma flera dagar pga en förkylning även om jag håller på att stryka med. jag älskar mitt jobb,jag flyger fan dit på morgonen. imorgon är det sista arbetsdagen och sen helg. jag ser fram emot den här helgen. allt kommer vara kanon tror jag. jag och min kärlek bland vänner,me like. och jag behöver träffa rufus,i need my best friend,så det kan inte bli bättre. nu ska jag fortsätta hosta och snyta mig och kolla på film med min man. som jag by the way ska kasta en liten ursäkt till för jag fräste just helt i onödan. fy på mig! ha en fin kväll alla! peace

bandola fyller <3

Hej alla där ute! idag fyller min stora kärlek år. jag älskar honom mer än något annat och har gjort allt för han idag trots att jag mått skit(fysiskt). jag kan typ inte prata nu för det gör så förbannat ont i min hals. men det är säkert ok imorgon igen,brukar alltid va värst på kvällar och morgnar. det sista jag vill nu är att bli sjuk. det vore en mardröm att bli sjuk nu! imorgon ska jag överraska min man med en jordgubbstårta by the way...... nu ska jag hoppa i säng så jag är pigg imorgon. ha en fin kväll! peace

vi


god dag!

hej hej alla fina! galet sliten efter i fredags,inte bra att vara uppe efter 5 på morgonen. men men vi hade ju så kul,jag och min man. det va också guld att träffa carro och anna! snart ska vi åka iväg och äta tårta,för min älskling fyller år imorgon så hans familj ska fira honom idag. klockrent. nu ska jag fortsätta passa upp på min kärlek... ha en fin dag!

god kväll

tjaaa! nu åker jag och min man till helt enkelt och käkar! ha det bäst alla! peace

vilken skit dag....men till sist <3

ja herre gud vilken dag. jag hade verkligen sett fram emot denna dag. jag skulle träffa min själ efter jobbet och käka på stan men det blev tyvärr inställt och då skulle jag istället träffa min karl på stan efter jobbet men han skadade sig på sitt jobb så det blev inget heller. då bestämde jag mig för att dra och köpa en grej som jag länge velat ha men då va dom jävlarna slut. fatta min besvikelse hela dagen. vad är meningen med sånna dagar? att jag ska träna på att inte bli lack antar jag....svårt som fan!

blev att jag köpte 3 baströjor och ett par vita sneakers istället,ja oj vilken tröst;)!
sen ni ikväll åt jag och min man en god god sallad på våran veranda i kvälls solen,det va perfekt. så jag har inget att klaga på längre,wihoo!

jag hittade en gamla vän på facebook. det va skit kul att höra vad hon gör nu osv. man fatta ju redan när vi va små att hon va både smart och talangfull,kul att det går bra för henne! jag lovar,det kändes i hjärtat. jag har alltid gillat henne. hon är en god människa!

no borde jag städa här hemma men istället tänker jag lägga mig bredvid ola på soffan och dryga sönder mig på han. kan bli jävligt kul.

jag önskar er alla en fortsatt fin kväll. och har ni inte haft en fin kväll så hoppas jag den börjar nu! peace


nu är det sommar

men fy satan vad jag saknat att skriva vissa dagar. internet är fortfarande trasigt,funkar när det känner för det.
så vad har hänt sedan senast? haha typ allt,eller inget,beror ju på hur man ser på saker. jag är fortfarnde galt kär i min man,jag älskar fortfarande godis,grillat kött och sås. jag bor kvar på G-strand,jag älskar mitt jobb.

Ronja kom äntligen hem,eller har jag skrivit om det tidigare? har ingen koll. det känns fortfarande underbart att hon är hemma. men jag hatar att hon bor där hon bor. flytta hit!! du behöver det!

big brother har varit. alla vet ju hur mycket jag älskar bb,och nu är tiden förbi. måste bara tillägga att du(datorn) dog bara någon vecka efter att det börjat och som det förstörde för mig. för jag brukade spara alla avsnitt till lördag och söndags morgnar så jag missade ett antal veckor av bb pga dig. men det gick ju det med.

jag blev rödhårig i torsdags igen,lika it lite men det blev inte som jag ville. håret är slitnare än någonsin. på fullaste allvar så har jag aldrig sett ett så slitet hår någon gång tidigare,topparna alltså. topparna är som torr mossa,resten är som vanligt.

jag känner nog mest att det hänt så mycket pga att det hunnit bli sommar. kom just på en sak som hänt. kom just på,jag bojkottar solarier mot min vilja. jag har fått veta att det är lika cancerframkallande som att röka,så jag sa bara till mig själv "aldrig mer". känns skit,för jag älskar att vara brun. får dra en spray tan. men har ju alltid vetat att det är farligt,men inte hur farligt. men det ska få ett eget inlägg sen.

jag vill också understryka att jag älskar mitt jobb.

jag saknar Erika så det gör ooooooont,det gör det.

hej hopp vi skrivs när vi skrivs.....make love not war!



hahaha det ser fan ut som att jag bara har två tänder...

RSS 2.0