skällning

God morgon alla fina! Nu sticker jag iväg för att få skäll av min coach,kul! Hörs sen I think!

Måndag

Jag har haft en jätte bra helg. Men gud så trött jag är idag. Ska nog käka något sen hoppa ner i sängen igen. Låter som en tråkig men mysig idé.


Inflyttningsfest

Igår hade vi inflyttningsfest,jätte lyckat. Idag blir jag bara ompysslad och ska snart få god mt av mannen i mitt liv. Imorgon bär det av till  Stockholm med pappa och mina systrar. Bästa helgen. Och jar har fått så sjukt fina presenter i helgen. Den bästa köpte jag själv;)! En tvålpump som jag spanat in länge,den är liksom så sjukt fin,så råkade jag tappa den i golvet när jag tog upp den ur påsen och den gick sönder. Jag blev så lessen på mig själv,jag är en jäkla klant. Men hur som helst så fick jag en ny i inflyttningspresent. Så sjukt att dom köpt exakt lika,jag blev så jävla tok-glad. Ett fantastiskt moment ;)!Jag berättar mer imorgon.

Fresten så va jag så jävla snygg igår,mina klänning ägde,min outfit ägde. Men det som gör mig så lessen är att det finns inte en enda helkroppsbild på mig från igår. Jävla skit!

gråt

Jag har skruvat och gråtiti,som vanligt när jag skruvar. Råkade ha sönder ena byrån också,hur fan lyckas jag?? sån klant. Men den som är trasig kommer att stå bredid en annan så det kommer inte synas. Men tråkigt ändå på nya grejer. Men det kommer bli fint här hemma sen,så mycket jag vill ändra men nu är vi påväg tackvare min stora kärlek.

Nu sitter jag hemma själv och trökar,helt osminkad och lite mindre vacker idag. Jag brukar aldrig ha tråkigt men idag är jag rastlös.

Hörs hej

Skruvar...

skruvar och skruvar.

Fick en fråga om jag har nå planer för helgen. Och visst har jag det.

Fredag-inflyttningsfest
Lördag-bara jag och mitt hjärta
Söndag-Stockholm

Jag tog precis ett berak från allt skruvande för att käka. Det blev pasta med fläskfilé. GOTT!

Redan Torsdag

Jag fick ju åka till Ikea igår. För jag har världens bästa svåger som hjälpte mig,skjutsa och va trevligt sällskap. Jag fick med mig precis allt jag ville ha och lite till :)(tack min älskade fästman)! Så idag ska jag roa mig med att skruva möbler. Jag älskar att fixa saker själv men jag tycker det är tråkigt med bruksanvisningar så det brukar sluta med att jag sitter helt galen och skriker,svär och grinar. Då blir jag ju självklart tvungen att be någon om hjälp,men det är inte lika roligt.

Min man ska jobba hela dagen och halva natten,så duktig,men tråkigt för mig. Jag ska ha fixat allt som jag köpte igår tills han kommer hem.

Det blev inget bullbak igår men det ska det bli idag,kommer bli så roligt. Första gången liksom.

Jag önskar alla en varm dag inne med tända ljus och något gott att äta. Håll i hatten när ni går ut,det blåser fortfarande galet.

 Vi igår ;)

NU*

Sitter och funderar över vart min man tagit vägen,han brukar inte vara så här sen. Fy stackarn kanske va tvungen att ta en promenad i detta väder,i sånna fall är det nog ett åskmoln som kommer komma genom dörren sen. Hjälp!

Om 30 minuter ska jag äntligen få åka till Ikea,Bandola vet hur jag tjatat och pratat och önskat i flera veckor,jag är så glad för min skull:)!

Sen är jag ruggigt glad över kommentarerna jag får,det är så kul att folk kikar in! Men hur hittar ni hit om jag får fråga :)??

puss och kram vi syns på stan....

 sitter och inväntar min skjuts

Ikea <3

OMG vilket väder vi har. Jag såg en tant utanför mitt fönster,hon gick liksom i slowmotion för att det blåste så mycket,lilla tanten.
I alla fall ska jag få åka till Ikea idag. Min man gav mig hans kort också,smart ;)!

Det känns spännande inför fredag i alla fall,synd inte lillasyster kunde vara med. Men jag är galet taggad.

NU är jag hungrig,tjing tjong


Hej :)

God morgon! Nej då,gick upp när mitt hjärta gick till jobbet. Gick upp och kolla på vakna med the voice,fan så bra dom är.
Oh my god vilket väder det är,mys tycker jag. Men jag vill till Ikea och det vill ingen annan. Jävla skit,men jag ska ha fått  med mig någon innan fredag. Ska ju handla en massa grejer,stora grejer.

Jag hade tänkt att gå till affären idag för jag vill baka egen pizza,men till min förvåning hade min man tagit med sig bankomatkortet till jobbet. Jag vill ha en anledning att gå ut,ge mig en!

Nu ska jag gå och fixa mig,sen laga mat och städa lite. Jag vill avsluta med att citera min älskling från igår.
 
       

            "synd att vi inte träffades tidigare,runt 15 typ då hade vi haft ungefär 10 extra år tillsammans"


Måndag*

Jag älskar måndagar. Känns som man får en ny chans på något vis,en ny chans att satsa helhjärtat på nya dagar. Jag trivs i våran lägenhet har jag konstaterat idag. Så det ska bli kul att ha inflyttningsfest på fredag. Jag och mitt hjärta ska ha våran första fest ihop,underbart!

Idag har jag ingen lust att göra något,jag vill bara ligga på soffan och kramas utan att känna ångest över att jag inte varit ut idag. Vilka problem jag har,stackars mig ;)!

Galet kär är jag.







söndag**

Det är söndag,jag är hemma hos mitt hjärta igen! KÄRLEK

Smörgåstårta

Nu är det snart dags för lunch och det blir smörgåstårta dagen till ära. Pappas fästmö fyller 40. Pappa är grym på smörgåstårtor by the way,visar en bild sen.
Jag åker nog hem idag också. Natta ska bara plugga hela dagen imorgon också så det blir ändå ingen tid att umgås. Plus att då får jag gosa med mitt hjärta ikväll.

Hoppas alla har en fin dag i all snö! Kram

in Örebro

Hänger i Örebro. Det är trevligt på alla sätt och vis. Men jag längtar efter mitt hjärta,lite svårt att fungrea utan sitt hjärta ;)!

Nu ska vi strax gå och hyra film och sen dra hem till pappas fruga för att kika på den/dom!

Idag har jag varit med lillasyster till hennes skola,jätte kul verkligen. Satt med på en matte lektion,käkade i matsalen och kollade in alla grupperingar dom hade. Fy fan för att gå i skolan säger jag bara. Kul att få kika men thats it! Det riktigt luktade skola när man klev in,lite ångest,lite kärlek och en jävla massa osäkerhet. Men från min sida va det bara kärlek i alla fall.

Hoppas ni har en fin kväll! Puss och Kram

Jag älskar min man så det gör ont!

Nu vet jag vilken tid*

Det blev 16 tåget,va tvungen så jag får pussa på min man en sista gång innan jag åker haha,känns bra i hjärtat.

Jag har i alla fall hämtat in resväskan från förrådet och börjat packa. Förr när jag va mindre och åkte varannan helg till pappa så packade jag alltid min stora resväska och det tyckte jag va väldigt viktigt,haha. Även fast jag är en tjej som älskar kläder och tycker att utseendet är viktigt så har jag lärt mig att packa som en man haha. Visst har jag med mig lite ombyten men bara det viktigaste. Kläder som jag vet jag kommer använda och ett plagg utifall vi ska på något finaren and thats it. Så jävla skönt är det också. Mamma brukar säga att jag ska stoppa tandborsten i bakfickan och sen är jag good to go :)! Just ja,skor också. Ett par bekväma och ett par fina. Hur dumt lät inte det,synd att inte allt snyggt va bekvämt också.

Igår erkände jag för min man att jag klickat i smyg,tur att han älskar mig ändå. Vill han ha en snygg tjej så måste jag ju få klicka ;)!

I alla fall så mår jag super bra idag. Det händer något speciellt med mig när jag åker till Örebro,en speciell känsla. Jag blir harmonisk när jag kommer bort från alla mina måsten och stressen över att jag just nu inte har ett jobb. En sists som jag dessutom satt mig i själv,men men. Off i go.

Jag kommer längta ihjäl mig efter Bandola,jag älskar dig galet mycket,helt sjukt.

Peace alla!



 



Here I Come*

Tja,snart bär det av mot Örebro. Frågan är bara vilken tid?? Hmm...

Samma dag*

Spontanitet är nyckelordet till mycket här i livet. Det finns så mycket som blir så mycket bättre om man bara gör det spontant. Som att baka,så mycket roligare om man bara får ett infall och drar ihop något av det man har hemma. Äh,grejen va att jag skulle dra en massa liknelser och sen gnälla lite över att den där fikan bara blir uppskjuten hela tiden. Ok,dom kommer idag men hur sent som helst för nu va Bandolas brorsa tydligen tvungen att äta. Äta bör man annars dör man,men hallå,planeringen då?? Nepp,bättre om man bara kommer över på en spontanfika. Inget gnäll,inget passande av tider utan bara en vanliga jävla fika.

Annars så är jag fortfarande lika glad över min spontana prestation imorse.

By the way så ska min mamma helt plötsligt inte med till Örebro längre för att kolla på lillasysters dansuppvisning,jävligt tråkigt enligt mig. Såg fram emot med en tågresa med min mamma,gillar att prata sönder henne. Plus att det hade varit trevligt att vara där borta med henne,hemma blir vi lite i luven på varandra ganska lätt,lite annorlunda när man är borta. Så borde det egentligen inte vara,emn borde alltid lägga manken till för man vet aldrig hur länge man får ha varandra. Men gud vet att jag är bättre nu än förr.
Bla bla bla....

Alla duger vi som vi är,någon måste vara sämst och någon måste vara bäst.(eller hur lillasyster)

Peace.....


Yes*

Tja och god morgon! Idag är en riktigt bra dag. Det är mycket snö ute och jag fick ett jätte bra besked när jag ringde ett samtal idag,men inga garantier så det är bara tt vänta till första dec. Vi håller tummarna för mig!

Snart ska jag iväg till min coach,känns helt ok,hon är bra trevlig och lyssnar bra,det kommer man långt på. Sen ska jag nog kila till stan och handla en farsdagpresent till Bandolas pappa. Min pappa ska nog få nåt när jag kommer dit imorgon också,nåt litet i alla fall,kanske en sten ;)! I alla fall ska Bandolas pappa och lillebror hit på en fika idag. Mycket trevligt plus att då får man ju äta något onyttigt också,härligt!

Nu ska jag äta frukost och njuta av den härliga känslan jag har i kroppen. Puss och Peace

(jag driver med lillasyster på denna bild)

(jag för ca 1 år sedan)       

Tisdag*

Har ätit frukost,kollat bloggar,kollat tv,klickat,längtar,,ångest,funderar,nervös,taggad,älskar,önskar
Det är med dom känslorna jag lämnar lägenheten idag!

Glömt dig

Helgen har bara rullat på,en riktigt bra helg har det varit. jag har fan glömt bort dig i helgen bloggen. I fredags va Ronja och Robin här. Vi lagade mat,spela kort och bara hade det bra. Senare på kvällen dök Erika också upp. Stämningen dog väl lite då. Inte för att det va Erika som kom utan för att mina två vänner inte går ihop så jävla bra. Men det funka ett litet tag i alla fall.

Jag glömde ju visa bilder från i torsdags när jag och Erika fick för oss att "baka". Vi köpte vaniljglass och sen blandade vi i maltesers,daim,bilar och dumle. Vi avslutade med krossade kakor på toppen,gissa om det va gott. Jag visar lite bilder sen.

I lördags va vi hos min kärleks pappa och käka. Alltid lika gott att äta där,helt sjukt. Vi hade det jätte trevligt och åkte hem runt halv två. När vi kom hem satt vi och spelade tv-spel halva natten. Jag älskar min älskling,vi har det bäst.

Om två veckor ska vi ha inflyttningsfest(min första,fast jag flyttat minst en gång om året sedan jag fyllde 18). Det kommer bli grymt i alla fall,jag längtar. Allt känns så bra när det är ihop med Bandola.

Idag ska jag bara ägna mig åt att städa och äta,grym dag.

Ha det bäst alla! Peace



                                          
Garneringen fick bli en blå padda och några sodapops(mycket fult,haha)

Jag tar också helg

God morgon alla fina!
Det är snö, det är helg, jag har haft en effektiv vecka och jag är så galet nöjd. Stolt över mig själv. Känns liksom som att jag också får ta helg nu,fast jag inte hat något jobb.
Jag mår så bra av snön. Det är inte så att jag måste vara ute i den hela tiden men den är så vacker där den ligger. Jag blir harmonisk. Kanske man skulle bo längre upp i norrland? Så pass mycket norrland att man tar skotern till jobb och dagis. Haha jag har ju inga barn,men jag börjar nog fan längta. Läskigt.

I alla fall så hoppas jag på en tripp till Ikea. Jag är alltid pigg på det men mannen min är inte lika pigg på det. Hade han haft körkort hade det varit en annan femma men vilket han inte har för tillfället. En annan älskar att åka buss,tycker det är mys. Men det slutar väl att vi lurat någon stackare att skjutsa oss,men det är fint med folk som ställer upp. Då är det ju skoj att få ge tillbaka sen. Men oj så jag svamlar.

Nu ska jag kika på våra bästa år, käka frukost och bara må bra. Ha en fin dag alla!



                                                

JO jag vet,det ser helt stört ut. Härligt va....
Peace

Idag är Idag

Jag kämpar på hos min coach. Idag kommer Åsa hit igen,mycket trevligt. Jag känner ibland att jag får mer kontroll över mitt humör*LYCKA*. Jag ska snart till Örebro och hälsa på pappa och syster*kärlek*. Jag är besviken på dig!. Jag är galet shoppingsugen,klickade idag,fy på mig! Jag känner mig fin för det mesta,skönt!. Jag mår så bra av snön. Jag är tacksam. Jag älskar min man av hela mitt hjärta.

Tänk att jag har en sån man som jag har. En som bara greppar tag i mig när jag minst anar det och ger mig en kärleksförklaring,flera gånger om dagen. En som fäller en tår när han ser på mig och säger att han älskar mig. Jag är så lycklig  med dig så det är helt galet. Jag önskar alla tjejer en sån kille,världen skulle vara så mycket lyckligare och bättre då.
 
Igår va i alla fall och hälsade på min mormor som ligger på sjukhus,eller hon åkte hem idag. Hon har inte legat inne för något allvarligt utan en lättare operation. Det va mysigt i alla fall. Jag har börjat tagit vara på tiden med mina nära och kära på ett annat vis än tidigare. Alla blir vi bara äldre så jag tar vara på tiden och det gör mig mer tacksam.

nu ska jag fixa mitt vackra tryne och sen träffa min härliga coach.

Peace

en bedrövlig bild på oss. Me like :)

Vitt

Det kom SNÖ idag,det är alldeles vitt ute. Im in love!

Redan Tisdag

Hej och hå. Det är redan tisdag. Imorgon ska jag följa med en god vän på jobb,ska bli riktigt spännande. Hon är sömmerska och ska fixa i ett slott,coolt,jag e taggad!

Min man är sjuk och hemma från jobbet,så vi har myst i två hela dagar nu. Ligger och ger varandra komplimanger och kärleksförklaringar. Han är galet duktig på det min man,den bästa.

Jag vill ha snö nu. Om det ändå är så kallt varför kommer inte snön,så den får ligga kvar sen. Jag längtar. Och snart kommer Erikas man från spanien till Sverige,fatta vilken chock för han att stiga av planet till denne kyla. Kommer bli grymt kul att träffa han igen och jag är så galet glad för Erikas skull.

Förra helgen i alla fall så va ju pappa här med sin fästmö och hennes son. Bästa hlegen på länge. Jag gillar pappas aura eller vad man säger. Den energin han ger ifrån sig,jag är en sucker för folks energier. Pappa har den bästa. Här kommer i alla fall lite bilder från helgen. Från när vi alla samlades hos mormor och morfar för att fira mamma,japp alla va me.








Den sista bilden på mig tyckte min storesyrra att jag ser ut osm en kines,både i ansiktet och klädväg.

God Morgon

God morgon alla fina! Eller god lunch kanske man ska säga. Jga har ingen lust att blogga just nu,ville bara säga hej-HEJ!


slapp

slapp och släng. soffläge för oss. helgen har varit helt underbar och nu ska vi fortsätta ha det bäst. hörs imorgon med bilder och detaljer. Peace

Lördag*

När lördagsmorgon glimma. Om två timmar kommer det hit folk på lunch,så nu ska jag sätta lite fart.

Ha en bra lördag! Peace

Äckligt!

Men fy fan,finns det något värre än att gå och lägga sig bredvid någon som luktar alkohol? Jag tror fan inte det. Jag är extremt känslig för lukter,smaker och ljud. Kul liv tänker ni då va ;)? haha.
Men i alla fall,igår va jag tvungen att göra det. Karln min hade ju varit på hockey och druckit öl så jag fick somna till öl-lukt,stackars mig.
 I alla fall så vaknade jag på bra humör. Jag hade bestämt med lillasyster att vi skulle käka frukost/lunch på stan idag vilket jag såg fram emot. Men när jag reste mig ur sängen kände jag mig så sjukt svag. Hade ont i kroppen och mådde illa,wtf? Så vi fick ställa in. Jag mår lite bättre nu men inte helt stark. Och vi som ska till Ikea idag,hem till Bandolas mormor och sen äta hos svärmor ikväll,wish me luck!

Nu äter jag frukost som smakar skit också.

Pappa,hans fästmö och hennes son(min bonus brorsa) kommer till Gävle idag,som jag har längtat. Hoppas jag kan hålla mig från att bli sjuk tills dom åkt hem i alla fall. Fast jag blir ju så sällan sjuk. Blir små sjuk bara men det blommar liksom aldrig ut.

Jag önskar er alla en fin helg i alla fall. Peace





EFFEKTIV!

Idag har varit den mest effektiva dagen på väldigt många månader. En sak blev inte som jag ville men hey,jag måste sluta med mina höga krav på mig själv. Jag gjorde det jävligt bra idag.

Nu har Bandola precis stuckit iväg för att kolla hockey med en kompis och jag har hyrt relaxen så jag ska bara ha det bra. So long babes


God Jävla Morgon

God morgon! Fy va härligt med en ny dag. Jag är stolt över mig själv idag. Jag har gjort en sak som jag bävat för och när jag gjorde det så blev det mycket bättre än väntat. Så nu håller vi alla tummar vi har att det ska gå vägen. HEJJA mig!

Idag ska jag till coachen,inget möte,ska bara hänga vid datorn och låna skrivare. Jag är så tacksam för min coach,man känner sig alltid välkommen dit.
Men gud va jag reagerar på att jag skriver "man" istället för jag(pappas fel). Jag ska nu mera skriva jag när det handlar om mig;).

Jag är kär och galen
Jag är tacksam för att Erika är hemma
Jag är glad idag


Natti

Nu ska jag gå och lägga mig. Sur e jag också. Ska bli skönt med en ny dag imorgon :)!

Kram alla

Elaka tjejer..

För några dagar sedan när jag och Bandola satt på bussen så iaktog jag två tjejer. Dom va väl runt 15-16 år. Den ena va knubbig,hade långt mellanbrunt hår som inte va tvättat dagen till ära,vanliga tråkiga kläder och inte en gnutta smink (vilket jag tyckte att hon borde haft). Den andra hade samma sorts kläder på ett ungefär,kanske något kvinnligare stil,men hon hade sminkat sig(vilket jag tyckte att hon borde ha låtit bli med tanke på hennes teknik). Gah,nu blev det här inlägget precis som jag inte ville att det skulle bli,det låter som att jag mobbar dom vilket jag inte vill. Men det jag ville komma fram till var att det klev på en annan tjej på bussen och hon ställde sig typ en meter ifårn dessa två sittande tjejer. Dom började tissla och tassla,skratta och peka på den här tjejen som nyss stigit på. Grejen va att dom ville att hon skulle höra,att hon skulle känna sig illa till mods,att hon skulle bli ledsen. Det va så fruktansvärt hemskt att se,det riktigt brann i hjärtat på mig. Vilka trodde dom att dom va liksom?! Äckligt va det. Jag harklade mig högt och tillgjort för att dom skulle kolla på mig,när jag fick deras uppmärksamhet gav jag dom en blick som fick dom båda att kolla ner i backen. Hade dom gjort en sak till hade jag ställt till med en scen som hette duga. Hade jag varit på dåligt humör den dagen hade jag,jag vet inte vad jag hade gjort med dom då. Jag ångrar på någotvis så här efteråt att jag inte ställde mig upp och sa något till dom.

Varför är tjejer så jävla elaka med varandra?

Igår/lista

Oj jag glömde visst blogga igår. Hade fullt upp hela helgen. Gjorde en massa grejer som att träffa min coach,träffa lillasyster,fika i hemlingby,stan runda,tv-spels kväll och en massa gott hela dagen. Jag läser ju mycket bloggar,en hel del från min egen stad. Har sett att många gjort samma "lista",en sån där man svara på frågor om sig själv. Jag tyckte den va bra så jag kör på samma.

SENASTE:

Dryck: Vatten
Telefonsamtalet: Min kärlek
SMS: syster
Sång du lyssnade på: Carola - Störst av allt
Gången du grät: För någon dag sedan,jag gråter ofta faktiskt.

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: Big no no!
Har någon varit otrogen mot dig: Nej
Varit kär: Ja!
Förlorat någon speciell person: Ja det har jag.
Varit deprimerad: Nej inte deprimerad. Då är man väl deppig en längre tid? Men visst blir jag smådeppig ibland.
Varit så trött att du somnat sittandes: Ja,svårt att låta bli i våran sköna soffa.

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Nej
Fått ditt hjärta krossat: Nja,kanske lite,av en vän....
Skrattat så att du har börjat gråta: Ja,ofta!
Insett vilka som är dina äkta vänner: Nej det visste jag redan.
Fått reda på att någon har pratat om dig: Ja,och himla kul va det. Det va hon själv som kom fram och sa att hon alltid hatat mig och min vän Erika,att hon snackat mycket skikt om oss. Jag blev riktigt förvånad. make love,not war!!
Kysst en kompis: Näjje,jag har ju min man :)!

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Jag har ingen msn längre.
Hur många barn vill du ha: 2 kanske
Har du några husdjur: Nej,lite känslig mot pälsdjur!
Vill du ändra ditt namn: No way,jag gillar mitt namn.
Vad gjorde du under din födelsedag: Hade det bra men familj,man och tårta :)! Jag ÄLSKAR tårta.
Vilken tid vaknade du idag: Runt halv sju när Bandola skulle till jobbet,men jag gick upp runt halv nio.
Vad gjorde du igår runt midnat: Vi gick och la oss.
Någonting som du längtar till: Tills snön kommer
Senaste gången du träffade din pappa: I somras någon gång för att han bor i en annan stad,men på fredag sysn vi igen. Längtar galet till det också
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Jag skulle gärna vara ekonomiskt oberoende eller bara ha ett jobb.
Vad gör dig irriterad just nu: Inget alls just nu.
Vad är ditt namn: Caroline
Stjärntecken: Oxe såklart ;)
Grundskola: Björke,Stigslund,Balder,Sörby
Gymnasie: Fy fy men jag givk IV
Högskola: Inte än :) 
Hårfärg: Mörkbrunt,hot hot ;)
Längd: 160 tror jag
Piercings: Öron

DIN FÖRSTA:
Husdjur: Hund
Förälskelse: Ja då gick jag på Björke skola och va störtförälskad och ihop med Freddie L
Alkohol du drack: Öl

HAR DU NÅGONSIN:
Krossat någons hjärta:
Tror tyvärr det. Förlåt!
Har du blivit arresterad: Ja ett antal gånger,har ju varit en riktig skitunge!
Dissat någon: Ja ofta. Leave me alone,jag har en karl! :)
Gillat din killkompis (mer än som vän): Nja kanske någon gång,inget jag lagt på minnet.

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång:
Ja som liten dejtade jag alla killar i klassen:)!
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja verkligen.
Vad kan du verkligen inte leva utan: Min Kärlek,mina Vänner,Familjen och godis.
Vad vet inte så många om dig: Att jag brinner för att hjälpa andra och att jag är en ganksa djup människa.
Har du snott listan: Ja det har jag gjort,stjäla is the shit ;)!


RSS 2.0