fretahg

men för fan din stackare. jag älskar ju dig men jag glömmer dig,ibland skiter jag i dig också,tråkigt men sant. men det finns annat som verkar så mycket bättre vissa stunder när jag tänker på dig. jag fryser ju också,sjukligt mycket. så har jag bäddat ner mig i soffan en kväll och kommer och tänka på dig så är det mer lockande att ligga kvar. jag lovar att bättra mig bloggen,vi ska skrivas oftare.

i alla fall,har haft en toppen vecka. jobbat med mysbarn. jag studsar ur sängen varje morgon när jag trivs och det har jag gjort hela långa veckan som egentligen tog slut allt för fort.

min helg känns kul. imorgon maskerad hos fina cajsa och glennsan och idag far jag till Tierp.

jag är så tacksam,tacksam för jobb,för kollegor,för vänner, för min man och allt fint i mitt liv!

hej

hej snuttis....

Bästa

men dra ma baklänges. klick klick klick låter det hemma hos mig. jag shoppar online liksom. jag försöker kombinera måsten med vill ha,det går sådär måste jag säga. bättre än väntat dock. men fan va fina saker det finns. omg,och jag som klär i allt;)!
men jag har liksom lurat mig själv att det är ok. jag har ingen hobby,asså typ hockey eller så. så shoppa är min  hobby,och alla hubbusatr kostar pengar,så då är det ju klockrent egentligen :)!
jag och min kärlek ska ju på maskerad nästa lördag. jag har letat och letat men inget funnit. så jag slog till på snövit bara,peruk och hela kittet. men asså,jag är så ful i kläderna så jag tänker nog fan lämna tillbaka dom. gosse,peruk och allt,va fan tänkte jag??


jag har haft den bästa veckan på länge...underbara barn!

imorgon ska jag träffa alla smultron,satan vad kul.

jag är så glad att erika finns i närheten om man säger så. men ack så lite tid det finns till dejter. jag jobbar oftast sent och sen är jag ju megatrött och ska upp före sex dagen efter och så håller det på. men jag är duktig som pusslar och grejar med mitt jobb. STOLT!

nu ska jag bada och invänta kärleken,ja det är det han är,min kärlek!!

helg och måndag

god morgon god morgon god morgon! helgen har varit mys,har i stort sett bara hängt med min man. Jag älskar dig mitt hjärta!
vi har kollat nile city,spelat tv-spel och ätit gott.
idag är jag tröttare än vanligt men jag får ju skylla mig själv för lite sent blev det allt igår!

nu ska jag promenera iväg för att jobba lite.....

ha en fin dag....

jag längtar........

jag är så jävla kär.....

barn

jag vill inte dela ola med någon annan,jag vill inte förstöra min kropp,tja det är väl dom anledningarna till att jag inte är en mamma. jag vill ha barn,jag skulle rocka som mamma men jag vill ha Bandola för mig själv. det kanske låter konstigt men så säger mitt hjärta....

Fredah

men hej igen,det va inte igår!
jag mår toppen,ja toppen. jag älskar dessa mörka morgnar. studsade upp ur sängen idag,gjorde frukost till min man(som han dock inte hann äta),plockade undan tvätten från igår,bäddade våran säng och nu kollar jag vakna med the voice och ska tvätta en till maskin och klockan är bara 14 minuter över sju. sitter och funderar över vad som gör martin björk så lycklig,för det verkar han ju absolut vara,han strålar(kanske han är gravid)!

idag bär det nog av till stockholm. rufus,jag och våra respektive. inte för att göra något speciellt,bara för att göra något liksom.

jag är så kär i min Ola,häromdagen va det exakt 3 år sedan vi träffades för första gången. haha va annorlunda allt va då. så kul att tänka tillbaka men ännu kuligare att blicka framåt. han är fantastisk.

Åsa är hemme i Sverige,och det blir nog ganska länge också. fan va glad jag är. min vänn,min fina vänn. tänk allt vi gått igenom,haha. allt vi gjort,alla gånger vi skrattat,alla gånger vi bråkat haha,ja herre gud vilken resa vi gjort tillsammans. stackars alla våra anhöriga där ett tag,vad dom fick stå ut med. alla oroliga nätter osv.jag ber här med officiellt om ursäkt till alla drabbade! hoppas ni inte lidigt allt för mycket.







japp sånt sysslar jag med,tar 1000 bilder och lägger sen upp dom här.....




RSS 2.0