Kör igen..

Japp,jag kör på en två dagars. Igår blev det ändrade planer så det blev grillat hos syrran och några öl på det och sen krogen. Älskar att parta med syrran,vi har alltid så kul,garvar fenomenalt mycket. KÄRLEK till henne!
Idag kommer äntligen Rufus i alla fall och vi ska pimpla lite öl och sedan dra på krogen. Fan vad jag har längtat. Det va typ hela två veckor sedan vi sågs så vi har mycket att uppdatera.

Men satan va trött jag är,jag pallar egentligen inte att fara och flänga som jag gör nu på sommaren. Det finns alltid fler fest tillfällen på sommaren och jag har då hängt med på dom flesta faktiskt. Ser väl ut som en 90 årig gammal kärring innan sommaren är slut,haha speciellt efter trippen till Ibiza.

Nu ska jag nog lägga mig och vila en timme så jag någorlunda pallar med dagens bravader.

Jag säger bara 1,2,3 Fanta Och Rosé,lets do this!


Skön dag och drömmar

Vilken skön dag det är idag!
Jag sitter hemma nu(ovanligt),borde gå till stan och införskaffa mig lite hudprodukter. Men jag drar mig alltid för sånt för det är så sjukt dyrt. Finns det inga bra produkter utan olja och perfym till ett bra pris??

Oh lord vad jag önskar att jag va miljardär,allt ytligt skulle vara så mycket enklare då.
Skulle jag vara miljardär eller liknande så hade jag startat ett eget fantastiskt klädmärke och alla sorters hudprodukter till ett bra pris. Jag brukar rita käder,väldigt fresha kläder. Synd bara att jag inte är nåon hejjare på att sy men kanske att jag tar en kurs i att lära mig sy någon gång och gör verklighet av min dröm,why not?!
Nu ska jag dra på mig något najs och kila till stan i alla fall. HEJ!


 På bilden,jag och Carro en kväll i April

Igår va super,idag lika så!

Tjaaa!
Igår va en helt underbar dag. MY man got a new frisyr,så sjukt snyggt blev det(tack Stina)! Sen gick vi till Tant Grön och käka och drack,super mysigt.
Träffade några vi kände och blev kvar där till klockan två i natt. Vi satt bland annat och diskutera om det är ok att hitta på saker med sina ex. Klart det beror helt från person till person och hur länge det varit slut osv. Men som i det här fallet så gick hans brud på en konsert med hennes ex som hon smsar med i smyg så fort hon fått lite alkohol i kroppen,INTE ok! Leave that slut,det va det enda jag hade att säga!

Vi har legat på soffan hela dagen förutom när jag va iväg till läkaren en sväng (ska kolla om jag har ADHD eller liknande),spännande som fan tycker jag. Inget jag alls skäms för om jag skulle ha. Skulle vara skönt att veta varför jag blir så crazy ibland. Kan juh hända att jag bara är totalt störd ändå och då får jag väl leva med det;)!

Imorgon kommer min Rufus till oss. Karln hennes är ute på någon mini semester så då får jag chansen att rå om henne i några dagar,kunde inte bli bättre. Och imorgon ska jag,syrran,hennes man,min man och Rufus pröva en ny restaurang här i stan och det kommer bli så fucking great. Vi alla älskar mat,så lets frossa!

Jag är så lycklig med min karl by tha way...men det här är jag och Rufus på krogen för någon vecka sedan <3



Rutiner och ego....

Tja tja! Så här långt har jag följt mina fantastiska dagliga rutiner. Kollat på Våra Bästa År och käkat någon form av frukost som idag blev vattenmelon. Tur att det är lunch snart!

Så,vad händer idag?! En av pappas låtar är med i en talangtävling(hejja pappa) som är på turné runtom i Sverige och idag kommer den till oss i Gävle wihoo. Blir nog en bit mat på stan också,kanske en öl eller två på det me,why not liksom?!

Så har jag betalat alla räkningar idag också,älskar att göra det.

 Men nu ska jag duscha och göra mig mer fresh än vad jag redan är och sen sätta mig och knäppa egobilder!


Maat!

OMG vilken god mat jag ätit. Såg ut som bacon men det heter tydligen fläsk och till det fick man potatis och löksås,super gott!! Tack älskling!!

Nu sitter jag på Fejjan och pratar med min gode vän Erika som just nu jobbar på Ibiza,som jag saknar henne. Men i alla fall vi ska juh dit snart,jag och my man. Jag längtar nu men kan ändå inte komma ifrån tanken att det känns som att slänga en slant,en ganska stor slant rakt ner i havet för det är juh verkligen dyrt att resa. Men det kommer det vara värt.

Nu ska jag ta mig an våran underbara disk som ropar på mig ute i köket,köket som inte känns som vårat längre eftersom att vi sagt upp lägenheten. Ja det känns verkligen skumt efter att man sagt upp lägenheten,som att man bor hos någon annan på något vis,BLÄ. Kanske kommer det hoppa ut en sur gubbe från något av skåpen och be mig dra!?!


Exited

Tjaaaa! Im exited to write again!
Sitter hemma som vanligt. Har ju gått och blivit riktigt slö sedan jag "sa upp mig". Visst är det najs att vara hemma ett tag men nu har jag fan tröttnat. Det känns liksom inte ok att ställa klockan på 10:20 varje kväll för att gå upp och kolla på Våra Bästa År. JAPP jag erkänner,jag kollar på den skiten(man kan nog inte kalla det för något annat än skit) och med "man" så menar jag jag. 
 
Nu ska jag fixa mig lite och sedan cykla iväg och möta karln min för lite lunch.

                                                                                 ÄLSKAR att äta!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0