WTF

WTF! sex dagar sedan jag uppdaterade,japp så seg är jag. jävla rövhål. idag har jag i alla fall varit och fortsatt göra den där grejen,som känns spännande. tror jag skrivit om det förr. i alla fall börjar det kännas lite skrämmande. sällan jag känner så. lite spännande att känna så också :)! jag mår bara in alla fall,tar hand om mig så gott det går:)! tar hand om min man så gott jag kan. hade en jätte trevlig dag på jobbet,absolut som vanligt,men lite extra på eftermiddagen. satt med lite nytt folk och lite folk jag känner och bara hade det trevligt. jag älskar när jag bara tar folk för vad dom är,så som dom tar mig. fan va bra det blir då...

bloggen får lida

bloggen får lida för internet suger balle. pappa va här i helgas,det va kul. jag har gått som en kärring hela veckan för jag har haft ren och skär smärta i mina ben. tränade i söndags och idag fredag klarar jag äntligen av att sätta mig på toa ordentligt,har liksom inte gått att röra sig normalt,kanske råkade ha av något i benet?! eller är det vanligt att man har så sjukt ont i så många dagar?? skit samma. jag har haft en bra vecka på jobbet. en bra vecka hemma. ja jag har inget att klaga på. eller jo,jag har halsbränna. undra om det är för allt godis jag äter?daah! linus-ida,heter hon så i Emil eller är det något jag hörde fel som liten och att det fortfarande sitter kvar liksom. haha för det har ni väl varit med om. som den där låten "im blue dabidi dabidaj dabidi dabidaj dabidi dabidaj"....... tjollahopp!

gårdagens,idag liksom


igen idag

jag hatar att känna avundsjuka. vad fan liksom. jag har inget att vara avundsjuk över. och om jag nu vill ha något,go and get it bah! för jag kan allt,precis som alla andra. kände lite så när jag läste en jätte fin blogg om hur dom va utomlands och hade det så fint. då kände jag mig lessen över att hela mitt sparkapital fick gå till en jävla räkning som,ja som bara gjorde ont.men helt ok att känna så. (jag kan inte fatta att vi på fullaste allvar är mer kär i varandra nu än i början. fast våran början va ju ingen vanlig början. vi har det bäst!jag älskar dig Ola) (till er som försöker övertyga mig om att den här härliga tiden kommer att vara över snart,fuck off. kärlek är något man jobbar på varje dag) jag fixar mig själv,på insidan nu också,inte bara utsidan;)! och by the way,alla ni som slutar fixa er för att ni har ett fast förhållande,som liksom tycker att det är ok att bara gå i mjukisar för att ni har funnit eran kärlek. thats just sick! vi har fresten varit och fikat på mocca idag,heter det så?! gott som fan i alla fall,asså den kakan eller tårtan eller vad man nu ska kalla den för va det godaste jag ätit i kak/tårt-väg. nu ska jag mysa med mig själv. konstigt inlägg by the way....

i röva idag

i röva idag! pappa är här,dom ska åka och fiska. jag tycker det är för rövkallt så jag ska va hemma och kolla på alls våran dr.Drew. ha de(på norska)

idag

vi har ätit thai,vi kollar film,imorgon kommer pappa,pratat med karro på fejjan,längtat,känt ångest idag,känt mig fin idag,känt mig älskad idag och såååå mycket mer men jag har lovat baby att kolla film med han så. tjing

blev ingen

tyvärr blev det ingen bild,hann inte fixa det. är bara typ pissröd nu. men jag är alltid cool,finns säkert någon som känner en iver att se ut som mig när jag drar förbi. för dte är ju det livet går ut på. i alla fall så åt vi fantastisk mat på Berggrenska i onsdags. det va grillbuffé. jag gick loss på lammet. jag älskar lamm. fantastiskt att man får äta barn. och att dom smakar så gott är ju bara en bonus. seriöst så rekommenderar jag er att dra dit. trevlig personal också,nästa lite för trevliga så det blev töntigt. men det det är det nog bara jag som tycker. jag och min adhd,vi hatar när det blir för mycket lull lull. jag vill inte kalla dom falska men överdrivet. fy på mig att klaga på "trevligheter" jag är på väg till jobbet om några minuter. kommer bli kul som vanligt men jag hade helst av allt bara stannat hemma med min man idag som jag älskar mest av allt. skämt bort han med allt som man kan skämma bort sin man man. gotta go nu så att jag inte blir sen. ha en fin dag!

kolla färgen

hej bloggen. jag blir galen på mitt hår. jag färgar och donar och ljusare och har mig för att få det poppyred som jag hade förr. men icke sa nicke. nu är det neon orange och jag skojar inte. och om en timme ska jag befinna mig på middag med svärmor och min man. hahaha vilken entré jag kommer göra. men va fan. jag är ju jätte blond i vanliga fall,men ska jag då ha poppyred så måste jag liksom först göra botten ljusbrun och sen röd men det vill inte bli bra. vilket jävla i-lands problem och tacka fan för det. nu ska jag välja kläder. man seriöst,kan nu fatta att mitt hår är neon orange?!SICK lägger upp en bild när im dun!

räkningen betald och nu jag vara fattig huh


nu är det gjort!

men fy fan. jag gjorde det jag va tvungen att göra,det enda rätta men ändå kändes det skit. räkning från helvete! men nu är du betald och vi syns aldrig mer. ibland suger det att vara vuxen. fast inte när man är på jobbet och man ser hur barnen ser på mig,med beundran i ögonen,med kärlek i ögonen. då älskar jag att vara den dom ser upp till. mina fina! nu ska jag käka mat och sen slagga på soffan tills min man kommer hem. jag älskar dig olabandola! puss och kram till en fattig jävel som tydligen inte ska få åka till Thailand. fatta ni mastodont räkningen,inget fjant från tandis eller så. men ja gjordet och de e bra deh.......(lite norrländska sådär på slutet)haha

anus

fittanus. ja pappa,jag kan sånna ord,väldigt många ska jag säga dig. men det har du väl fått höra genom åren :)! kostar pengar,krångligt att ta sig dit osv....jag är så arg,mest ont i hjärtat. men det är inte jag som bestämmer nu. det är inte upp till mig. ANUS! jag skulle sälja mig själv for my bff. nu ska jag inte bli för personlig,vilket jag redan varit,sällan jag. slår man upp ordet känslor så är det en grymt snygg bild på mig. peace and love på er alla. nu ska jag fortsätta vara hemmafru.

en bild


ledig vecka

det blir söndagsstek idag. ja det är väl så man säger,bara för att det ska låta gulligare eller nåt. eller för att det helt enkelt är söndag. en rövsöndag. för jag fantastiskt trött. trött och svettig. det har varit en fantastisk vecka,jag har ju varit ledig. jag och rufus drog på roadtripp till sundsvall. hon åkte ifrån sitt legg och sitt körkort så vi kom inte in någonstans. tro mig,jag älskar att se yngre ut,blir så mycket bättre i framtiden när alla andra blir rynkiga och fula och vi bara unga och vackra. mne det sög ju lite balle också,vi skulle ju kolla på hennes vän som skulle uppträda. by the way så har denna vännen diabetes,fick ett krampanfall på natten och slog sönder sig under ögat och fick en blåklocka som hette duga. eller inte fan vet jag om han hette duga,han kanske ville döpa den till något annat. rufus väckte inte mig förrän ambulanspersonalen klampa in,för hon vet att hade jag sett när han krampa så hade jag nog dött,snällt av henne! jag blev som i chock när jag vakna och fick se allt blod och hur han mådde. jag HATAR den sjukdomen,av hela mitt galna hjärta. två fester har vi haft här på stranden. en med ett jävla härligt gäng,det va bandolas vänner,lillesyrran va också med. och en med storasyster och hennes man. vilka jävla kvällar,så jätte kul. igår avsluta vi kvällen med ett nattdopp. ha så kul med att läsa min blogg,helt utan bilder. fattar inte vad som hänt. ha en fin dag,nu ska jag krama min otroliga man.

jag


min vecka

tjaaa! jag mår så jävla bra. känner mig lycklig. vaknar liksom med ett leende. så vad har hänt denna vecka. jag har jobbat,stått upp för mig själv(som jag alltid gör),haft korta shorts på mig(kände mig väldigt obekväm,lite slampig,vilket inte är min grej) och så har jag ätit gott. och igår när jag kom hem efter en lång arbetsdag så va grillen tänd,gratängen i ugnen och lägenheten blänkande ren. tack älskade du för att du är du. idag kanske vi drar till ockelbo marknad med rufus och rövrune,dom vi trivs bäst med. i alla fall så blev jag lite trött igår,inte sömnig utan på ja situationen. jag skrev ju och berätta om den där tjejen som jag inte haft nå gemensamt med men att det kändes ok nu osv. asså,det är typ som att när man väl säger att något är bra så blir det lite sämre. känner inte ni så ibland? kanske jag borde ha sagt "peppar peppar ta i trä" då hade jag kanske fortfarande känt som jag kände först. nu känner jag bara att hon är dryg. dryg.se lillasyster kommer hit idag med sin vän för att låna lite partykläder av mig. känns kul,hoppas hon hittar något. min pluttiga lillasyster som blivit så stor. själv ser jag fram emot att göra mig i ordning idag,stå och kika i garderoberna och pröva en massa kläder. KUL.se ha en fin dag alla dryga!

RSS 2.0