födelsedag och onda vänner

kan ni fatta att jag fick en resa till Ibiza av min man. min bästa vän bor ju där så jag grät när han berätta!
det betyder mest!

men hej och hallå! jag fyller år idag och det är jätte kul tycker jag!

asså,först får jag lyxfrukost av min man med stekt fläsk och ägg och goda smörgåsar. sen möts jag av en massa komplimanger för min nya hårfärg på jobbet och förståss en massa grattis.
men dom där grattisarna,asså jag hade skrivit på stora tavlan att jag fyller så att alla skulle se det. jag hoppas dom inte kände sig tvungna att säga det;)!
tack i alla fall,jag har så här långt haft en fantastisk födelsedag.

just jag det jag skulle komma till va att C kom in till mig på min rast och sa att hon hade något till mig. när jag kommer ut möts jag av cykeln jag skulle få köpa och den va full med fina färgglada ballonger. jag fick den liksom! jag blev så jävla jävla happy!
så fint gjort av henne. jag blev så rörd. till mig liksom:D

jag har verkligen börjat inse vad jag gjort för mina "vänner" i alla år och vad dom gjort för mig. tack och lov har jag brutit med dom nu men fuck va tungt det va. jag ville inte,jag ville ju ha vänner,men dom va inga riktiga vänner och det va verkligen jag mot dom. så till slut gick det inte. jag har för mycket självrespekt för det,tack gode gud för det!

nu är jag omgiven av en hel drös med fina människor. det blir alltid bättre om man kämpar för det!

nu ska jag göra mig i ordning för lite kalas hos min syster!
BLESS

 Vi som fyller :)


vad är det för en dag?

imorgon fyller en underbar/fantastisk/spektakulär liten varelse år,jag alltså,men också min systerdotter. vi delar samma födelsedag:)! självklart va det henne jag mena i dom första orden på detta inlägg.

först hade jag en underbar dag på jobbet,asså jag älskar mitt jobb!

kom nyss hem med 3 fulla påsar av kläder och presenter. både till mig själv och till Lia. ska göra ett ryck på stan efter jobbet imogon också. ska handla nå kläder till tösen tänkte jag och lite grejer så jag kan baka en tårta.

nu ska jag tvätta och kolla bb.

big love!!

djävulen och design

jag känner i mitt hjärta att jag skulle vilja att någon fixade min bloggdesign,skulle vara så coolt och gud va tacksam jag skulle vara. men vart fan vänder man sig då??

idag ska jag göra fyllda paprikor i ugn,för första gången. det måste ju bara vara gott liksom.

asså,kärlek till alla dom jag jobbar med. GULD! så jävla äkta!

fick precis mitt sommarschema. det känns så jävla bra att ha ett jobb men tiderna sög lite. men det är ju barav för att det inte va som jag tänkt mig. men inget blir ju som man tänkt sig så det kommer ju bli bra som fan det där. jag vet ju det.

sen vill jag avsluta med att tacka Gud för allt det fina i mitt liv och djävulen för allt det fula!!

åhh kolla bah

det är måndag. fast jag har typ onsdag på något konstigt sett. om det vore onsdag på riktigt så är det dagen före min 25års dag. jag längtar lite. jag älskar att fylla år,det är så mysigt. jag delar ju min födelsedag med min systers dotter. det är också himla kul. mitt lilla hjärta!

min syster undra vad som händer i framtiden,läskiga saker kan jag säga.

vi kommer alla att dö,känns ganska skit kan jag säga. vem dör först liksom,jag eller min man. hur fan kommer det att gå till?!

kommer han hitta mig flytandes i våran lyxpol(som jag då äger),flytandes på mina cillisar som jag då borde ha tagit ut för länge sedan.för visst fan kommer jag skaffa sånna någon gång....jag tror det i alla fall. om jag inte bara tar och inser att jag duger som jag är. valet är mitt!

en sjukt härlig dag på jobbet idag också,asså i love it!
och sen hade jag lite extra energi för att jag har fått/tagit/slitit för en insikt som trilla ner idag. hejja mig som kämpar för att bli en bättre männsika!


sön...

det är söndag. jag har legat sjuk hela helgen.

jag är så sjukt trött.

tänker på framtiden

älskar min Ola,finns ingen som du. så jävla värdefull

mår skit och dö

jag mår skit. asså fysiskt mår jag skit. känna som jag har en mullvad i halsen som river mig på halsmandlarna. och kroppen då,jo den känns så jävla tuung och konstig,typ lite yr. wtf,men som vanligt slår väl inte skiten ut helt.

jobbet då,jo guld som fan.

fick träffa åsa en sväng idag,alltså bara kärlek till na.

nu ska jag ligga på soffan och dööö

18/4

men hej!

minns ni när man va liten och någon "äldre" i ens omgivning slängde sig med ord som "fräsiga",och ja nu kom jag inte på något mer sånt ord bara för det. men i alla fall. jag tyckte dom lät så töntiga och gamla som sa så. men ändå,så långt jag kan minnas så har jag själv använt sånna ord. då borde dagens ungdomar inte kunna skratta åt mig för att jag använder sånna ord. det borde vara förbjudet. jag har alltid varit den jag är,kontig men snäll och tuff.
det borde kanske stå på min gravsten " Caroline,som föddes som en gamal,som alltid använde töntiga ord"

en toppen dag har det varit.
men det sista jag fick göra innan jag skulle sluta för dagen va att sitta men en liten som hade feber.lilla älskade unge!
asså när jag gick därifrån så kändes det som att jag hade feber.
konstigt det är det där med energier. men jag älskar det också. att kunna känna av andras energier.
i mina öron låter det som hockus pockus men i hjärtat så rätt.

sen har jag sökt två kvälls kurser på komvux idag. det känns hmm vuxet liksom. helt ok,bra men fan lite ångest framkallande ändå.

tack för mig




secret och fest

fest fest fest!
alla tjatar om att jag ska ha 25 års fest. fast dom som tjatar är inga nära gullisar så wtf liksom,vem bryr sig. tydligen jag för nu ska jag ha en,fast bara en liten. för dom jag tycker mest om. jag och mina löss!

men jag höll på fälla en tår idag. Cajsa sa att dom tänk hålla en överasknings fest för mig om jag inte tänkt ah någon själv. finns det så underbara männsikor?? asså,åååhh bara!!

dagen har varit bra. asså smultonstället i mitt hjärta!!

nu ska jag smälla i mig fler tekakor och kolla bb.

beställde hem en film i helgen. "the secret" för den gick inte att tanka och jag måste bara se den. har läst boken och jag är så fast.
funderade på om jag skulle kolla på den,men bandola är inte hemma så den får vänta lite. för ja,jag ska tvinga han att kolla!!

wihoooo

fittskit

ibland blir jag trött på att vara jag. asså jag älskar mig men jag är rädd att andra inte ska tycka att jag duger. jag är verkligen bra,snäll och en massa annat.
varför bryr jag mig om vad andra tycker?? varför gud varför?
om jag nu vet hur bra jag är,varför bryr jag mig då??
det är så man vill klia bort skinnet på sig själv och steka det för att sen äta det,så irriterad blir jag på mig själv!!

jag börjar om imorgon,med en liten pepp på morgonen. men känner jag mig som jag gör nu blir det väl en peppis istället. en sån där peppis som man får i filmen "Ondskan"....

nu ska jag gnälla och äta!

puss och kram från positiva Åsa

förändringstider

jag har sovit i mehedeby i natt. fan va mys,i ett mysigt litet hus med bara sköna människor. med min bästis fick jag sova,så jävla gött.
jag är mig själv till 200% när jag är med henne,hur skönt är inte det liksom.

idag har jag kört bil och truck,så jävla kul. Ola bara garva åt mig,helt ok,gick ju sådär. fan va man måste ratta när man kör truck by the way,runt runt runt!
vi har tvättat bil med högtryckstvätt. asså det va så jävla kul. vi har pulat och tvättat och haft oss. en perfekt söndag.

nu grillar han hemmagjorda biffar....det är så man vill fälla en tår.

ronja fråga mig hur jag mådde igår. mitt svar va "jag är i förändrings tider". så jag mår både bra och dåligt.
jag gillar förändringstider. imorgon blir det till att rensa garderoberna igen,om jag kommer ihåg att köpa säckar förståss!

puss och kram

önskar jag kunde fixa mer bilder,men jag hittar inte min bildgrej...får fortsätta med gamla bilder...


14:e

lördag. kom  nyss hem,har åkt bil med mitt hjärta och kollat in hans tomt. är det där vi ska bo undrar vi. smälla upp ett fett hus med pol och grejer, först ska jag bara tjäna mina miljoner på kommunalt arbete!
men det är fint att drömma. sikta mot stjärnorna liksom!

nu ska jag kolla gårdagens bb och gotta mig med sura bilar och en 88:a!

vart är våren by the way?? kom tillbaka,allt blir så mycket roligare när du är här!

drömde fresten i natt att Ronja fick barn och att Erika redan hade ett så det va liksom bara jag kvar nu. haha så sköna drömmar jämt och dom känns så verkliga. önskar att alla kunde drömma som jag:)

privat och helg

idag är det fredag! jag ska käka kålpuddig sm jag fått av min mormor,till det ska jag koka ihop en gräddsås och låtasas som att hon gjort den med. min kommer bestå av pulver,grädde och mycket smör! jag ska också låtasas som att jag äter kåldolmar. jag tror det kommer bli kanon.

haft världens bästa dag på jobbet. asså,dessa ungar...bara kärlek. och mina kollegor,dom bara växer och växer i mina ögon och i mitt hjärta.

man kan verkligen välja att se det fina hos folk. vissa är så fula så att det typ inte går. men sånna fula borde sitta i fängelse.

och så lite galet privat. jag är ju alltid privat men kolla in det här.
fick ett sms av min pappa igår,tårarna sprutade på mig.
fick två till idag och tårarna kom igen.
tack tack fina pappa.
han ber för mig....det är typ det finaste att veta.

nä mer än så lämnar jag inte ut. säger a men inte b,inte ok egentligen men det är min blogg och då får jag ju göra precis hur jag vill:)!

ha en fin helg!

 idag bjuder jag på en ful bild och berättar det för att det ska kännas bättre. jag bjuder på den för att det är insidan som räknas:)

??

asså bon prix,jag dör åt dom. ser ut som att deras inköpslager är curry-gubbarna på torget. sladder och bling bling is the shit enligt dom. men smaken är som baken har jag hört och tur är väl det. älskar ändå deras tidningar. men vart hittar dom modellerna?? typ gamla och kurviga...just the way i like it....mumma!

tänkte på en sak igår när jag va påväg till jobbet.
bussen åkte förbi folkteatern och det stod vilka uppsättningar(heter det så?) dom skulle ha 2012. jag tänkte direkt,seriöst går folk på teater?? och i sånna fall varför?? och vad är det för sorts folk. emosar fatta man ju men finns det tillräckligt med emosar för att det ska gå runt för dom??
eller gör dom det gratis för att dom älskar det så mycket?
teatrar är ju bara konstigt ju,eller är det jag som är okultiverad??

nä tacka vet jag facebook...

idag ska jag äta pytt i panna med ägg,vilket jag fullkomligt älskar!!

tack och hej

utan fejjan och min dag

fick typ en fråga hur jag skulle klara mig utan facebook,med alla inbjudningar och sånt. jag finns på luren fortfarande. men jag hoppas han skoja,säkert lika rolig som sin bror,med skoj och sånt.

har jobbat som fan idag...vilka underbara.

efter jobbet träffa jag mamma och lia på bibblan. kändes bra. saknar lia jämt och ständigt. men nu utan facebook blir livet bättre. nu ska vi ses jämt.

jag känner mig befriad. log lite för mig själv imorse när jag tog upp luren på automatik för att kolla den förbannade fejjan. jag log inte för att det va kul,utan för att jag kände mig befriad. haha helt sjukt

puss och god natt

hejdå facebook hallå livet

jag ska inaktivera min facebook. jag har insett att det är onyttigt,man blir typ tjock av facebook. tjock av idioti. det är inte direkt inspirerande att läsa om "agda 34 år har brett en macka". asså vad håller vi på med,dagens samhälle liksom. vi kan lika gärna äta bajs,eller sticka oss med nålar i huden....

jag ska fokusera på mig och alla jag tycker om. utan facebook. jag lovar det går!!

nu ska jag bara berätta om när jag bajsar här på bloggen..

ledig måndag

det är måndag och jag är ledig. det känns så jävla bra. älskar att vara ledig på veckodagar.

jag upptäckte att det va måndag när jag såg att det va våra bästa år på tv. haha fy fan för dom. inte friska på en fläck och jag älskar det programmet just därför. inte älskar älskar så som jag älskar sex and the city typ. utan skäms-älskar för att jag kollat sen jag va liten coh dom ger aldrig upp.

idag ska jag bara storsa hemma,städa lite,och bara njuta av livet.

sprit

det va en gång två flickor som söp sig fulla på sprit.

den ena flippa och la sig i soffan på krogen och sparka ner alla glas med dricka som stod på bordet helt oprovocerat.

den andra talade i telefonen påväg hem och fråga den i andra änden vart fan hennes mobil va och att den måste spärras. tappa ena skon och ställde väska på vägen. på morgonen plingade det på dörren,där stod polisen med väska i handen.

trevlig helg!

matbajs och ledighet

sån jävla bra dag det har varit. vi har åkt bil,bara åkt liksom,pratat och pratat. jag älskar min man!

sen när vi skulle åka och äta så lura han mig till dragon gate,fy fan för kinamat. så han gick med på att åka till ett lunch ställe där det finns lite olika maträtter att välja på. så jag slipper äta bajs och soya!

och mitt i allt bilmys och matletande så ringer mormor och räddar oss från att göra av med en massa pengar och bli besviken för att någon rört ihop något som dom kallar mat. 
för man blir ju ofta lite besviken när man äter ute. man jag måste ändå ge gävle cred för alla fina matställen vi har,dom borde ha lunch öppet också!
mormor bjöd oss på hemlagad mat,jag pröva kåldolmar för första gången. asså,fy fan va gott,jag fucking älskar det. asså mormors mat är helt fantastisk. man kan dricka såsen hon gör också,utan att skämmas,man skäms mest om man inte gör det...så god är den. nu ska vi kolla en massa filmer och ha det bäst!
fresten,jag har lite extra ont i hjärtat idag,för min rufus har ont i hjärtat! stackars fina,det blir bra!


utseende

men asså,när jag va liten. jävligt liten. och då tänker ju ni,vad är jävligt liten då? jo typ 7 år,när jag va typ sju år så va jag redan väldigt intresserad av kläder och utseende. höll alltid på att prova olika outfits och hade mig framför spegeln. jag minns(och säkert alla som såg mig den dagen) en gång när jag hade klätt mig och kände mig sådär super snygg och cool. jag hade en vuxentröja,en ribbstickad tjocktröja och sen klämde jag på en magtröja i min egen storelk över den. jag minns att mamma frågade mig om jag verkligen skulle ha "det där" i skolan. ja a sa jag stolt jag har också alltid gillat rumpa och tuttar. speciellt tuttar. dom kan ju vara så fruktansvärt snygga. jag vill ha sillisar,jag har velat ha det sen jag va liten,kan jag inte få det då rå??!! och jag menar,jag älskar mig själv. tycker absolut att jag duger som jag är. men jag vill ha ett par. jag vill inte se ut som vickan liksom...dom ska ändå vara små.

ont i hjärtat och igår och idag

jag har ont i hjärtat. för min pappa har ont i sitt hjärta. och då grinar jag. igår va en trevlig kväll,stund vis liksom. men så drygt när folk inte kan bete sig. jag är absolut inte bäst på att bete mig men va fan liksom. inte fan är jag otrevlig i alla fall,eller vägrar betala en taxi. en liten slant kan man fan lägga. jag vill flytta känner jag. det kostar så mycket att bo här ute på drottningholm. jag kan lägga pengarna på annat liksom. blä för dyr hyra! idag har vi käkat så jävla god mat ute hos olas pappa. jag typ dog. och brödet som monic bakat va helt jävla fantastiskt. nu ska jag kolla bb och skämmas!! ha en så jävla fin kväll alla fina! by the way,jag ska bli ägare till en så fin cykel som har ägts av en sån fin människa!!LYCKA

big brother...

men herr jösses. jag har inte följt big brother,bara kollat två avsnitt innan. men nu har jag kollat 8 på rad. man funderar ju om det är fel i huvudet på dom. dom ser ut som 30 åringar men beter sig som 15 åringar. på riktigt. jag mår dåligt för deras skull. hur kan man ha sex i tv och dessutom tycka det är coolt. fast det är nog bara dom som tycker det är coolt som gör något sånt. jag lovar att det finns annat att vara stolt över här i världen. fast seriöst,i dagens samhälle så är det ju typ sånt som räknas. vem som gör knasigaste gejerna,vem som är snyggast och typ vem som har mest pengar. vad som helst,bara man är värst. jag som alltid velat vara med i big brother. men inte fan skulle jag supa mig packad. för det är då allt det där händer./hälsningar mamma men visst fan är det underhållning. men snälla sluta visa puss och knull scener hälften av tiden!! vill någon kolla porr så är det bara att googla porr!!

snuskturné och min dag

fan va lessen jag är att erika ska åka snart igen. vi träffas inte så ofta men hon finns i samma stad så jag känner liksom ett lugn. jag vet att hon bara är 15 minuter bort. nu ska hon flytta tillbaka till fucking spain! blä. men jag kommer och hälsar på.
jag är så glad för hennes skull. det är ju det här hon vill. min starka vän! men stackars mig. för allt handlar väl om mig?!

fick påskmat på jobbet idag,lycklig va jag:)! tack snälla kommunen:)!

jag älskar mitt jobb,verkligen älskar. och jag gör ett bra jobb,varje dag. vissa dagar kanske lite mindre bra men alltid bra!! hejja mig!

imorgon drar rufus ut på knullturné som hon så fint uttryckte det. lite sjuk sådär hon. hon och hennes killkompis ska ut i europa någonstans på en weekend. trevligt för dom! asså dom ska inte ligga med varandra. fast då kanske det blir en ännu sjukare resa än jag tänkt mig. dom kommer ju säkert dela rum,ska dom då dra hem folk dit?? hua!

nu måste jag äta.. va tungen att ta bort bilden. en order!

tröja och konstigt

men åh. jag har precis slängt en skjorta. en skjorta jag haft i många år,som jag använt flitigt,som jag verkligen älskat. men nu va det dax. jag hade nött hål i den,gick liksom inte ens att sy ihop,tyget hade blivit för tunt.
ja som jag älskat den.
fan va sjukt att det tar emot att slänga en fucking tröja liksom. fokus på helt fel saker känner jag då och känner för att slänga mera,för att jag tror det är nyttigt då.
jag vill ha fokus på att leva i nuet. fokus på mitt inre. fokus på allt det bra.

dagen har varit bra,jag har verkligen kul på min arbetsplats. och jag är tacksam varje dag för tiden jag får där.

konstigt folk finns det över allt,vet dom själva att dom är konstiga??
jag vet ju om att jag inte är som "alla andra",jag vet liksom om att jag är störd. emn jag gillar att vara störd.
jag gillar inte mina fula sidor,inte det jag menar. men bara sådär störd liksom.

min älskade är hemma igen. nu ska vi mysa som resten av sverige...


kontrollerad och rakad!

förr sög jag på att kunna kontrollera mig själv.
i dagens läge är jag lite bättre. känslan av att det går framåt är betryggande liksom.
men fan vad det suger att många gånger inte kunna kontrollera mig.
vägen mellan att vara irriterad och till att bli fullständigt ursinnig är inte lång i min värld,hemma på min gata.
förlåt alla grannar!!


jag skulle trimma mina sidecuts idag. vi har varit och hämtat ut en ny trimmer. den gamla va lite rasslig. fint som fan med garantier.
så nu kunde jag äntligen raka mina sidecuts igen. love it. lite väl punkigt kanske men i love it ändå!!


arg

jag känner mig lite arg idag och med all rätt. jag är arg över två saker. men jag kan inte nämna dom för då kan någon annan bli arg/sur och det vore ju förödande enligt mig.
om jag gjorde någon annan arg. men bara sånna jag bryr mig om;)
alla andra kör ju bara på så kanske jag också borde göra det. inte bry mig så mycket.
men hur ska jag kunna låta bli när jag faktiskt i mitt hjärta och hjärna BRYR mig.

jag är en jävligt bra vän,en jävligt bra flickvän,en jävligt bra dotter,en jävligt bra syster och jävligt bra på en massa annat också....

nu vill jag bara att min kärlek kommer hem,det va allt för länge sedan vi sågs!!

jag har haft en fantastisk helg. i fredags va jag,c och e ut och käka. maten sög med sällskapet vägde upp det. c hade med sig en vän också. som va så jävla skön och rolig också. härligt med nytt folk.

igår hängde jag med mig själv...


åh vilket inspirerande inlägg.

RSS 2.0