TILLBAKA,grön och dann

åh stackars dig bloggen. fy fan för mig som inte matat dig med ord dom senaste dagarna. ja jag ljuger för mig själv,jag vet att det va månader sedan jag skrev men jag har ingen lust att egenligen erkänna det så vi kör på dagar,ok?!

våran förra dator pajja och då fick du bli lidande. tragiskt! men nu har karln min införskaffat oss en ny,en grön en. så nu hoppas jag att den ska hålla. grönt är skönt så då borde den hålla. visst!

jag jobbar och står i som vanligt. har haft turen att få vara på 3 olika ställen bara,mina absoluta favoriter. seriöst,jag är så grymt tacksam. jag vill inte fara och flänga och vara ny varje dag,det passar inte mig.

och hör på det här då,jag ska börja plugga. i höst,säkert bara med en massa småglin. för det är sånna som går i skolan väl. inte 24 åringar som jag. fan så gött det kommer bli. jag hoppas det i alla fall. nu är jag i alla fall mogen och redo för plugg. jag har ett mål liksom. utan mål,inget liv!

vi va till fjälls här för någon vecka sedan. jag och min kärlek. bästa resan ever. vi åkte slalom och skoter. snacka om livs kvalité där uppe. vilket lugn,vilken natur.
varje dag när vi kom hem tände vi brasa och mös. kändes så jävla lyxigt. bästa resan vi gjort. förutom Ibiza när Bandola friade. ja tänk att jag blivit friad till. LYCKLIG!

ibland tänker jag på våran gamla dator,alla bilder jag hade på datorn. kommer jag aldrig få se dom mer?? alla mina egobilder SORG!

vi hörs nog imorgon! puss puss

RSS 2.0