stackars

Nyårsafton! Jag och mitt hjärta ska på en tre rätters middag hos min syster och sen får vi se vart kvällen tar oss. Mest av allt skulle jag vilja vara i bangkok tillsammans med min man och Ronja och Robin. Men jag är glad att jag har min man i alla fall,så tacksam och lycklig.

Snart ska jag hoppa in i duschen och sen svira om till något lite sötare än jag har på mig nu(ni skulle dö om ni såg mig)! Jag önskar er alla en härlig dag/natt och självklart ett härligt år.

Fy,jag kan inte låta bli att tänka på alla barn som kommer få en skit kväll pga att föräldrarna kommer bli för
fulla,slåss och vara vidriga. Stackars dom! Mina varmaste tankar går ut till er.


 en festbild fråmn förra helgen.

                                                             


min tjej

Nu har min allra bästa vän åkt till Thailand med sin man för att stanna i 3 månader. Vi hade hejdå-kväll igår och det va super mysigt. Jag hjälpte henne packa och sen hade vi mat-marathon. Det va jobbigt att säga hejdå,jag höll mig glad. Jag evt ju annars hur jag skulle bli. Satt och höll mig för gråt när vi åkte till henne,fy fan. Men som hon väntat på denna dag,ingen är gladare fär hennes skull än jag.
Nu har hon åkt min tjej,vi syns snart igen!

ffs

trött.se

en del människor har helt enkelt ingen självinsikt för 5 öre.

jag älskar min man och mina fina vänner!

slut

dåligt med bilder från min  sidan den senaste månaden,skärpning!
julen är förbi. fast vi ska ju ha en till liten mini julis på måndag med pappa och co.

idag är det fest hos oss på stranden i alla fall. kommer bli kul. jag hoppas också kusin tittar förbi.
nu ska jag bada och gör mig i ordning så jag hinner baka innan alla kommer.

tack gode gud för bandola

Wiiiiii

Jag har minsann fått mig en utlandsresa av min man i julklapp. Vilket jävla mys vi ska ha. Han är så fin,skämmer bort mig också :)! Jag hoppas ni får en lika fin jul som jag har! Peace

hej

God jävla jul!

Söndag*

Fin dag! Sjukt mycket snö ute. Jag hoppas min bästis kommer idag! Jag längtar tills imorgon när jag får gå till jobbet!

Super!

Idag har varit en parfekt dag. Vi gick upp tidigt,åt skinkmacka till frukost och det va så gott. För det va u jag som gjort den ;)! Sen har vi degat,kollat film och sen städat för att svärmot,hennes mamma och Bandolas brorsa skulle komma. Super kul att dom kom. Och det va första gången jag träffa Bandolas mormor. Så söt hon va då och va lika svärmor och hon va,helt otroligt. Vi fick jätte fina julklappar också. Super bra med en karl så man får extra mycket julisar ;)!

Nu ska vi kolla filmer,beställa hem mat och bara umgås han och jag.

Ha en fin kväll alla snälla människor!

hakan

Jag har liksom dubbelhaka fast jag är smal,det gjorde jag bra!

våra ringar

Haha Bandola är ju bara för underbar,idag kläckte han ur sig "våra ringar har mer kraft än Sagan Om Ringen ringen"! Min man <3

Vilka underbara barn jag har på dagis,jag vill ta med dom hem! Och jag har fått så sjukt fina komplimanger av personalen där om mitt arbete jag gör där. Vilket ställe jag hamnat på :)!

Idag är jag ensam hemma. Bandolish är ute på galej med grabbarna. Jag fick gärna följa med men jag är inget trevligt sällskap idag. Hade gärna haft en vän bredvid mig också men som sagt idag är jag inget trevligt sällskap. Jag ska laga julskinka, kolla dokumentärer och gotta mig!

Ha en fin kväll alla fina där ute!


why?

Men herre gud. Hur fan vågar folk cykla när det är snö och is på vägarna?? Jag förstår verkligen inte. Knäppisar!

Osdnag=Onsdag

Hej bloggen! Jag vill  bara säga att  jag mår bra. Jag jobbar,visst är jag trött på morgonen men det är ju alla :)! Jag trivs som fan där jag är nu. Världens lilla goa kille som är lite småkär i mig också,haha så söt!

Snart är julen här vilket jag ser fram emot. Jag längatr efter att få dela hela julafton med min man och hans familj. Dom två senaste åren har ju jag jobbat villket har varit helt ok. Men nu är det  mys-jul :)!

Jag träffade också en gammal kollega till mig sist vi va och handlade. Haha ja hon är inte gammal fast det lät så. I alla fall så va det väldigt trevligt. Något jag tänkt på sedan jag träffade henne.

Jag känner mig nöjd med tillvaron.

Ville bara skriva några rader.

En Önskan

Jag har inget nyårslöfte,men jag har en önskan. Så vi kan väl kalla den önskan för min "nyårsönskning",låter ganska fint tycker jag. I alla fall så är min önskan att sluta shoppa. Jag lämnar det så!

Söndag*

Åh,det känns verkligen inte lika viktigt att blogga längre och det känns bra. Jag kör när jag känner för det istället. Idag blir det nog tv-spels dag,underbart!

Jag är så galet kär!

Ronja och ledigt

Idag är det fredag och både jag och bandola är lediga,så roligt och så skönt. Jag ska gå och väcka han nu och sen ska vi trippa ner på stan. Välkommen underbara dag! Jag älskar att jag har helg nu,efter en hårt arbetande vecka.

Vill bara säga också att Ronja är nog den finaste människan jag känner.

hej igen

Jag har en fästman som jag är så stolt över att jag har så jag tror jag dör. Jag har ett jobb som känns så bra. Jag är lycklig.

Just nu har jag bara en sak att säga och det är att jag är galet kär i den bästa mannen i hela världen och han är kär i mig.

det har hänt mycket roligt sedan sist jag engagerade mig i att skriva,jag tar väl en dag i helgen och skriver mera och lägger upp bilder. Kram alla fina!

jobb

God morgon. Helgen har varit kanon. Jag har inte tid att skriva längre men jag ska göra mitt bästa :)!
Snart ska jag iväg och jobba igen,hur kul som helst!

Jag älskar min man!

Fredag på riktigt

Det är fredag,jag tar riktig helg sedan i februari,underbart!
Jag ska laga mat,äta gotta och mysa med någon bra film. Mannen min är på julbord,kommer nog hem i natt någon gång:)!Fan så bra jag har det! Jag älskar min man!

Jag önskar er en fin fredag alla fina!

Gick bra

Första dagen gick kanon. Ser fram emot imorgon också förutom att gå upp så fasligt tidigt. Framförhållning är nyckeln till min vardag nu :)!

Våran fläkt är sönder så det drar ganska mycket här hemma,det är inte jag värd! Tur att jag överlever :)!

Nu ska jag ner på stan,byta en sak,lämna en sak och köpa en sak. ORKAHHH

 PUSS OCH KRAM KÖTTBULLEBARN!



Så här såg jag ut idag i min nya snorgröna jacka(färgen gör sig inte rättvis på bilden)! Man måste vara bra klädd när mna jobbar på dagis :)

Jag Har Fått Jobb!

Tänk för att idag är det ingen vanlig dag för idag är det Carros anställningsdag hurra hurra hurra! Haha nej då. Men glad som fan är jag,ja menar hur länger har inte jag velat ha det här jobbet då. Jag är så sjukt glad. Hon på intervjun bara skratta åt mig för att jag flina och skratta så mycket. Men jag kunde inte hjälpa det. Jag vill inte ta del i något jäkla "lilla landet lagom".

Så nu ska jag ner på stan och handla täckbyxor och täckjacka,snygg som fan kommer jag vara ;)!

Jag är så jävla lycklig!



                                                   

(HAHAHAHAHAA)

En stor dag!

Tja! Igår hade jag och Lia det så mysigt. Lagade god mat,Lia upptäckte att hon ÄLSKAR citronpeppar haha :)! Och vi bakade ett pepparkakshus. det blev så fint så fint.En liten koja med 20 kilo godis!

Jag har sovit så underbart gott i natt,tungt som fan. Men jag har drömt mardrömmnar stup i kvarten. Hur går det ihop,att jag liksom sovit gott ändå??

Idag är en stor dag,jag ska snart iväg. Wish me luck!

RSS 2.0