fitt

tänk att någon som kan göra en så glad kan göra en så lessen,sjukt det där.

för mig känns det otroligt naturligt att gråta om jag är lessen,skrika om jag är arg,skratta när jag är glad osv. jag tycker det är livet att visa känslor,spreciellt att kunna visa dom för alla nära och kära. det är viktigt.

bla bla....ser fram emot helgen

Fredag och babbel

god morgon. har sovmorgon till tio idag men vakna tidigt som vanligt. vilket jag älskar. så skönt att vakna utvilad. måtte jag aldrig få problem med sömnen. det är ju perfekt som det är nu. älskar det.

idag är det fredag,jag jobbar kväll och det känns helt ok. eftersom att jag både jobbar helg och vardagar så kan jag välja när jag ska ha "helg",det känns så jävla lyxigt. det passar mig perfekt.

imorgon blir det  häng med R&R,känns som evigheter sen. fan ta Tierp,vi va alltid med varandra förr. i alla fall blir det kanon,får se vad vi hittar på. borde laga mat och dricka gott(och ska jag dricka gott så menar inte jag alkohol,det smakar ju skit),men vi får se.

snart ska jag göra mig i ordning för att hämta Lia,äntligen. fan vad jag letat luckor i mitt schema men inga funnit. men idag blir det av. ska gå med henne till mörm and mörf för lite food! mitt lilla hjärta!

jag skulle ha åkt med min man till m&m men han är ute på uppdrag sedan i natt,mitt duktiga hjärta!

jag är stolt över mig själv,för att jag alltid gör mitt bästa. det finns inte alltid ork och tålamod för alla situationer men jag gör så gott JAG kan. då kan jag alltid sova med gott samvete. livet är så coolt,om man är uppmsärksam och jobbat aktivt för att bli en bättre människa så ser man så coola saker. får insikter till höger och vänster,härligt!



såg precis en reklam från systembolaget,där man kan gå in på deras hemsida för att få råd om hur man säger nej till att köpa ut alkohol till sin tonåring. herre gud,seriöst,finns det någon som kollar in dom råden?? men kan väl inte ge sin tonåring något som är ohälsosamt och som kan vara farligt,enkelt.


Kärlek

igår när jag kom hem doftade det mat i hela lägenheten,Bandola sa att jag inte fick gå in i köket för han gjorde en överraskning åt mig. herre gud va den karln känner mig. jag fullkomligt älskar mat och att pröva nya maträtter är ju lyx. mannen i mitt liv hade kokat ihop ett recept av leif mannerström. BÄSTA!! Jag älskar dig mer än allt annat!

??

Gud,hör du mig?? Jesus åtminstone?? jag vill ALLTID göra mitt bästa,kan du bara ge mig orken?!

flytta eller inte flytta,samma folk vart man än i världen vänder,men har alltid ett val vilka man umgås med,vad man väljer att hitta på osv. Dahhh! NÖJD

för snygg

herre gud. jag har det så bra,min man är världens bästa och vackraste människa inside and out! TACKSAM!

fixa mat,mys och gotta till mig,bäst vännen!

asså,jag är hängig idag. va på topp igår men imorse när jag vakna kändes det som om jag blivit påkörd. bätte nu men inte helt bra så jag satsa på en hemmakväll med mig själv,jag fullkomligt älskar sånna. så slipper jag vara bakis också. men det är lite synd att jag gärna väljer hemmakvällar före utekvällar för jag är för snygg för att sitta hemma. har också införskaffat mig grymma kläder som borde användas. men det får bli nästa helg,eller en interpol kväll i veckan med Åsa. sånt gillar jag,typ pubbar eller gå ut och käka. hänga på krogen är inte min grej,bara om jag känner för att dansa. haha jag minns inte när jag va på krogen sist,över ett år sen i alla fall,lätt!
intressant:)!

nu ska jag fortsätta hänga med mig själv:)

ha en fin helg alla!



du är värdefull

men älskade blogg,glöm inte bort att du är värdefull :) syns snart igen!

jobbar på som fan,älskar,fullkomligt älskar mitt jobb. plugg snart:D

RSS 2.0