Måndag...

hej! jag heter caroline och äger ett bra liv. för äger är precis vad jag gör. fattar nu hur jag menar?! alla val är mina,det är fan fantastiskt egentligen. jag älskar att vara "vuxen"!

så hur har jag det på jobbet då,så jävla bra. jag känner mig så uppskattad och omtyckt. och min nya iställning till "puckon" är grym. då kan det bara bli bra. jag är ett lika stort pucko som alla andra. alla är vi lika.

hejpa!


God morgon Lördag

god morgon!

mannen är och jobbar,en lördag ja vet,visst är han duktig! men jag hade också gärna jobbat idag,varför inte,jag älskar mitt jobb!

igår va en underbar dag. först jobb och sen hämtade jag syrrans dotter på skolan för första gången. hon har precis börjat en förskoleklass. hon visade mig allt hon hunnit göra och vad dom ska göra,så stolt hon va. sen visade hon mig en dagbok hon hade,där dom får skriva vad dom vill berätta hon. jag fick också läsa och gud,då kom tårarna. satan va rörd jag blev. finaste ungen i världen!
sen åt vi mat på stan och avslutade dagen med att hon badade hos oss och sen kollade på Alladin. jätte kul hade vi.

idag är det kräftskiva ute i mårdäng. jag är inte sugen på kräftor men sugen på att träffa folk. kommer bli fint.
fick inbjudan av killen när han va på fyllan,så jag drar en Ronja och går dit. hade jag dragit en Carro hade jag bestämt mig för att han inte va seriös och aldrig vågat gått dit. jag är nöjd med mitt val!

nu ska jag ta och käka frulle....ha det gött alla fula som egentligen inte är fula för skönhet kommer inifrån!


Torsdag!

nu drar jag iväg och jobbar!

ha en jävla fin dag alla snälla människor......

jag älskar min man så jag dör!!

poppar mr:big här hemma,vilken röst! han och john bon jovi,vilka röster dom gossarna har.

leggingsrumpor i all ära

leggingsrumpor till höger och vänster. seröst,har folk sån dålig koll på vad som är snyggt och vad som är fullkomligt smaklöst. ja jag vet det är inte jordens undergång men fan inte så längt ifrån.

dom går där på stan,alldeles fria,allt gungar och skvalpar,dallrar och hänger. helt exposed! sen när blev leggings jeans liksom? sen när blev det snyggt att traska omkring i pantalonger liksom? samma sak ju. jag såg en tjej som gjorde samma sak med strumpbyxor,hon lät rumpan vara exposed,oh lord säger jag bara. vart är gränsen gott folk?? vart är gränsen?
jag dömer er,ja det gör jag. men herre gud. alla ser vi olika ut,ingen är perfekt,helt ok med daller och gropar men varför visa det för hela världen??  jisses vilket prolem va....snart stryker vi med,hela jävla bunten.

tjing tjong

Onsdag?

men hej för fan!

sitter och lyssnar på musik just nu. seriöst,hur fan mådde folk innan man kunde sätta sig och lyssna på en skiva??
jag fattar väl att dom säkert sjöng,spela på sinna hemmagjorda trummor(se typ stenåldern) och hade sig. men fatta om dom kunnat få ta del av musik som den är idag. coolt!!

jag saknar min pappa lite,men det gör jag väl mest jämt.

jag känner att det brinner i mig,att jag är påväg någonstans. inte på något dåligt vis eller så man jag måste ta och bestämma mig snart,för vart det bär av,vad fan det blir liksom. och nu menar jag inte en tripp till typ grekland eller så,nej,man kanske kan kalla det en av många livsresor.

sitter just nu och lyssnar på en galet bra låt. en av världens bästa låtar(säger jag om typ alla låtar jag älskar)
det är :willson phillips-hold on

nu ska jag göra mig i ordning och sticka ner på stan :)

men först: Aaron Carter-crazy little party girl

inget frö

Ja men är väl inget frö längre,men en sjuhelvetes pingla!
Så känner jag när jag kollar mig själv i spegeln. Jag är solt över den jag är,jag är solt över att inte vara 16 längre,att man faktiskt överlevde puberteten. Jag är stolt över allt jag gjor och gör. Im a fighter! Men det jag är mest stolt över  är att jag lyckades fånga Ola ;)! Jag är så stolt över min man. Stolt över allt han gör,säger och är. Så jävla fint att få gå bredvid han,med hans arm vilandes på mina axlar. STOLT!

I alla fall. Jobbade i Valbo idag. Vilket kanon ställe måste jag säga. KUL!

Nu måste jag städa innan jag ska trycka ner mina arma fötter i ett par skor och gå och möta Bandola!

Tjing Tjong


torsdag

ronja har sovit hos oss o två dagar. som terapi för själen kan man säga. vi har haft det kanon tycker jag. ätit gott,färgat håret,fixat brillor,klippt håret,skrattat,pratat osv....

nu ligger jag och väntar på att jag och min man ska åka och fiska kräftor.....

jag vill ha godis!

unicef

men jaha..vad hände ute i världen då?!
folk har ångest över att dom ska börja jobba efter semestern,byt jobb säger jag bara!man ska inte ha ångest av att gå till jobbet,man ska längta!

det är svensk sommar i hela vårat vackra land,alltså iskallt.

det är kaos i london,hela afrika och....ja listan kan göras sjukt lång,läskigt lång.
tänk va många barn det är som svälter. jag önskar jag kunde göra så mycket mer för dom än att skänka små summor här och där,jag är ju också världsförälder. men det känns så ynkligt på något vis. som sagt,jag önskar jag kunde göra mer. är du världsförälder? om du inte är det så tycker jag från djupet av mitt hjärta att du borde bli det. alla har en hundring över i månaden,även dom månader när vi är som fattigast. du borde skämmas om du inte är det!

typ så va....






upp och ner



men va fan,nu hitta jag ju hur detta funkar. haha,jag är en nöt. men en väldigt söt sådan...

hemma

kär är jag,jämt,ständigt,hela tiden,för alltid och jag älskar det. jag är lite ledig en stund nu från jobb,men inte från alla måsten. men jag gillar det också. va hemma igår,storstädade. det behövdes. brukar alltid vara min sambo som står för det. brukar överraska mig bara för att gör mig glad,bäst! idag blir det häng med Ronja,kommer bli kanon. jag är hungrig. jag längtar efter Erika så jag dör snart,fan va jobbigt det ska vara då. ska man satsa på en sista minuten ändå?! nu ska jag kila och göra mig vacker ;)! ha en fin dag alla snälla människor....

min onsdag

min pappa har facebook,spännande! jag älskar mitt jobb! jag älskar mina vänner! jag är en bra vän! jag vill ha rödare hår.... jag vill shoppa jag vill resa jag vill spara pengar jag vill alltid se något gott i alla människor,det går framåt. alltså som första tanke.....

Lördag

men god morgon! jag startar min lördag ned godis och jordnötsringar som blev kvar från igår,i love it,så mysigt att börja dagen så. sova hur länge jag vill och bara mysa loss. jag ligger och laddar för ett träningspass,kommer bli super duper. fint som fan med en sockerchock strax innan också! veckan har varit ok. det har varit jobbit att jobba för jag har knappt träffat min sambo pga hans 12 timmars pass. thats life Carro! sitter och kollar på tv4 nyheterna,vilket jag älskar. dom har alltid så bra gäster. fan va folk kan inspirera. det borde vara mer dokumentärer på tv,mer dokumentärer om folk som inspirerar. jag är trött på allt ytligt dravel. dom kan väl visa ett ytligt program och resten en massa program som får en att vilja bli en bättre människa. typ så! vi säger så sålänge....hejpa!

min kusin!

Stort jävla grattis till min kusin Melinda som blev mamma till en liten Nilea idag,ja grattis till pappan också så klart,så fina ihop. och fast ungen är nyfödd så ser den söt ut,det brukar dom inte göra. min kusin va min bästa vän en gång i tiden,kan inte fatta att hon är mamma:)! vi har hängt ihop i alla år sedan vi va små. växte upp i samma "by" på landet. gjort dom sjukaste hyss man kan tänka sig tillsammans,det va hon och jag mot världen typ. så himla kul vi har haft. en gång skrev vi en låt som jag tänkte bjuda på här,texten alltså. Så här gick den: Jag ligger i min säng och väntar på min kille,jag ligger i min säng och väntar på min kille. Han kommer nog snart,ungefär om tio minuter. Jag ligger i min säng och väntar på min ki i i ileeee!! Mycket vackert! största grattis till dom. all kärlek till dom. största lycka till också. Fantastiskt!

väderhallåa

måste bara säga,har ni sett på tv4 att dom har en ny väderhallåa,en manlig sådan. mycket roande tycker jag. och nu mena jag inte manlig i sättet,utan bara av det manliga könet. Hejja han!

Tisdag!

Men hej alla fina! jag har jobbat idag,som vanligt. trötta allihop på jobbet,tror det är något med luften i dom gamla lokalerna. har också åkt på en nedrans hosta igen,täppt i näsan och fryser...vad kan jag vänta mig? jag har sprungit på stan med liten syster idag. käkade en bit men shoppade inte en pinal. jag ska hålla mig! (en unge på nyheterna nyss om varför hon gilla att hoppa längd,för att hon gilla sand sa hon,haha barn är underbara) jag är hungrig hela tiden,finns ingen botten i mig and i love it! snart börjar "halv åtta hos mig",älskar det programmet,älskar dom flesta matprogram! gotta go därför! ha en fin kväll!

jag och bara jag


pratat med pappa...

men hej hopp! ringde upp min pappa idag som ringde mig i lördags,vilket minne jag har,två dagar senare liksom. men hade det varit viktigt så hade han ju ringt igen. haha what ever. vi pratade bland annat om att bloggen,att jag vräker ur mig fula ord här ibland. asså,jag tänker mig för,det gör jag verkligen. jag har mycket mer tankar och åsikter än vad jag skriver. jag uttrycker mig ganska ofta med svärord också,kan tycka att det är skönt och enkelt. men här håller jag tillbaka. men det är jätte svårt. jag är fortfarande lika frustrerad över att jag inte kan ladda upp bilder här,typ kräks på det.....

RSS 2.0