Val*

Asså,när är det val? Jag vet att det är i år vilken månad?skämms på mig,sånt borde "man" veta. Jag borde vara insatt,jag borde kollat debatter,jag borde lyssnat på radio,jag borde ha googlat. Det borde ligga i mitt intresse eftersom att vi lever i en demokrati och min röst spelar roll,men ändå har jag inte lyft ett finger. Jag tycker att det är intressant med politik,debatter och det mesta som man kan lära sig något ifrån en denna gång har jag gjort nada! Än är det inte för sent,får se om jag "pluggar" något innan det faktsikt är dags.

puss och kram syns på stan

(INGA BILDER,FY SÅ TRÅKIGT,NÅSTAN SÅ MAN VILL FÄLLA EN TÅR)

Onsdag 25/8

Jag blir faktiskt riktigt irriterad på vårat virus. Jag borde bara göra någor åt det och sluta irritera mig,så mycket enklare.

Igår va Ronja och Robin förbi hos oss,himla trevligt! Jag gillar inte annars när folk dyker upp oanmälda. Men mitt hem är Ronjas hem <3!

Ok,imorgon åker vi och jag börjar inse det nu och jag börjar känna mig lugnare.
Det blev ju lite krångel med våra väskor,lite missuppfattning om hur mycket man får ta med sig osv. Min käre man är allt annat än snål,men efter allt krångel så valde han det billigaste åt oss och det innebär en varsin väska som max får väga 10 kg. Haha jag som brukar packa hela mitt liv typ. Men det här blir ju intressant i alla fall,en ny erfarenhet ;)! Ikväll ska vi hjälpas åt att packa och jag ser verkligen fram emot det.

Känns lite tungt att inte kunna blogga på en vecka men samtidigt känns det väldigt skönt att skita i allt som har med el att göra,typ som tvn,mobilen eller datorn. Leva som en grottmänniska i en vecka,whats not to like;)!




Virus!

Ja det är precis vad vi har,virus på våran dator. F*n så sugigt,inga bilder kan man lägga upp,den slänger ut oss från internet hela tiden osv. I alla fall,om tre dagar åker vi. Jag längtar och längtar men nervositeten börjar ta över,men jag ska göra mitt bästa för att hålla huvudet kallt och bara längta. Senare idag ska vi ner på stan och köpa väskor som är gjorda efter handbagages mått,så det inte ska bli några problem sen,vi ska bara njuta! Idag har jag varit på möte i alla fall,jag har fått en coach och det känns super. Det är någon som ska hjälpa mig med främst jobbsökandet men också en massa annat som jag verkligen ser fram emot och lokalerna är underbara. Gamla sekelskifts hus,precis så som vi bor nu,så himla fint med högt i tak! Sen blir det träning,måste ju träna extra hårt nu en gång innan vi åker så jag är extra mumsig ;)! Ha en bra dag,på riktigt!

Kort inlägg

Söndag,världens bästa söndag. Direkt när vi vaknade åkte vi iväg och fiskade,kom nyss hem. Det blev inge fisk idag men vi hade lika kul ändå. Fiska,käka godis och grilla korv,kan inte bli bättre.

Imorgon kommer bilder,om nu datorn tillåter det!

puss och kram...

*Igår

Kvällen va otroligt trevlig och härlig,som vanligt. Älskar att parta med syster och Strömbom. Vi satt och snacka/skratta på hennes balkong i timmar tills min systers man och min karl dök upp. Då blev det en härlig nivå på oss alla,satt och lyssna på Eddie Meduza och drack öl haha.

Vi ska ju flytta,vi letar lägenheter som tokar men inget känns bra liksom. Men det kanske blir så att vi hyr Strömboms lägenhet i andra hand ett tag. Det är bara en etta men en jävligt bra etta. Anledningen till att vi ska flytta är ju för att vi vill bo billigare ett tag och sen flytta till hus. Lägenheten är fin,den har klädkammare och det tar tio minuter att gå till stan. Det kanske kan bli bra ändå,fast det är en etta,det är ju inte för evigt ;)!

Idag blir det film-mys,god mat(som min man ska laga,jippi) och godis,en perfekt bakis dag!

(j*vla fitt dator som vägrara ladda bilder,så tråkigt)


Ändrade planer*

Som vanligt blir inget som man tänkt sig,både på gott och ont. I detta fall något gott,för det blir ölning efter träningen. Haha det klingar så fel att göra något onyttigt efter att man tränat men jag tränar inte för att bli smal,utan för att bygga muskler. Ska bli en liten amazon-kvinna haha. Hoppas ni har det great... By tha way så har jag fått ett litet utslag/finne i armhålan,gissa om det gör ont. (fucking dator som inte laddar bilder)

*En bild



                                          


*Fredag

Idag är det Fredag,underbara Fredag. Även fast jag är hemma hela dagarna så betyder ändå helgerna mest. För då är ju alla andra också lediga,min älskling är ledig.
Det står träning på shemat idag,som jag längtar. Och efter det ska jag sy och trixa med lite kläder.
Den här helgen blir lugn,inge alkohol alls har jag bestämt. Vi ska ju åka till Ibiza snart och jag antar att det inte blir så lugnt där ;),så nu samlar jag mig!

Snart kommer karln min hem,jag längtar som fan. Han är mitt allt. Det har varit kärlek,skrik,bråk,passion,olikheter och massa annat,men framför allt kärlek,snart firara vi två år. Du och jag baby!

(satans jävla internet som vägrar ladda upp bilder.Virus kanske?)

Nervös

Jag är så sjukt nervös inför resan. Kan inte fatta att det bara är en vecka kvar. Jag vet att allt löser sig för jag har min man med mig och han fixar allt. Men ja,jag är bara nervös helt enkelt och jag htar att flyga. Känns så osäkert att sitta så högt uppe i luften i något som väger så ofantligt mycket.
Men jag saknar Erika så sjukt mycket nu. Och hon har ju tydligen träffat sin stora kärlek där borta så det ska bli kul att träffa han med. Vi kan inte spanska och dom i spanien ska tydligen inte vara så bra på engelska,så vi får se hur det går med komunikationen. Bara att ta det som det kommer antar jag.
Kan inte fatta att jag och baby snart ska ligga på en strand tillsammans,jag älskar han,det ska bli underbart!

F*N,går inte att ladda upp bilder nu heller....

*Torsdag

Hallå! Jag glömmer hela tiden att knäppa en massa kort på allt jag gör som jag kan ha till bloggen,ganska irriterande. Blir ju så tjatigt att för det mesta bara lägga in kort, kort som inte har med det jag skriver att göra. Bara vanliga egobilder eller liknande.

Igår när mitt hjärta kom hem så skyndade jag till affären medans han tog ett bad. Det va värsta ovädret ute,har inte regnat sådär på mycket länge. Så jag tog på mig en huvtröja och börja traska. Snacka om att jag va blöt när jag kom hem. Så jag slängde av mig kläderna och började laga mat. Jag gjorde pastasås av fläskfilé,champinjoner och annat gott med spagetti till förståss!

Idag ska vi hem,sista dagen med katterna och tur är nog det för jag börjar bli riktigt förkyld nu. Jag är ju allergisk mot pälsdjur. Det går bra i några dagar men nu börjar det kännas.
Och jag saknar våran säng och mina kläder.
Min man är på jobbet och sliter så jag ska väl göra mitt jobb och städa upp här så det är fint tills syrran & co kommer hem.

Ha en bra dag alla ni!

Byt the way,just nu går det inte att ladda upp bilder överhuvudtaget!


Regn och Kola

Åh det bara regnar och regnar. Jag tycker det är underbart att somna till ljudet av regn och att få vakna till ljudet av regn,så mysigt och romantiskt. Jag har inget att göra idag så jag ska bara mysa,super duktig är jag på att mysa!

Galet godissugen är jag så jag tänker ta en promenad till affären sen i detta väder fast då får jag ju räkna med att bli dyng-sur också. Men då får jag också en anledning att ta ett varmt bad mitt på dagen,härligt!

Senare ikväll ska jag och min man kolla på en lägenhet. Den ligger mitt på söder,bästa läget ever. Den är lite dyrare än vi tänkt oss men samtidigt mycket billigare än den vi har nu,så vi får se. Det känns väldigt spännande.
Nu kollar jag på repriser från ANTM. Det är en rolig serie,verkligen. Men vad är Tyras problem?! Som hon tjatar och håller på om att man ska le med ögonen plus att hon leker psykolog många gånger. Hon är rolig hon,mest knäpp.

Nu ska jag kolla på Laguna Beach,men först baka "Hem-Kola"

Tjing tjing,ha det bäst!




Så här ser min kola ut ------>


*Min dag

Jaha,dom va inte här länge och jag som längtat så mycket. Robin skulle upp jätte tidigt imorgon och plus att dom har ganska lång väg att åka hem. Men det suger ändå.

Men dagen har verit bra. Det har regnat hela dagen och nu verkligen öser det ner,jag älskar det! Allt luktar så gott ute,luktar liksom sommar på något vis och jag får sån nostalgikänsla från när jag va litren och växte upp på landet. Då sprang vi alltid ut och lekte när det regnade,härligt!

Nu ska jag kika lite på tv och invänta min fina kärlek som kommer runt 23!
Ha det riktigt bra alla!




tok-kär

Tok-brun är hon och tok-kär,haha precis som jag trodde. Så underbart hon haft det,så glad för hennes skull! Nu vill jag åka ännu mer och gud vad jag saknar Erika!
Vi käkade på Max,hur gott som helst och jag drack Fanta,så himla länge sedan jag drack Fanta,sjukt gott va det! Nu kom Ronja och Robin kom nu så I gotta go!

puss och kram

Hockey??

Min älskling är på ingång,han ska bara käka lite snabbt innan han ska iväg på hockey. Jag fattar inte vart vart han ska på hockey på sommaren??!!

Nu är det dags för mig att träffa Madde och sen kommer Ronja och Robin till mig,åh så jag längtar!
Ha det bäst!
                                  puss och kram köttbullebarn!



                                             

**Konstigt inlägg

Nu är hon hemma,Madde alltså. Stackarn satt fast i Danmark av någon konstig anledning så då fick jag,räddaren i nöden rädda henne. Älskar att kunna hjälpa till. Så idag ska vi ta en fika och jag ska få höra allt om Ibiza,cant wait!

Nu sitter jag och kollar på Laguna Beach å det är så jätte kul. Vilket liv dom lever,härligt. Men bara det ytliga,intrigerna lever jag gärna utan.

Idag ska jag vara het,lite hetare än vanligt,just the way I like it. Allt sånt kommer ju inifrån,och idag känner jag mig läcker så,det är det jag kommer att utstråla. Och lite snajsiga kläder på det så...

Katterna är galna,så sjukt busiga.
Jag är hungrig.
Jag saknar min man.
Jag är glad att jag ska få träffa Ronja och Madde idag.
Jag är så tacksam för att jag mår bra.

OMG,Molli,den största katten släpade hit en liten fågel i förrgår som jag tog kort på,stackars liten,så tilltygad den va.

Vilket konstigt inlägg det blev :)

Se hela bilden
GLAD

What to do liksom..

Gick upp föe typ en halvtimme sedan. Jag kan inte fatta att jag är så trött hela tiden. Eller jag antar att det är för att jag gått arbetslös ett tag nu,hjärnan går ju inte på högvarv direkt och då blir man trött.

Idag ska jag ta en promenad hem,hade tänk att ta en promenad i alla fall,vi får väl se;),hem för att hämta lite grejer så att man överlever här hos syrran. Alltså kläder,haha klart jag överlever utan mina kläder men jag saknar dom och jag har haft samma i två dagar nu för att vi struntade i att åka hem och hämta grejer igår och bara hade en skön dag,utan några måsten.

Har fortfarande inte hört något från Madde,kanske kom hon hem sent eller så sket hon i att höra av sig. Haha blir så irriterad på mig själv när jag alltid ska spekulera  och analysera allt.

Nu kollar jag på Våra Bästa År och skrattar gott. Jag kan inte fatta att jag blir förvånad över hur sjukt dåliga skådisar dom är och vilket sjukt manus dom har,efter alla dessa år som jag har kollat. Dom har fan träffat aliens,haft en tiger som käkat folk i stan men dom dog egentligen inte utan dom hamna bara på en ö,en ö som såg exakt ut som deras stad bara det att det va varmare och dom gick omkring med hawai skjortor. Och vem kan glömma när Marlena va besatt av en demon,hahaha vilket gäng!

Nu är det dags för frukost,toast,så sjukt gott.

Hoppas ni har det bra,alla där ute!

Se hela bilden
Fast jag brukar inte ha en tomat eller paprika eller vad det nu är liggandes bredvid när jag gör mina mackor ;)


*Söndag

Tja! Kom nyss hem ifrån min mormor och morfar. Vi fick lite mat,hur gott som helst. Sen plockade vi en hel bunke full med krusbär åt mormor som hon ska göra kräm på sen,duktiga mormor!
Nu är vi hemma,slappar framför tvn,kollar på alla repriser,bästa söndags görat ever! Ikväll ska vi grilla,som jag längtar. Hoppas på att Madde ska höra av sig när hon landar i Sverige så kanske vi kan få bjuda henne på mat och höra hur hon haft det hos Erika på Ibiza,vore grymt!
Leker lite med ena katten,så söt,bara några veckor gamal. Gillar inte katter alls egentligen men sånna här små varelser kan man ju inte låta bli att älska och pussa på.

Ha en bra dag!






Farsan

Har ni sett filmen "Farsan"? det har vi gjort och gosse vilken rolig film. En varm,genuin och rolig film. Den måste alla se,om man gillar svenska filmer förståss,svenska filmer är ju lite speciella om man säger så.
Ja han som gjort filmen,Fares eller vad han heter har verkligen lyckats igen,visst är det han som gjort kopps och jalla jalla? Jag tror det i alla fall. Samma skådisar som alltid och man kan inte göra annat än att älska dom. KLOCKRENT Fares!


download Farsan (2010) for free

My super sweet 16!

Vilket fantastiskt roligt program. Snacka om bortskämda ungar och många av föräldrarna verkar liksom nöjda över hur bortskämda dom lyckats fått sina ungar. Jag tror lätt det är en tävling mellan många rika föräldrar om vem som köper dom finaste och dyraste sakerna till sina barn. Det är insidan som räknas,inget trams!

Jag är så kär så jag spricker by the way...vilken jäkla karl jag har...


Yran och annat

Tjaaaa! Gud så kul vi hade igår,jag och mitt hjärta! Vi satt hemma han och jag,drack lite öl och snackade. Eller jag drack öl och han fanta och rosé haha. Sen klädde vi oss snajsigt och drog ut på yran. Det va riktigt roligt,träffade några vi kände och bara gled runt. Sen tog vi en promenad hem och satte oss framför datan och lyssna på musik och knäppte kort,haha så snygga vi tyckte att vi va!
Nu sitter jag hos syrran,hon och hennes lilla familj är på semester så vi är kattvakt. My man är och kollar fotboll med Jacob och jag käkar toast och bara slappar framför tvn.
 Tvprogramet jag kollar på handlar om små små flickor som är med i skönhetstävlingar. Dom tvingas noppa ögonbrynen,sminka sig och en massa annat. Jag säger bara OMG och ruskar på huvudet!
En mamma satt och noppade sin dotters ögonbryn och när hon säger att det gör ont säger mamman bara att hon ska krama sin nalle och då säger tjejen "Ja han kan trösta mig och få mig atgt kännamig trygg". Herre gud detta borde vara olagligt.
Jag skulle vilja skriva en massa mer men jag orkar verkligen inte idag,så det får bli imorgon!

Tjing tjing....


Vill ha fake nails

Jag vill göra naglar,jag älskar mina egna naglar för dom är verkligen fina. Men egna naglar går ju sönder titt som tätt och den vita kanten är inte lika markant som på lösnaglar.

Nu har jag unnat mig en massa kläder,bikinis och skor tills vi ska åka så det får bli kanske nästa månad. Vart är mina miljoner??

JAG BLIR GALEN,FÖRSÖKER LADDA UPP BILDER MEN DET GÅR INTE IDAG! FÅR BJUDA PÅ NÅGRA EXTRA NÄSTA GÅNG DET GÅR FÖR VAD ÄR ETT INLÄGG UTAN EN BILD??!!

Walk Of Shame

Jävlar vad kul jag haft idag,alla redan liksom. Jag va ute och sprang på stan för atr fixa lite grejer och vad fick jag syn på,JO en "walk of shame"! Hahaha,det syns ju så väl,fan va härligt.

Idag ska jag laga god mat till min man. Sen blir det nog lite öl och sedan traska ner på byn för att spana in "Gävles sommar yra",hah vad nu den har att erbjuda?? Mat kanske :)

Nu ska jag dra en dusch och sen sminka mig,känner verkligen för att sminka en hård sexig sminkning idag ;)!

puss puss alla fina...


Försökte lägga upp en bild emn det går tydligen inte just nu,fixar det sen....

Kärlek..

Inspiration,det är väl bland det bästa som finns,att se hur andra gör,klär sig,pratar,för sig osv. Jag ÄLSKAR människan. Så intressanta vi är,så vackra vi är. Det finns fan något fysiskt vackert på alla människor,psykiskt också men det kan man ju inte alltid se om man möter någon på gatanbara på vissa(those who shines).
Jag älskar att se på folk och att se folk om ni förstår vad jag menar.

Någon jag verkligen ser är min pojkvän! Jag älskar han verkligen! Vilken vacker människa han är. Jag älskar allt han gör,säger,allt han är!
Jag va och träna här om dagen och hade lite grejer kvar hos Carro sedan vi partade sist som jag skulle ta med mig hem sen,så det blev ganska mycket packning. Så jag bestämde mig den dagen att fråga om han kunde komma och hämta mig vilket jag sällan gör. Och han kallade mig gumman och svarade självklart. Då typ dog jag. Hans röst,hans sätt att vara mot mig,han har mitt hjärta helt och hållet! Små saker betyder så mycket.
Jag älskar hur han ser på mig när jag inte har diskat fast jag borde,när han försöker se lite sur ut men kan aldrig hålla sig utan spricker upp i det varmsate leende och bara kramar om mig hårt istället och kysser mig.
Jag älskar när vi åker bil och han skäller och blir irriterad på dom andra trafikanterna,jag älskar hur han är då.
Finns tusentals saker,bara kärlek!


Övernattning och kläder!

Lia sov hos oss i natt,så mysigt! Jag fick sova mellan mina älskade älslingar,omg finns inget bättre!

Igår va en super duper dag. Först åt jag en massa god mat,sen stack jag och träna och efter det gick vi hem till Carro för att jag skulle få låna hennes symaskin. Har ju lite nya klänningar som va tvungen att kortas av. Eftersom att jag är så kort så är klänningarna jag köper helt fel längd för mig,men nu är dom underbara.



                         



                                  



Alla tre är från H&M och jag älskar dom!

Nu ska jag leta fram något att äta. Minns jag rätt så finns det inte så mycket i våran kyl så det blir väl till att jag får sticka ut och jaga.

                                         Peace and Love!!

                               

So Fuck You

Jag har tänkt på en sak som syrran råkade ut för sist vi festade. Vi satt på en bänk vid en fontän och skrattade och pratade. Och det satt en kille på en bänk mittemot oss,sen när han reste sig upp för att gå så går han förbi oss och precis då utbrister jag -Uueehhh,högljudd som jag alltid är. Men det va ju inte till han utan det vi pratade om,vad det nu var. Men killen börja verbalt attackera min syster,sa saker som "hälsa smöret" "jävla tjockis" and so on. Jag blev helt chockad. Jag kan förstå att han ville säga något tillbaka om han trodde att jag sa uueeh åt han men oh boy vad han malde. Och jag kan inte fatta att han skrek om hennes utseende,wtf. Jag hann inte uppfatta vad han hade gjort förän han va borta,annars vet jag inte vad jag hade gjort,mördat han kanske. Seriöst,att hoppa på någon om deras utseende på det där sättet trodde jag att man gjorde när man va liten,riktigt liten och bara inte visste bättre. Men då berätta syrran att det händer henne väldigt ofta,oftast när hon går på stan eller liknande hör hon kommentarer. Vad är det för fel på folk??

So Fuck You!



Lia och Jag

Gårdagen blev inte alls som jag tänkt mig. När jag gick för att hämta kläderna kände jag plötsligt hur det slet i hjärtat,gud så jag saknade Lia,systers dotter. Så jag ringde upp syrran och fråga om jag fick ha henne ett tag och det fick jag.
Så jag drog till dagis(by the way,där har jag själv jobbat förr) och hämtade henne,tog en promenad hem till mig och hämtade upp kläderna när vi ändå gick förbi affären. Vi dumpade våra grejer hemma hos mig sen gick vi ut. Lekte i olika lekparkar och sen blev det pizza till mellis. Vi har så kul ihop och där är så kul och intressant ett höra hur en 5-åring tänker. Hon frågade mig igår om jag va kär i min kille och jag sa ja,då fråga hon hur han känner för mig och jag sa att han känner lika,då stirra hon bara konstigt på mig och utbrast -MEH,då måste ni ju gifta er!! Jag bara undrar vad hon får allt ifrån.
Vi va med varandra hela dagen tills det va dags för mig att röra mig hemmåt för att diska och laga mat tills min man skulle komma hem efter en hård arbetsdag med en massa övertid! Jag lagade egna köttbullar med hemmagjord potatismos och gräddsås,jag äger i köket ;)!


                                                                                                    Vi fula oss lite innan vi handla pizzan,dålig    
                                                                                                    bild Iknow men Lia ser fan fet ut och mina
                                                                                                    tänder ser förskräckliga ut haha. LOVE

KLÄDERAN...

Tja! Nu ska jag bara käka upp min fukost(kalastårta) och sedan dra iväg och hämta mina kläder som kommit,wihoo. Visar bilder sen.

                      Love my baby...

This is me,förra sommaren!

Min helg..

I fredags va jag som sagt hos mormor och morfar och luncha och plockade underbara vinbär.



Sen va jag hem och diska,jag hatar verkligen att göra det. Men jag menar jag är ju arbetssökande just nu och får ju absolut inte lika mycket pengar som min arbetande man. Så det är väl inte mer än rätt att jag som "hemmafru" får ta den biten med diskning och städning osv,mest min man som tycker så men ändå hahaha.

Det va ju träning på på schemat i fredags också,helt underbart men ack vilken träningsvärk jag har nu då,jisses!
Sen va det dags för lite öl på Carros balkong,så jävla najs,gud så trevligt vi hade. Men jag tror nästan grannarna hennes hade det liiite bättre eller kanske mest roligare(åt oss) för vi satt och pratade sex. Vem vi va i Sex And The City och en massa annat,mest snusk haha.
Det blev att syster min sov över hos mig och mannen i mitt liv,vi borde bara ha gått och lagt oss men vi låg istället och knäppte fula kort på oss,inte nog med att man är ful när man druckit alkohol utan vi gjorde dom fulaste grimarser vi absolut kunde och skratta så vi grina.



Igår bjöd svärfar hem oss på grillat,OMG det va så sjukt gott,jag ville aldrig sluta äta. Kött,friterade pommes(finns inget godare än när man gör det själv),potatisgratäng,grillad färskpotatis,bästa bea-såsen coh en underbar sallad. Fick jag välja en maträtt som jag skulle äta varje dag i resten av mitt liv så skulle det vara denna. Sen åkte jag och mitt hjärta hem mätta och belåtna och kolla filmer och käka godis. Ok,jag blir typ aldrig helt mätt när det är riktigt gott men ändå,vi var belåtna i alla fall.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på,kanske åker hem till syster och umgås med henne och hennes dotter eller så drar jag igång en säsong av Sex And The City.

Ha det bäst!


"Backdrunk"

Fucking "backdrunk" men vad gör det när man ska få käka grillat,jag är en riktig köttätare!!

lägger upp bilder och mer imorgon....

gotta go,pusselipuss


Träning och Ibiza typ..

Satt nyss och kolla bloggar och kände mig direkt skriv-sugen.

Jag har tagit mig en långpromenad idag och det va riktigt skönt,jag gillar sånt. Men jag vill absolut inte gå för ofta för jag vill inte gå ner i vikt(Iknow,it sounds strange,folk brukar påpeka det om man berättar det i alla fall). Jag gillar mig själv som jag är nu. Jag styrketränar och äter bra.

Imorgon är det dags för träning igen och jag längtar som fan. Det är ju syrran och Strömbom jag tränar med och dom är nog dom bästa tränings buddys ever,alla sköter sitt och det är kanon.

By the way,nu är våran första utomlandsresa tillsammans bokad,mitt hjärta gör glädje skutt. Fatta vad kul,jag och min stora (och enda) kärlek i ett varmt land med god mat och goda drinkar och bara få njuta av varandra,jag dööör. Vi åker ju dit för att hälsa på en av mina absolut bästa vänner som jobbar där nu,jag saknar henne verkligen.
Jag har beställt två nya bikinisar och några klänningar och gud vad jag hoppas att dom ska passa perfekt för dom är så fina och så himla Jag liksom. Det är ju alltid svårt att veta när man skickar efter men man kan nog kalla mig för en lite expert när det gäller att shoppa online så det blir säkert bra. Det är ju som självaste julafton varje gång man får smset där det står att jag nu kan hämta ut mitt paket,sååå himla roligt och spännande.

Nu ska jag ta mig ett bad och sedan gå förbi affären och handla lite till kvällsmaten och som alltid lite snask. PEACE!!

      


*frågor


Du heter: Linda Caroline Östergren

Smeknamn: Carro,fimpen(är inte så vidrigt som det låter) och Älskling

Låt som när du är ledsen sörjer till? Michael Jackson- Man In The Mirror

Beroende av: Musik,My man,Rufus,Fejjan och att äta. Behöver dock inte vara i den ordningen och det finns säkert fler saker.

Vad tror folk om dig? Att jag är kaxig

Stämmer det? Bara när jag känner mig osäker

Vad får du oftast komplimanger för? Snygg,utstrålning och glad

Hur imponerar man på dig? Folk som är ödmjuka imponerar på mig,man kan också sjunga något vackert för mig

Brukar du skratta för dig själv? JA! Absolut

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:  ";) OK Tack :*"

Har du haft sex idag: Nej,inte än ;)

Hur svarar du i mobilen?: "Hej det är Caroline" (spelar ingen roll vem som ringer,thats my thing,har alltid gjort så and I like it!

Vem ringde du senast?: Min kärlek

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Att han skulle boka våran resa :D

Antal timmar sömn inatt: Typ 10..

Sov du ensam: Neeeej

Brukar du komma i tid: Jag vill alltid komma i tid i alla fall...men jag erkänner,det är inte min starka sida.

Hur känner du dig nu: Glad att jag gör den här listan för jag tycker den är kul

Vanligaste färg på dina kläder: Baby-blå eller Chock-grön,färg e min grej

Vad tycker du om fötter: Att dom är bra att han typ..

Vad saknar du: Skulle gärna ha mer slantar

Hade du en bra kväll igår: Ja det va den. Mitt hjärta laga mat till mig och sen kolla vi film

Favorit dryck på morgonen: Hmmm,på morgonen gärna något kolsyrat

När brukar du oftast gå och lägga dig: mellan 23 och 00

Är du blyg?: Ibland är ja det

Sysslar du med någon idrott: Styrketränar

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja,look at us :D

Har du spytt offentligt: Ja den va given tycker jag haha

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Runka

Är du nöjd med ditt liv: Ja absolut,förutom att jag för tillfället inte har något jobb

Är du bortskämd: Hah,verkligen inte

Vad gör du i morgon: Hänger på internet och gör sånt jag ska

Vad är det värsta du vet?: Orättvisor

Har du bra vänner och äkta vänskap?: Ja det har jag!

Vad är det finaste du fått?: Min man,fårr och fått men han är min nu :)!

En speciell dag du minns: När jag fick min första lägenhet,som jag hade längtat

Du samlar på: Mini-jackor

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Älskling eller Rufus oftast

När grät du senast: Igår

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Starta eget

Vill du gifta dig: Ja det vill jag,känner mig pirrig bara jag tänker på det

Vill du ha barn: Japp

Är du musikalisk?: Ja det är jag,ingen Michael Jackson men visst är jag det

Vad dricker du helst när du är törstig: Något kolsyrat när jag är som törstigast men det är alltid godast med vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: No,thank God

Har du någon gång gråtit dej till sömns: JA

Biter du på naglarna: Nej,dom är vackra mina naglar


*Måndag

Sov till halv tolv idag,helt otroligt trött. Vaknade av att my man ville att jag skulle ringa,finns inget bättre sätt att vakna än att höra hans röst,jag har verkligen funnit kärleken.

Helgen har varit great och jag känner mig väldigt tacksam.
Nu längtar jag tills karln min kommer hem från jobbet för då ville han laga köttfärssås och spagetti till mig,han är verkligen duktig på att laga mat så det kommer bli kanon.

Idag ska jag bara slappa(utan dåligt samvete) för imorgon ska jag vara väldigt aktiv,skriva cv och ha mig,känns bra.




Trött.se

Trött som få är jag. Rufus och jag gick inte och la oss förän klockan 8 i morse,satt och prata hela natten. Våran relation knäcker!! Prata om grejer vi varit med om men aldrig riktigt pratat med någon om,bubbla upp en massa som jag lyckats förträngt. Jag kan verkligen prata om allt med henne och det betyder allt.

Nu ska jag dra en stödvila här på våran fina soffa!

Puss och kram vi syns på stan...



RSS 2.0