Halloween

Jag är kär,vi har det bäst! Jag är också så glad att Erika är tillbaka,hon finns där för mig både i med och motgångar. Jag känner mig bara tacksam idag och Halloween vart lyckat. Hörs imorgon. Peace alla


Rosabandet-Galan

Hej min fina blogg!
Jag sitter och kollar på rosabandet-galan,gråter som en apa gör jag. Vilken fin grej det är att hjälpa varandra. Jag sitter och gråter när jag ser hur många det är som skänker pengar,när man ser namnen rulla förbi på den där remsan,ja då gråter jag som ett barn.

En hundring skänker ni väl i alla fall,det gör jag i alla fall. Tänk om det händer någon i min närhet eller tänk om det händer mig. Då skulle jag aldrig förlåta mig själv,om jag inte skänkt en slant. Alla kr gör skillnad! Bla bla nu babblar jag igen men jag tycker det är en fint att hjälpa till! Tillsammans är vi starka :)

By the way,va vacker René Nyberg är ikväll


Massa babbel..

Vad fan är detta? Jag blir irriterad,vart tog mina läsare vägen? Kanske jag suger på att blogga? Haha jag som sa att detta va en blogg för min egen skull. Klart det är för min egen skull men det är ju så kul med läsare och kommentarer!

13:30 idag ska jag träffa min coach och sen handla maskerad kläder med min man,himla spännande båda grejerna.

Jag har suttit och kollat på ett klipp från nå blogg-grejs med Paow,Dessie och Kitty. Asså,herre gud vad är detta?? Den där Dessie verkar ju inte riktigt riktig och vem gör hennes ögonbryn?? Sen har jag kollat in hon AnaGina,är det ett skämt eller tycker folk att hon är rolig? Jag har ju inte läst så mycket men eftersom att jag inte fastna så kan det ju inte vara så bra,men söt är hon.

Det finns by the way ingen frukost hemma,jag va och handlade igår men glömde köpa smör och pålägg,köpte bara bröd. Bra eller anus? ANUS!

Sen har jag tänkt igen. Vad ska en människa behöva gå igenom för att bestämma sig. Ni vet när man går genom livet,men har ett problem som går att göra något åt bara men bestämmer sig. Men man tar aldrig det steget,man säger att man gör något åt det men i själva verket gör man det inte. Har det med självinsikt att göra eller lever man bara i förnekelse? Jag vet inte och det är grymt frustrerande!

Nu svälter jag ihjäl i alla fall..




Igår och idag

My god,jag tänkte att jag skulle blogga igår men glömde verkligen bort det. Va med syrran och hennes familj på stan först och kolla utklädningskläder. Jag har fortfarande inte bestämt mig vad jag ska vara men det börjar ta sig. Haha detta kommerb bli min första maskerad,men gud i samma stund som jag skriver kom jag på att jag visst varit på maskerad förr. Jag tror det va med min klass i Oppala. Jag va häxa i alla fall,ingen fin häxa heller. Haha va sött.
Men i alla fall,jag vill vara något fint. Kanske något med fina vingar eller liknande. Jag ville från början vara en PlayBoy-Bunny men det finns inga fina. Jag tror jag kollat alla sidor som finns i sverige på google men inget som faller mig i smaken. Jag ville ha en med någon annorlunda färg,någon fin rosa,grön eller blå. Men men,får leta till nästa gång.

Sen igår blev jag bjuden på mat av min fina man också. Vi skulle kika på hockeyn och äta så det blev O´learys. Herre gud va gott det va,vi båda tog lamm. Det va Bandolas första gång att äta det och han älskade det,min lilla snuttis ;)! Haha va fjantig jag är,emn jag är kär,då blir man så och det kommer från hjärtat!

Idag ska jag till min coach. jag har skjutit på det i en vecka nu men idag är det dags och jag nästan längtar :)!

Ha en fin dag alla fina! Ska ni klä ut er på Halloween,i sånna fall till vad?


Måndag!

Jag är trött,jag vill sova,jag vill jobba,jag vill äta godis,jag vill äta kött.....

Farmor Och Farfar

Tänk att jag är förlovad,det är ju helt underbart. Jag tänker på det ofta och det far ett glädjerus genom kroppen på mig du,underbart.

Farmot och farfar va här idag,det va verkligen kul att se dom igen,va sjukt länge sedan sist då dom bor i Sthlm och jag sällan är där. Syster och hennes familj kom också,vi fikade och pratade och skrattade.

Nu snart kommer Madde och Erika,kommer bli grymt. Lilla Åsa,så länge sedan jag såg dig. Erika och jag kallar varandra för Åsa,ett litet intärnskämt sådär ni vet ;)!
 
Igår kväll hade jag sån tur att Bandola laga lite lyx mat till mig och nu har jag turen att det blev lite över som jag får äta idag. Mat är livet! Fan så bra jag har det. MASSA kärlek bara!

Ha en grym söndag alla!


Idag

Lördag. Vi gick upp tidigt,år frukost vid köksbordet och bara hade det bra. Imorgon kommer farmor och farfar till oss,första gången dom träffar min man. Kommer bli så kul.

Men nu rå,va fan ska jag göra nå rå?

Ikväll kommer nog Erika till oss också,vore ju grymt. Sist jag såg henne va på Ibiza. Men hur långt den än går mellan gångerna vi ses så känns det som att det va igår liksom,konstigt det där,men fint också.

Nu pallar inte jag vänta längre och ska kolla på Idol.

Ha det gött alla!

Jag har sett världens finaste hund igår på en film,skulle vilja gosa lite med en sån jag,så speciella(precis som jag ;))


Mys*

Vi sitter bara och myser. Ska tända lite ljus nu,käka lite god mat och sen trycka i oss glass.

Ha en fin kväll alla!

By the way så missar jag Idol idag,helt ok för då har jag massa söndagsmys :)!

Gillar inte ordet "mys" av någon anledning?

Helg!

NU är det helg. Så fint känns det för vi har en massa saker inbokade,ska bland annat får träffa min mans mormof för första gången. Jag längtar.

Jag hatar att jag skjuter upp saker,varför gör man sånt? är man rädd för att lyckas eller kanske rädd för att misslyckas? Blir så trött på mig själv!!

Peace!

 Fina naglar i alla fall!

Fin dag...

Fin dag det är idag. Det jag hatar med att flytta är att saker kommer bort,viktiga saker. Vad fan gör man då liksom?? Går vidare I guess men ändå,så tråkigt.

Snart kommer mitt hjärta hem och då ska jag tvinga ut han på promenad. Just ja vi kanske skulle fiska,det blir skoj!

Tagit kort har jag gjort idag i alla fall,har inget vettigt att skriva så jag slänger upp dom! Håll till godo :)






















Torsdag*

Idag är det torsdag och jag ser fram emot att kolla på lyxfällan ikväll. Det är verkligen ett roligt program och tjejen som det ska handla om ikväll verkar helt blåst. Underhållning på hög nivå.

Jag saknar min man extra mycket idag. Vi har inte setts så mycket denna vecka eftersom att han jobbat så mycket. By the way så gillade han inte bordet och stolarna alls,inte jag heller tror jag. Wtf? Vad hände liksom? Fattar nada.

Vi har ingen micro,vi slängde den i flytten nu för jag orka inte se den. Så fult med en micro som bara står och är stor där på bänken,nej tack! Drygt bara att mannen i mitt liv inte kan värma mat när han kommer hem,utan jag måste anpassa min matlagning efter hans arbetstider. Men herre gud vad sitter jag och lallar om? My god Caroline.

Nu ska jag fixa mig och fortsätta med att fixa här i lägenheten. Peace

Grämer mig..

Nu är dom klara tackvare min svåger. Vilken tur jag har som kan ringa någon och be om hjälp och faktiskt få hjälp. Jag är så tacksam.

Sen har jag en sak som grämer mig lite. Jag har svårt att hålla truten om jag känner i mitt hjärta att det är något som är fel,eller då kan jag inte vara tyst och detta är  både på gott och ont. Vissa tycker självklart att jag lägger mig i men för mig är det bara kärlek. Att stå upp för sig själv och andra är kärlek för mig. Att visa vad man tycker och tänker är kärlek för mig. Att visa känslor överhuvudtaget är kärlek för mig.

Nu ska jag kolla vidare på Biggest Loser,villet vackert program det är fresten.


 Snygga snygga människa...

Satan!

Att köpa hem något och bygga ihop det själv måste vara satans påfund,va fan! Jag vet inte ens om jag är nöjd nu liksom. Varför ska det krångla??

nytt*

Åh jag är så glad för idag ska vi handla köksbord,eller jag ska för Bandola ska jobba över. Och jag ska få köpa det jag helst av allt jag ville ha. Karln min va väldigt svårövertalad men det gick till slut,det trodde jag aldrig.

Det snöar också och jag är så lycklig över det,jag älskar vintern. Hösten är fin den me men så himla kort och i år va den sjukt kort. Så nu väntas en 6 månader lång och kall vinter. Långkalsipperna here I come!

Jag ska snart gå och lämna nycklarna,äntligen!

Ha en fin dag alla,för det ska jag ha :)!


3D

Just ja,vi va ju och såg Resident Evil-after life förra veckan. Min fösta 3D film och jag blev kär,vilken jävla grej. Fy fan va roligt det va. Filmen va helt ok,kunde säkert ha gjort lite mer effekter men jag älskar 3D. Nu vill jag se Toy Story i 3D,kommer ju äga!



Och jag är såå besviken på bilderna jag tog på oss,mannne min är ju fin men va fan hände med mig?? Jag va ju as snygg den kvällen. Invigde min nya svarta genomskinliga blus som jag tycker jätte mycket om. Jag va fint sminkad och hade en hög knut på huvudet....

hota grannen...

Jag har gjort allt jag ska idag,i alla fall nästan sa fröken skjuta upp allt till sista sekunden och sparka lite på sig själv mentalt. Jag va i alla fall och hota upp min granne idag,eller hota upp och hota upp hon va ju medgörlig så jag slapp ta till maffia åtgärder. Känns super bra att det gick som jag ville. Kanske det gick som jag ville för att jag inte hade nöjt mig med mindre,ja det tror jag absolut.

Sen gick jag förbi affären påvägen hem,handla bara det jag skulle och sen gick jag hem och laga korvstroganoff. Jag är så bra!

Imorgon blir det till att lämna nycklarna i alla fall,känns helt underbart. Då kan FS köra upp sin lägenhet i arselet på dom som vill ha den.

Min man är sjuk igen,stackarn kom hem från jobbet med magont. Så nu ska jag ta hand om han och mysa lite.

Ha en fin kväll!




jag knäppte bild efter bild men ingen gjorde mig så söt som jag är idag,så jag släppte ut mitt tuperade hår och bestämde mig för att ta den första....

*Tisdag

God morgon alla fina! Jag är på strålande humör,det va jag inte igårkväll dock. Allt va fel då,stackars min man som måste umgås med mig då,jag är förskräcklig.

Jag hoppas på att få lämna tillbaka nycklarna till våran gamla lägenhet idag. Väntar på att fastighetsskötaren ska ringa och ge oss domen efter besiktningen,har ju haft söner en dörr i ilska. Dom som ska flytta in vill också in så fort som möjligt vilket man förstår,så kul med nytt ju plus att dom ska göra om lite.
Dom stackrarna måste betala två dubbla hyror också. Det har jag gjort varje gång jag flyttat tidigare. Jag blir så sjukt ivrig och kan liksom inte vänta,har varje gång tyckt att det va värt att betala dubbla hyror för att flytten ska ske på studs.

Idag känner jag mig söt och ska klä mig därefter,men det gör man väl alltid,klär sig efter humör.
Jag har varit dålig att knäppa kort den senste tiden men jag har varit så uppe i varv och tankspridd inför flytten. Det är tydligen min grej,att stressa i onödan.

Jag hoppas alla får en riktigt fin dag. Peace

I förrgår påväg till Ikea

Jag vet att bildens kvalité suger men jag älskar bilden ändå. Det är jag och min storesyrra som sminkat oss,det är jag till höger.

**

Grannen va inte hemma och det ska hon få fan för btw!

I alla fall så har jag plockat och haft mig hela dagen lång,sjukt duktig är jag,jag kanske till och med är värd en medalj?? Vi börjar komma i ordning men det behövs hyllor och några fler byråar så att mina kläder och skor får plats,sjukt svårt utan klädkammare som jag haft i alla mina tidigare lägenheter. Det är lyx ju att ha en klädkammare!

Vintern är snart här och jag älskar det,jag älskar långkalsonger,vantar,mössor,halsdukar,stora jackor,ja allt som får mig att känna mig lite fet faktiskt.

Så vad händer där ute i världen då? Något nytt?

Imorgon kommer i alla fall Erika till Gävle och det känns så kul,underbara människa jag har saknat dig. Vi träffades sist på Ibiza men det blev inget bra avslut tyckte jag. Absolut inte ovänner eller så men jag ville liksom så mycket mer. Ska bli jätte kul att visa henne våran nya lägenhet också,så hon får säga sitt,haha lilla inredningsarkitekten<3!

Jag är by the way väldigt trött på bredbandsbolagets reklamer och så väljer jag att avsluta min kväll.

God natt alla härliga!



Här är en bild från när jag och Ronja va modeller i USA!


Måndag*

Måndag och dagen är fylld med stress. Jag har glömt att göra en del saker och ska sticka iväg och göra dom nu. Känns bra. Ska hota upp min gamla granne också,wish me luck!
 
Peace!

Glömt

Men hallå,jag har glömt att blogga på hela helgen. Snacka om att jag har haft fullt upp. Städat,flyttat,packat,packat upp,sorterat osv. Vi har varit så duktiga,allihopa som hjälpt till också,TACK till er!

NU ska jag kika på Idol som jag missat,vi skrivs sen. Peace And Love!

Dagen D!

Dagen D! Idag börjar vi flytta. Jag har redan burtit kartonger ner från vinden. Asså bor i ett hus,ett gammalt hus där det är högt i tak och mördartrappor. Så där har jag sprungit upp och ner 16 gånger,haha mina ben skakade när jag kom in i lägenheten igen.

Jag har precis ätit frukost och snart ska jag möta min mormor på stan för hon ville lämna en inflyttningspresent till oss,så gullig min mormor. Jga undrar vad det är :)!

Jag är pigg och utvilad så nu kör vi,jag och mitt hjärta och alla andra som är så snälla och vill hjälpa till.

Puss Och Kram Vi Syns På Stan!

Se hela bilden

KLAR*

Nu är jag klar med städningen. Fan så duktig jag varit,har verkligen varit noga också,känns ju kanon. Men som vanligt är jag ett arsel och spillde ut en hel hink med moppvatten,super bra! Och det är liksom inte första gången,jag är verkligen en klant.

Nu lagar jag mat för andra gången idag,så effektiv jag är. Äta bör man annars dör man. Tack för mig!

Se hela bilden

Håller tillbaka*

Jag sitter och håller tillbaka hela tiden när jag skriver här på min blogg. Jag är rädd för att bli för personlig. Men till vilken nytta egentligen,det är ju min blogg och jag skriver väl va jag vill och gillar man inte det jag skriver kan man sluta läsa. Jag ska sluta vara rädd för vad andra tycker,det är mitt löfte till mig själv. Eller kanske ska jag vänta tills på måndag och lova det. Så gör alltid farmor,bantar på måndagar. Lovar sig själv varje måndag att detta är dagen då det blir en förändring. Gulliga hon!

Jag har i alla fall varit och träffat min nya coach idag. Jag älskar mig själv för att jag är som jag är. För att jag inte finner mig i något lagomt. För kolla så bra det blev när jag gjorde slut med min förra coach och bytte till hon jag har nu. Det sa bara klick mellan oss. Vi gillar varandra. Vi va väldigt lika på många sätt,samma slags bakrund,familj osv. Men det bästa är att hon är proffsig,drivande och förstående. Jag tror på det här,det kommer bli bra. Jag gillar inte mesar,jag gillar folk det är lite jävlar anamma i och det är det i Carina!

Jag gick upp tidigt som fan idag. Gick upp och kollade på the voice,vilket härligt gäng dom är. Det va så härligt att sitta och garva 7:30 i morse. Sen somna jag om på soffan från nio till tio hihi. Så skönt.

Nu ska jag äta lite sen kila till nya lägenheten och städa det sista.

Hur har ni det i höstkylan??

Peace


Ågren!

Its still Onsdag och jag är still trött. Den där jävla Ågren hälsar på mig för tillfället,gå hem fucking fuckface. Du har inget här att hämta!

I alla fall,tack alla för alla fina komentarer,sånt värmer verkligen.

Jag vill också säga att jag hatar att jag ALDRIG glömmer saker. Asså visst kan jag glömma att handla en sepciell grej eller liknande men jag glömmer aldrig en känsla(inte ett ansikte heller). Jag vet inte om det är mitt eget fel att jag aldrig glömmer en känsla eller om det bara ligger i min natur. Har jag bara svårt att släppa saker kanske.
Jag vill glömma den här känslan,alla andra verkar ha gått vidare men inte jag. Jag finner ingen mening med att känna den här känslan. Jag vet att det är en mening med allt,det är liksom mitt motto här i livet men va fan liksom. Ja ja,han där uppe har väl en plan I guess!

Nu ska jag ta hand om mig själv,ta ett bad,käka glass och kolla bra serier,det är ångestdämpande det :)!

Haha pappa om du läser detta,minns du i Grekland när jag hade sån jävla ångest utan att veta varför och käka glass och jordnötskrokar tills jag stupa! Thats how we roll ;)!

Asså,nu satt jag och tog lite bilder med min webcam till inlägget för att jag tycker bloggar med bilder är mycket roligare. Jag försökte knäppa några sånna där charmiga blink-med-ena-ögat bild,hahahaha dom bjuder jag på!



                           <--- Ser ut som jag blivit petad i ögat ju....

      

                              Hihihohohaha,nepp det där får jag llt träna på....

TRÖTT

Jag är trött som ett as nu. Vi har städat och varit super duktiga,tack mamma för all hjälp! Golven och utsidan på skåp är allt som återstår och det fixar jag imorgon.

Nu vill jag bara ligga på soffan och äta choklad men det finns ingen tid till det. Jag måste packa,laga mat och städa här med. Men jag känner mig själv,fattar man ju att jag kommer hitta på en fantastisk ursäkt till varför jag slipper det idag.

So long :)

STÄDA <3

Nu bär det av till nya lägenheten,för att städa. Ja vi tog den tidigare i utbyte att vi tog städningen. Helt ok.
Så igår kväll hämtade vi våra nycklar(taggar) och åkte dit och kika. Så fint det kommer bli tror jag,eller jag vet det. Och till våran glädje så va det inte mycket att städa. Stackars dom som ska flytta in efter oss! Dom gjorde ju samma sak,tar den tidigare i utbyte mot att dom städar. Känner mig nästan elak mot dom,eller gör jag det?

Nu drar jag i alla fall och det är med glädje! Det ska bli kul att städa och göra fint för att i helgen få flytta in våra saker. Och Zandra,du SKA hjälpa till. Annars blir det inge glack!

Peace alla!

Nu tar jag mitt blekansikte och drar :D

Han*

Jag får ofta fina komplimanger av min fästman,han är super speciell min man,så fin. I förrgår kläckte han ur sig "vi kanske borde gifta oss ganska snabbt ändå,så vi hinner fira guldbröllop"

Jag tyckte det va en fantastisk komentar. Tänk att någon vill vara med bara mig i resten av sitt liv,va fint!

Vad?

Vad är det för dag idag? Tisdag va,jo för det va ju "lite sällskap" igår. Vilket kanon program by the way.
Det är inte bara tisdag idag utan "skaffa ny coach" dag idag. Himla spännande och jag undrar vem det blir. Alla är ju bättre än han jag haft nu. Ni vet han är en sån som lärt sig vissa lite finare och svårare ord,just för att han ska låta lite finare. Han har inte sagt ett vettigt ord till mig under våra möten. Enligt mig är han en bluff. Jag fattar allvarligt talat inte hur han kunde få jobb där??Men han passar nog den person som bara är där för att fördriva tiden och inte har något mål,då är han nog prefekt. Så fråga efter "lall-Robert" om ni vill ha en sådan coach och bor i Gävle.

Idag är den bästa dagen,jag och mitt hjärta firar att vi träffats i två år idag. Det har varit blod,svett,tårar och en jävla massa kärlek. Låter som ett träningspass och kanske kan man se det som ett sånt på ett sätt. Jag har lärt mig sjukt mycket utav den människan. Och så mycket jag lärt mig om mig själv. Jag är stolt över att vara din och att du är min,jag är stolt över att vara tjejen som du håller om på stan,jag är solt över så mycket. Tänkte skriva en massa exempel men jag blir alltid för utlämnande. Det vill jag inte. Jag hade ju en blogg förr där jag lika gärna hade kunnat kopierat alla mina sidor i min dagbok och lagt ut dom i små inlägg. Eller varför inte sprättat upp mig själv,vänt ut och in på min kropp och låtiti alla kika.

I alla fall så har jag planerat lite mys för oss. Lite god mat,bio och en liten present. Så klyschigt and I love it!

Nu ska jag äta sen frukost,mysa lite framför tven och sen dra och skaffa en ny coach. Tjing tjing

                       

*

Jag har varit hos syrran idag,jag har varit hos coachen idag,jag har hämtat Lia på dagis idag,jag har lagat mat idag,jag har "gjort slut" med min coach idag,jag har känt mig snygg idag,jag har känt mig glad idag och snart ska jag och min man(som firar 2 år imorgon) åka till sjukhusets tandläkare för han har fått en inflammation i tanden han drog ut,eller i hålet kanske man ska säga. Ont har han i alla fall stackarn.

Maten jag lagade va i alla fall helt jävla misslyckad,så jag börja grina(haha ja vet,kan vara väldigt känslig). Karln min skratta åt mina korvar och fråga om jag inte skulle blogga om dom,hahaha knäppis. Men jag kan inte fatta att korvarna typ ramla sönder när jag stekte dom,allt fastnade i stekpannan och liksom blev ett med stekpannan.   

*Må du brinna i helvetet stekpannsjävel!!*






Just ja,jag träffade Sussi på Lias dagis idag. Jag har jobbat med henne förr och hon har en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Det va så kul att få berätta för henne att jag har min fästman,att vi ska flytta och att jag fortfarande är den glada snälla tjejen som hon lära känna,det kändes extra viktigt med tanke på hur jag hållit på. det va så fint att få berätta att mitt liv flyter på och att jag känner mig stolt över det. ja det va en skön känsla.

Vad?

Vad gör vi? Nu kör vi! Nej fy fan,jag är inte alls på ett sånt humör. Jag är trött och sliten fast jag inte gjort annat än vila den sista tiden tycker jag. Men men det är ju bara att köra på.
Jag och min älskling ligger på soffan,kollar repriser och äter godis,det är ju prefekt.

Jag önskar jag hade lite mer ork att skriva men jag pallar inte känna press idag så jag kopplar ner internet och bara är. Utan att känna press. Nu kör vi ;)!

                                            Tja tja

*Lördag

Today its lördag. Jag ska umgås med mig själv,laga god mat och äta godis och chips. Nu ska jag följa med min man på systemet lite snabbt bara. Puss alla fina

En fundering..

Ibland blir jag så arg på mig själv. Jag önskar så många gånger att jag vore rik,att jag kunde köpa alla kläder och skor som jag vill ha. Jag kan nästan känna mig ledsen att jag inte får allt i klädväg,jo jag kan känna mig ledsen över det. Jag brukar avbryta mig själv när jag sitter där och suktar efter kläder,att det finns faktiskt barn som svälter,som inte har vatten eller inte ens äger en egen tröja. Då känns det lite bättre,inte för att någon har mindre än mig utan för att jag har just allt det jag har.
Jag önskar att jag en dag,helst nyss,inte va så beroende av kläder och utseende. Samtidigt som jag önskar att jag vore miljonär eller varför inte biljardär.
Ja det satt jag och tänkte på i väntans tid,sitter och väntar på att idol ska börja,gud så spännande. Hejja Wiese,Geir och Alice! You Rock!

Jag har också som vanligt fastnat för en låt som är med i en reklam. Det är reklam för Blå Bands såser och det är en tjej som sjunger,någon som vet vem det är eller vad låten heter?? Vore guld att veta.

Tjing Tjing see ya...

 Haha jag brukar inte ha sur-bilder men jag ville visa mina naglar också,tjoho :)

Borde skämmas..

Jag borde skämmas men det kan jag inte säga att jag gör för det skulle vara att ljuga. Men lite ångest har jag allt. För att jag inte gör det jag borde,fy fy fy på mig.

I helgen vill jag bara slappa. Gå på promenader,äta gott och unna mig gotta. Så så får det bli. Mannen min ska på hockey och lite annat så det blir väl mest bara jag och det känns bra. Jag gillar att umgås med bara mig själv.

Vad ska ni göra?

Nu är jag hungrig och funderar på om jag ska laga mig lunch eller om jag ska käka frukost.

Ha det bäst! Puss Och Kram

 Se hela bilden                                                                                                                                                                                                                           

Hej!

Hej säger jag med värme. Vi skrev kontrekt idag och det känns helt perfekt. Nu är det klart liksom.

Stötte på(och nu menar jag att jag träffade mormor inte att jag limmade p henne) mormor efter skrivningen och blev bjuden på grillat. Hon äger i köket min mormor!
Sen har jag tillbringat dagen med min fina syster. En sån där härlig inpuls dejt där vi pratat om det mesta. Bland annat om hur jag stavar fel här i bloggen,haha men det kan jag leva med. Jag stavar som en kratta men jag är ju söt i alla fall ;)!

Jag känner tacksamhet idag,bästa känslan.

psst,jag har också hämtat ut kläder som jag beställt i smyg,säg inget till min sambo!Det är sånt vi hemmafruar gör för att må bra,lite ångestdämpande så här i söka-jobb-tider!

Ha det bäst!! Peace

Just ja,vi köpte naglar också. Jätte fina....


Hola!

Hola! Jag är för trött för mitt eget bästa,jag hatar verkligen att vara trött. Brukar strunta i det mesta då faktiskt. Så vi får se hur denna dag blir. Men lite packning ska jag nog fixa. Imorgon är det dags för kontraktskrivning,fy fan va roligt och gud så uppklädd jag tänker vara,haha dagen till ära.

Jag längtar så jag spricker,jag vill flytta nu.

Jag va i alla fall min mans moraliska stöd igår när han skulle dra ur sin dumma tand. Haha vilken procedur det va. Vi fick ha samma kläder som man får ha om man ska följa med någon in på operation(been there done that)! Alltid lika spännande att vara på sjukhuset,vet inte vad det är men jag älskar sjukhus. Jag rekomenderar er att pröva spakcyklarna,mycket underhållande.
Det gick i alla fall jätte bra för mannen min,han fick lugnande och bedövning och sen va det bara att köra. Min fina,så duktig han va haha :)!

Och snacka om att spel-djävulen har intagit våra kroppar,we cant stop!<3


Fin Dag

Det är en fin dag. Jag mår bra. Jag gör alltid en sån check varje dag,känner efter om jag mår bra och oftast gör jag det,tack gode gud :)!
Igår va jag så himla duktig,jag städade,packade,lagade mat och va allmänt trevlig haha. Jag och min man blev bjudna på mat hos mormor och morfar,sjukt gott som vanligt. Fick också med oss en varsin matlåda hem också,det är kärlek det.
På kvällen gick vi förbi willys och handla choklad och glass för att sedan gå hem och spela Tv-spel,underbara Super Nintendo,jag äger.
Vi har så sjukt roligt när vi spelar,det gick inte lika bra i början måste jag erkänna haha,båda är dåliga förlorare men nu har vi kommit överens om att vi hjälper varandra istället. MYCKET roligare.

Nu ska jag käka lunch och swen göra mig klar för att följa med mannen i mitt liv till sjukan dör han ska dra ur en sån där jävla visdomstand,stackarn. Sen ska jag bara pyssla om han hela dagen,laga god mat och mysa.

Ja just ja,jag har fått ögoninflammation,himla snyggt ;)!

 

Kväll

Söndag kväll och jag mår fan jävligt bra. Har spelat tv-spel hela helgen och bara njutit av god mat och,ja bara mått bra.
Nu kollar jag och mitt hjärta på film och det ska vi fortsätta med.

Skrivs imorgon! Peace

Lia*

Lia har varit med mig heeela dagen och så bra vi har haft det. Vi har shoppad godis för 80 kr,sjukt mycket blev det haha. Vi har lekt ute i den sköna höst solen,vi har ätit god husmanskost,vi har lekt inne och vi har kollat på film. Bara kärlek. Medans hennes pappa och min man va ute och fiska.
Dom kom nyss hem och hade med sig en fin regnbåge och kantareller,snacka om att jag får god kvällsmat. Asså min fästman borde bli kock.

Och stackars min syster som ligger hemma och är sjuk,ordentligt sjuk,kram till henne. Och en kram till min lillasyster,du klarar ALLT!!

Och kram till er alla som läser detta!! Hoppas ni har lika fin lördagskväll som jag :)! Nu sk ajag kolla Bear Grylls!



                                              

             



                                                     

              

 

                                                


Fredag*

Tjatja! Fan vilken fin dag det är. Jag tvättar och ska sen sätta igång med att packa. Fan så glad jag är över att vi ska flytta,det är det första jag tänker på när jag vaknar. Det liksom pirrar till i hjärtat varhe morgon. Vet fan inte om det är så nyttigt alla gånger,det pirrar ju så hårt haha.

Nu kollar jag på biggest loser och känner deras styrka,my god va duktiga dom är. Inspirerande människor,FÖREBILDER!
Jag har också kollat på Kenza&Tyra Show idag. Tyckte dom va riktigt duktiga. GIRLPOWER!! Det känns fint med tjejer som lyckas,jag blir rörd på något vis. Visst kan jag känna avundsjuka för jag vill också göra det dom gör.
Men jag vet att man kan om man vill bara man kämpar!

Vad ska ni göra i helgen?

Jag ska packa med glädje,äta gott och bara göra sånt jag mår bra av.

 haha ja den får duga :)

RSS 2.0