09/29

men gud va tog det åt mig. jag blev nervös nu när ja logga in här,fick för mig att någon skrivit något dumt. men icke,det tackar vi för!

i alla fall,började läsa andras bloggar för att få lite inspiration. men icke,trök trök trök! ni får mig att klaga bara;)!

jag vill plugga,jag är trött på att inte ha någon utbildning. jo jag har ju en ("växeltelefonist"),men va fan är det liksom,inget jag vill använda mig av,någon som vill ha den?

jag vill jobba med hjärnan,med kroppen men framför allt med människor. det är ju det som är livet. jag brinner för att jobba med människor. framför allt  barn,alla vackra barn. det finns så många som behöver oss.
jag kommer så fort jag kan nu....ska bara fixa en utbildning.
det suger att plugga och ha adhd,jag fixar inte riktigt det. jag är väldigt drivande och tuff och ingen som skyller en massa skit på min adhd. men det är fakta,its hard! men jag ska klara det.

jag ska snart börja fixa mig och sen bege mig för att hämta syrrans plutt,som inte är en plutt längre. jag längtar efter henne,allt för ofta!




helg och sjuk

hej bloggis!
jag är magsjuk,andra dagen jag är hemma. känns skit. får sån jävla ångest av att vara hemma när jag borde tjäna pengar. men jag borde inte ha ångest eftersom att jag är sjuk. måste vara något som sitter kvar från alla gånger jag skolkat i min ungdom. fick till och med gå hem från jobbet igår,helt sjukt ont i magen så jag bara rös och frös.
bandola tog hand om mig hela dagen igår,så fin.

helgen har vari helt i min smak. på fredagen gjorde jag först en massa sjukt viktiga ärenden,skönt.
sen på kvällen åkte vi till r&r och käka gott och bara hade det bra. på lördagen hängde vi i gävle,gick ut och käka på helt enkelt och hade det bäst. asså maten där är tamme fan den bästa och personalen är så trevlig så jag blir nästan generad.tack älskling!
bästa helgen!

i söndags tog vi in tv:n i sovrummet och bara myste,den va tillbaka på sin plats igår kväll:)! annars är jag stenhård på att det inte ska finnas någon tv i sovrummet. det kommer aldrig ske i mitt hem att det flyttar in en tv i mitt sovrum! i sovrummet sover man eller ägnar sig åt andra aktiviteter(inte jag då)!

annars mår jag bra






Gillar!

men jesus i min låda vad det är ljust i mitt vardagsrum.
men i alla fall,har jobbat,fast jag är sjuk,måste ju tjäna pengar,måste ju ha livserfarenhet för att sen när jag är ekonomiskt oberoende ödmjukt kunna säga "jag har kämpat mig hit,jag har också levt som en svensson,bla bla bla"!

jag mår bra,men jag är trasslig inombords. och med det menar jag att tankarna sprutar åt alla olika håll,finns ingen struktur alls,int nå! men jag gillar ju att vara jag,även fast jag inte kan tygla mina känslor. jag skriker,låter,skrattar,gråter,funderar och agerar spontant mycket,mycket varje dag,jämt och ständigt. både på gott och ont förståss!

nu sitter jag och inväntar mannen i mitt liv så att jag kan få,ja bara känna det bästa,kärlek,innan han drar och fiskar!

Kram på er!


stör mig

hej du underbara;)!

Jag stör mig,stör mig big time. jag hatar att störa mig. för man fattar ju att det är något som ligger hos mig då på något jävla psykologiskt vis.
men fan hur folk håller på och pratar om kurvor,att tjejer ska vara så kurviga. först va det så jävla fult mer kurvor och man skulle vara som en pinne och nu är det väl lite båda. och fan va bra det är,att man kan vara både och. men som vanligt går allt över styr och nu är många fula helt plötsligt för att dom inte ser ut som shakira. idioti!

alla är vi vackra. och det vackraste som finns är när någon,som inte ser ut som "man ska" bär upp det med stolthet. och inte stolthet som gör att man går med näsan i vädret utan stolthet som liksom ler mot folk på ett vackert sätt.
jag såg en sån tjej härom dan. sån vacker utstrålning,skit snygg tjej men kroppen va som ett streck. och dra mig baklänges va snyggt det va. och en tjej som finns på friskis&svettis. hon är kanon kurvig,lite överviktig,en enorm rumpa och sjukt kort. men satan va läcker hon är.

ja jag hör till dom som tycker att tjocka människor är vackrare än smala människor....

bla bla nu tappa jag tråden. jag är helt enkelt trött på,ja ska vi säga samhället. en så knyter vi ihop säcken som vilken lärare i hela sverige skulle ha uttryckt sig!


Lördags galej

idag är det ju lördag!

vi vaknade tidigt som vanligt,knatade ner på stan och käka tidig lunch och shoppade åt mannen,så jävla snygga kläder. snart ska vi iväg på 30års galej,kan bli bra.

men jag hade hellre suttit med min bästis i en sparkdräkt och käkat gotta.



men nu rååå

men hej din bortglömda stackare!
jag jobbar och jobbar kämpar på och kämpar på...kämpar på här i livet liksom. inte alltid så lätt men jag älskar det.
älskar att få lära känna mig själv bättre och bättre för varje dag som går.väldigt viktigt enligt mig,att liksom reflektera varje dag.

jag har jobbat i skola i några dagar och inte bara förskola,så jävla kul. träffat en av alla favvisar jag haft på smultron också,barn är underbara. fått agera lärare också som va ganska svårt. jag gick emot många av mina rädslor då. stått inför sjukt mycket människor och pratat. så galet stolt över mig själv. jätte kul har vi haft,jag och ungarna!

ja jag kämpar på jag....




dagarna som gått..

men hej du! har haft det toppen ja!
förra helgen i örebro,va på lek och nus landet och sen åkte gokart. va underbart på alla sätt och vis. fick kvalitetstid med pappa och liten syster. STOLT!

fika med underbara kollegor igår,så jävla tacksam jag är!

idag lite släktträff hos mormor. fick träffa kusinens man och barn för första gången. så fina alla är. fan vilken rolig kusin jag har,måste ligga i släkten;)! kärlek till er alla!

älskar min man som stöttar mig i allt!

kommer bilder sen,nu ska jag vara med ola!

Torsdag

tågbiljetten från helvete! fast jag är inte så arg egentligen,bara kul att låta lite hård!
ska åka till min pappa i helgen,kommer bli bäst!jag trivs så jävla bra där,som terapi för min själ!

jobbar och jobbar,äter och äter,det är jag just nu. jag trvis med det men jag vill fan plugga! men svårt att hinna med att fixa med allt när jag bara skjuter upp allt. ja sån är jag,fröken skjuta upp kan ni kalla mig! men var sak har väl sin tid(bra sak att säga för sånna som mig;))
just nu sitter jag och äter kittkatt och vinegum,mycket gott,orkar inte laga mat just i denna sekund,skjuter upp det några minuter!

imorgon kommer domen. jag stannar där tack! hörs kanske imorgon!

peace!

RSS 2.0