Klooooobaaa..

Städar och äter Tomteklubba

När min lillasyster va lite kunde hon inte säga klubba utan sa "klooobaa" haha :) <3

By the way

by the way så köpte jag bland annat ett nytt puder i all hast när jag va på stan i måndags. Det blev lite fel. Så om ni skulle se ett spöke vara ute och vandra,bli inte rädda,för då är det bara jag.


Se hela bildenhaha sämsta bilden ever..

Today

Today ska jag kila och träffa min coach snart,känns bra för jag har gjort det mesta jag skulle,har lite frågot och så.
Sen ska jag hem och färga mitt hår så jag blir sådär supersnygg igen ;)!
Och lite senare ikväöll ska jag hem till svärfar med mitt hjärta och kolla hockey.

OMG jag kan inte fatta att vi fick lägenheten,den är våran nu ju plus att vi kommer få nycklarna lite tidigare än det va sagt från början. Vi är så lyckliga.

Och jag då som ahr missat alla idol avsnitt denna vecka,inbillade mig själv att det va ok för jag kan ju se repriserna på söndag. Men jag ljög nog för mig själv för jag vill kolla. Jag ÄLSKAR ju idol. Nåja,det är ju ett jävla i-lands. Kanske jag borde skämmas över detta,att jag gnäller över att jag inte kollat idol. Det borde jag nog.

Puss alla....

MAT <3

Nu ska jag få mat,fy fan va lycklig jag är.

Bla Bla Blubbe Tack För Krubbe!

                                                           

Besviken!

Fan vad irriterad jag blev nu,kom att tänka på en sak. Men inget som får min dag att kännas skit. Men alla som känner mig vet att jag HATAR när folk hånglar framför mig,ok med en puss men absolut inget mer. Det är absolut vidrigt och respektlöst. Men det finns en anledning till varför jag känner som jag gör men det är inget jag tänker skriva ut här.
Grejen är att jag kan inte fatta hur folk som vet hur jag känner gör det ändå. Inte ok,inte ok någonstans!

Super!

Det är onsdag och jag mår så himla bra. Jag har sovit bra,men pratat massa i sömnen haha. Jag känner mig utvilad. Jag ska skriva lite papper och kolla tvättid. Vad ska ni göra?

Jag sitter just ni och kollar på Tyras Show,my god,snacka om att dom inte har något alls att prata om. Idag har dom letat upp folk med två vaginor,why??
Men jag måste ju erkänna att det är lite underhållande,bara för att hon är som hon är,knäpp!

Puss alla....


  Tjing Tjing

*Tisdag*

WTF! Jag har varit så seg nu i några dagar,trött som en åsna. Så jag har valt att,ja lyssna på min kropp och vila lite. Fy fan va rastlös jag är nu så imorgon kör jag igång igen. Min man är hemma från jobbet så jag passar på att bara mysa och slappa med han en sista dag. Stackars min sjuka man.

Har beslutsångest också,ska jag åka till Örebro eller inte??

Peace!

Lördag och igår..

Det är lördag,jag är trött och sliten. Får se vad det blir av denna dag. Skulle kanske ha mött upp svärmor ute i svängarna men vette fan om jag orkar. Skulle behöva en myskväll med mitt hjärta. Skulle kanske möta upp syrran ute också,ja vi får se.

Igår va vi ju ut och käka,hur gott som helst och självklart glömde jag knäppa kort. Jag åt något som heter "lyxplanka" och my god den va verkligen lyxig,lyxigt när det riktigt knullar i munnen. Oxfilén va fan magisk.
Det blev inte bara VI och Rufus och Robin,Danne följde också med. Himla trevligt hade vi i alla fall,allt va kalas. Nu ska jag dra en stödvila och sen se vart kvällen tar mig. Vad ska ni göra ikväll?

By the way,igår när vi va ut träffade jag på en gammal bekant,han/hon (jag vill inte hänga ut någon) hade tydligen börjat dricka igen,/han/hon som hållit sig så många år. Han/hon va nykter alkoholist. Mycket tråkigt att se i alla fall. Fy fan vilken jävla sjukdom.

Puss Och Kram Alla Fina....

Underbara Fredagar*

Idag är det som sagt fredag. Jag startar dagen med en god frukost,sen ska jag iväg och träna och ikväll ska vi ut och käka. Vad ska ni göra?

Den här helgen känns så skön och bra planerad *nöjd*

Jag funderar på om det blir en tripp till Örebro i veckan,tror det behövs men vi får se.

Vi kanske skrivs senare idag hörni :)! Peace


Se hela bildenCoolt om man fick gå på en sån här restaurang

Torsdag*

Jag trodde fan att jag hade bloggat idag men ack så fel jag hade. Har i alla fall hängt med Ronja hela dan,.både på sjukhuset och Ikea. Mycket trevligt. Sen när jag kom hem hängde jag en stund med min kille,han föreslog att vi skulle fiska och det lät ju kul så vi gick och handla matsäck(får med mig på det mesta om man lockar med något att äta). Men jag blev så fryssen så då kändes det inte lika kul att följa med så ha och svåger åkte. Vore så kul om dom kunde få en riktig dunder fisk så jag håller tummarna.
Vi tackade ja på en lägenhet idag så vi flyttar in den första November om gud vill och hängslorna håller! Det känns lite nervöst emn jag vet att allt löser sig till det bästa.

I morgon blir det nog restaurang med Ronja och Robin,vore ju himla trevligt och gott.
Nu håller jag på att laga fiskpinnar med potatis och remmo,himla gott kommer det bli tror jag.

Men asså,jag sitter också och kollar på Biggets Loser,inte fan är denna säsong lika bra som den förra. Nu är det liksom bara tävling och taktik som gäller,förra gången va det hjärta och smärta som bestämde liksom. Dom höll ihop mer och stöttade varandra mer. Hur fan kunde dom rösta ut Shay till exempel? Då röstade dom nog inte med hjärtat.

Hoppas ni har en fin kväll i höstmörkret :)! PEACE

 Hej då och god natt...


Fortsättning Onsdag..

Lägenhetn va helt underbar,dyr men underbar. Mannen i mitt liv blev helt lyrisk haha,så söt!
Så det blir nog den om inte den vi ska kolla på imorgon blåser oss av stolen.

Nu kollar jag på Idol,my god jag älskar verkligen musik,vilka underbara känslor det lockar fram. Fina alla är som är med också. Vilket super program helt enkelt. Och jag älskar han den gamla,han som kom in med brillor och blåste bagge av stolen,sa att han redan va klar osv. Älskar också hon som Bagge hitta i en skola,Alice tror jag ohn heter. Jag Älskar väldigt många av dom. Hejja er som faktiskt vågar!!



                                           

Så här ser jag ut när jag kollar på Idol,det bara sprutar känslor!

Onsdag*

Tisdag! My god va vi letar lägenhet,så himla kul och i slutändan blir det nog kanon. Jag älskar min man!
Idag ska jag göra lite ärenden,men från min data sen har jag inget annat planerat.

Men shit hur alla håller på på facebook,tjatar om att " Jag tänker hålla kvar alla mina vänner här på facebook oavsett åsikt" och bla bla bla. Jag vet att det låter konstigt att jag klagar på en sån bra fras MEN dom som skriver så av mina "vänner" har röstat på SD. Om vi har så pass skilda åsikter om en sån sak så behöver jag inte vara din "vän" på facebook. Mina riktiga vänner har hjärtat på rätta stället. Fuck Off!

Vad ska ni göra på en härlig dag som denna?? PEACE!

Haha trodde det va Tisdag först...


MAT*

Min fästman kom precis in till mig i vardagsrummet och frågade om jag ville smaka på hans "superkok". Jag kollade ner i kastrullen och kände mig lite illa till mods ;)!  Haha nej då älskling,det blir nog gott det där ska du se...

Tisdag*

Jag va ju på seminarie idag också och det va hur kul som helst. Han som höll i det va grym. Jag brukar vara hemskt blyg när jag ska prata inför folk men tackvare han så prata jag och tyckte till om det mesta,kändes så himla kul. Jag fick veta det jag ville veta och lite till,så nu är det bara att köra.

Hur har eran dag varit?

Jag har också lagat fantastiskt god mat idag,tyvärr så knäppte jag inget kort,hade ju varit kul att visa!
Nu ska jag tagga till lite till sen sticka iväg och träna! 

                             *LYCKLIG* ja det är jag...



Dagens*

Jag skulle ju bjuda på en dagens igår men det blev inte så. För det första för att håret såg så sjukt konstigt ut på kort igår haha och för det andra för att jag fastnade framför valvakan på 4:an. Det är disskutioner på Facebook,disskutioner som gör mig arg. Folk som jag kallar vänner har röstat på SD och det gör mig grymt besviken,arg,frustrerad och rädd. Har folk verkligen sån skev syn på mänskigheten?? tror dom på fullaste allvar att dom är mer värd en någon annan? Jag kan inte släppa det här,inte på ett bra tag. Dags att sålla!

Annars gick seminariet jätte bra,det va intressant och hon som höll i det va kanon,jätte duktig.

Nu ska jag käka lunch som min baby lagade till mig igår,MUMS!

Make Love,Not War FFS


                                                                                               
Skinnjacka,ljusa jeans,herrskjorta och boots,då trivs jag som bäst!

4 år*

I fyra år sa vi behöva leva med den här skammen. FY fan Sverige,vad är detta? Ska vi ha människor som beter sig som djur i våran riksdag?? Nej detta kommer vi att få leva med,detta kommer ni att få äta upp,jävla äckliga svin!

Nåväl,måndag idag,ska snart iväg på ett seminarie,får se vad det har att erbjuda mig. Senare idag ska nog vi kolla på lägenhet,spännande som attan och imorgon kör jag igårng med träningen igen,har inte blivit av sedan inna jag åkte till Ibiza. Men denna gång sparkar jag inte på mig själv för det,fortfarande ganska fit. Men inte så fit som jag vill vara,så nu blir det till att äta som en häst(vilket jag alltid gör) och sen bara köra på.

Ha en bra dag alla fina och lite mindre fina!


Se hela bilden

Val**

Ja idag räknas DIN röst,så rösta!!

Helgen har varit bra,riktigt bra. I fredags va ju Ronja och Robin här och det najs. Igår va familjen hos mormor och morfar och åt god middag,det va kul att se alla,inte så ofta vi alla träffas samtidigt nu för tiden.

Jag sitter här och funderar över valet och kikar lite på idol samtidigt. Jag känner så mycket inför det här valet,har verkligen insett att ALLAS röster betyder något och ALLAS röster kan göra en förändring. Så ta ditt ansvar och gå och rösta idag!! Dom som inte röstar har inget hjärta!

Jag önskar i alla fall att jag hade knäppt lite kort igår hos mormor och morfar,jag tog med mig kameran men glömde helt bort det. Får bjuda på en dagens sen istället,haha som om det va samma sak. Men jag älskar ju bilder :)!

Idag åker lillasyster hem och det känns verkligen tråkigt. Jag önskar att vi bodde i samma stad!!
Ska snart göra mig i ordning för att möta upp henne på stationen för att sen skicka hem den lilla damen.

Vi skrivs sen :)! Ha en bra söndag alla! PEACE


*Lördag

Lillasyster är i Gävle,mysigt tycker jag,det är allt för sällan.

Nu ska jag ta ett varmt bad,vi skrivs imorgon istället :)!

kram kram

Ringarna..

Dom är här nu,ringarna,som vi längtat. Dom är inte hemma hos oss än,min man kommer med dom efter jobbet*ler*!

Och jävlar i min sjal vad vi letar lägenheter. Det känns skit kul och spännande och båda är lika engagerade. Undra vart det kommer bli,börjar ju faktiskt bli dags nu. Jag hoppas vi slipper ta någon bara för att ta någon,utan att vi hittar en som vi blir kär i. Vi har hittat en men den är väldigt dyr och vi skulle ju flytta för att våran är lite för dyr,men vi får se :)!

Vad ska ni göra denna fredag? :)

Kram kram syns på stan,PEACE!


Klart**

Kom precis hem från seminariet och det har gått bra. Lite nervös va jag för vi va tvungna att snacka i grupp,får ångest av sånt. Men jag andades lugnt och intalade mig själv att det är ok så så gick det bra,hejja mig!
Vi fick fylla i en jätte rolig enkät(tror jag fyllde i en sån innan man skulle välja gymnasium),så att man skulle se vilken sorts människa man är och sen lättare välja jobb efter det.
Det blev disskutioner och mer eller minde påhopp men stämmningen va relativ lugn :)! Tack och lov är jag inte konflikträdd.
Jag har tydligen väldigt stort behov av att få utlopp för min kreativa sidan vilket jag redan visste. Jag är också stödjande och vårdande. Och den jag tyckte stämmde mest med hur jag är i vardagen är att jag är drivande och går på magkänsla,my god är det något jag gör så är det att gå på magkänsla och det slår aldrig fel.
Det va massa mer också,väldigt roligt va det. En del kändes som trams en del inte.

Nu är jag hungrig som ett as,så köket kallar. Peace!


CHOKLAD

I NEED CHOKLAAAAAAD!!

 Och Marabou är BÄST!!

*Torsdag

Dagen innan vi får hämta ut våra ringar,fy satan vad jag längtar. Imorgon blir en superdag! Fast det kommer den här dagen också att vara. Ska på seminariet snart också,ska bli intressant :)!
Nu är det dags för frukost,vad brukar ni äta till frukost?

SVAR TILL ISA: Den dunder mackan köpte jag på Mingel Och Bar,mycket utsökt :)!

Ha en bra dag alla! Skrivs senare...


Jag på seminariet....


Onsdag*

Skön dag,underbart det är ute,sån frisk luft liksom!

Efter att min man kommit hem från jobbet så gick vi ner på stan för att han skulle göra en syn undersökning,tyvärr så hade människan som utför sånt gått hem så vi va välkommna tillbaka imorgon. Så vi gick och handlade istället vilket jag älskar och på vägen ut så fick jag syn på en sån där tuggummiautomat och blev överlycklig. Och inte nog med det,vi fick jackpot,vi fick hela 4 extra tuggummin *LYCKA*



Jag har varit duktig idag,fyllt i och fyllt i och jag känner mig nästan helt klar nu. Imorgon är det dags för inlämning och ett seminarie,det ser jag fram emot. Haha lät nåstan som att jag pluggade där,seminarie liksom,sånt går man väl på när man går i skolan?(smart jag låter,NOT)
Jag har också hunnit med att ta ett långt varmt bad i dag samtidigt som jag lyssnade på världens bästa musik,sånt ska man ta sig tid till!

Jag hoppas ni har det bra,alla där ute,här kommer några ego också....








God morgon

God morgon eller god förmiddag eller vad man säger. Idag är det göra ärenden dag,mycket bra för då får jag känna  mig lite duktig. Men fan så svårt det är at fylla i alla pappaer till coachen,vad jag är bra på liksom. Jag vet ju vad jag är bra på,vad jag brinner för osv men det är svårt att sätta ord på känslor ibland.

Igår va en bra dag till att börja med tills mitt humör spåra lite men det är bara att ta nya tag idag. Fantastiskt med nya dagar när man får en chans att börja om liksom.

Vad ska ni göra idag?

Hösten är här på riktigt,BIG love! Skrivs lite senare hörni...


Det är så inte jag att använda bilder på djur haha....
Arg Katt Jag igår ;)

En olycka

"En olycka kommer sällan ensam" eller hur är det man brukar säga. Men jag tycker verkligen att det stämmer. Eller är det bara så att när man väl råkat ut för något negativt så blir man lite neggo själv och lättare ser det negativa än det positiva i allt??

Vad tror ni?

Än har Ronja inte hört av sig,hatar när man preliminär bestämmer. Ingen tid,ingen plats utan det är upp till den andra personen liksom. Visst kan jag hitta på något annat om jag tycker det är tråkigt att vänta men nu blev min dag så här och det känns ändå ok. Men no more preliminära bestämmelser!!


Bjuder på en bild på mig och Ronja

SMÖR <3

Är det någon mer än jag som är Smör-Fantast?? Smör är ju sjukt gott,på macka,i potatismos,i sås och ja,i nästan all mat. Jag har hittat ett nytt smör som jag bara älskar,konsistensen är bäst och smaken underbar,det lukatar till och med gott smör. Det är Milda-Extrasaltat! Try it!! :)

MILDA Extrasaltat 16 x 400 g

Oh my **

Oh my vad glad jag blir,fina kommentarer jag får! Fina ni är! Tack så mycket!

Jag fick en fråga också,vad jag ska gör i veckan. This is what Im doing :)

Jag ska söka lägenheter som en galning,fylla i alla papper som min coach ger mig så att vi kan "kartlägga" vad jag är bra på och vad jag borde bli när jag blir stor ;)! Sen gör jag väl som alltid,försöker ta hand om mig själv så att jag ska må bra. Att må bra är nr:1 här i livet sa en väldigt klok man till mig en gång för länge sedan :)!

Puss och Kram alla


*Tisdag

Ja idag är det tisdag. Inte en super dag känner jag,har fått två tråkiga besked och en insikt. Alltid bra med insikter men väldigt tråkigt att jag hade rätt. Vill inte gå in på detaljer.
Men jag kan berätta en sak,att vi inte får hyra lägenheten vi ville hyra,fy fan vad det suger. Vi hade kunnat spara in så mycket pengar och läget va guld,men men thats life tyvärr!

Sen det här med valet. Jag tycker alla ska rösta. Jag är inte jätte insatt men jag har surfat runt lite,kollat,läst osv. Men framför allt så har jag pratat med många om det. Frågat vad dom ska rösta,uppmanat folk att rösta och startat disskutioner. Jag känner att jag faktikst gjort mitt för nu är jag nästan 100% säker på vad jag ska rösta på och det är det viktiga.
Jag blir uppriktigt arg på folk som inte röstar. Vi i Sverige har sån tur att vi faktiskt får rösta,kvinnor som män. Vi har turen att påverka våran framtid ganska drastiskt. Så gå och rösta,ALLA ska rösta! Men rösta inte på Sverigedamokraterna!! Dom kanske säger en del bra saker,sånt du vill höra. Men det är bara lögner,dom är rasister,thats it! Läs mellan raderna folket!

Igår va jag mycket effektiv,fyllde i alla papper jag skulle fylla i(nästan alla i alla fall,haha),jag städade,handlade,lagade mat,tog hand om min sjuka man och sen tog vi en lugn och mysig kvällspromenad. Hann hem lagomt till Filip och Fredrik som jag igår råkade kalla Felix och Fredrik,och till det åt jag min absoluta favorit klubba. En perfekt dag.

Idag ska jag umgås lite med Ronja och hennes lilla kusin,han är typ 1,5 år och väldigt mysig så det blir kul.
Sen ska jag hem tills min man slutar för så ska vi söka lägenheter a la grande!

PEACE



RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA RÖSTA


Tja*

Tja Bloggen!
Idag är det måndag,en seg måndag. Haha fast det är väl ganska många av mina dagar eftersom att jag bara går hemma. Eller bara gick hemma rättare sagt,har ju min coach nu och vi kör på. ´Kommer bli kanon till slut,I know it!
Helgen har varit underbar. Fredag bara mys,lördag va Rufus och Järvis här och parta loss och igår tog min älskling bara hand om mig. Va sådär underbar som bara han kan vara. Min man har det renaste hjärtat!

Nu ska jag städa tills min man kommer hem,det behövs ;)

Kram alla!

 Som en kastrull kanske.....

Lördag

Det är lördag och jag ska tvätta. Känns helt ok. Min man är ute och fiskar med svåger och Raed och det tycker jag dom kan roa sig med i denna kyla. Själv har jag ätit lyxfrukost,vi brukar göra det tillsammans dom morgnar när han inte ska upp till jobbet men idag va jag helt solo.

Igår fixade jag en massa ärenden och efter det fråga jag syrran om jag fick låna Lia och det fick jag. Så jag hämtade henne på dagis sen drog vi ner på stan där vi lekte i lekparken på torget och sen fikade. Hon fick välja vad hon ville på hela cafét och hon valde en ynka choklad biskvi,jag tog en varm macka med kyckling,philadelphiaost och sweet chili,sjukt god. Men jag fick typ ångra att jag gav henne choklad för det va som om jag hade gett ungen tjack eller något. Lia är helt underbar och ett väldigt aktivt barn men efter chokladen va hon som en orkan. Kunde inte sitta still för 5 öre och truten gick i 190. No more socker för henne!!

Nu ska jag tvätta,sen göra mig i ordning,sen kommer Robin,sen kommer Baby,sen blir det mys med lite dricka och tv-underhållning. Haha ibland låter det som att en gamal tant skrivit åt mig.

Ha en bra helg alla fina för det ska jag ha!




Fredag*

Ïgår va en skön dag,va hos min coach och det gick jätte bra,lite jobbigt att gå upp tidigt bara. Men nu vill jag ha rutiner!
Sen gick jag hem,kikade lite tv innan det va dags att laga mat,sjukt hungrig va jag och sjukt sugen på sås. Maten får gärna simma.
Jag lagade egan köttbullar med kokt potatis och champinjonsås,såsen blev helt underbar.
Mitt i matlagningen ringde min svåger och fråga om jag fortfarande ville följa med och kolla när hans dotter skulle på jumpa,då slog det mig. Jag hade ju lovat att hämta henne på dagis,så jag slängde i mig maten och spreng till bussen och jag hann.
När vi väl kommer till gympan så fick "föräldrar" inte kolla på nå mer,det va bara första gången som man fick det. Så jag kollade lite snett på lärarna och gick därifrån. Jävla puckon!!

När jag kom hem gick jag och mitt hjärta på en lååång promenad i våra Adidas dresser,jag i en helgrön och han i en helsvart. Jag älskar mitt hjärta!

Sen låg vi i soffa som två slakt hela kvällen och bara kolla på en massa serier och myste,jag älskar serier!

Idag blir det lugnt,god mat,trevligt sällskap,filmer i mängder osv....

tjing tjing ha det gött alla!!


Allt flyter på*

Jag skriver inte så ofta som jag vill göra,ellr som jag hoppades att jag skulle göra,lite tråkigt. Men samtidigt,jag ska sluta stressa mig själv och pressa mig själv. Det är en blogg och den är frivillig och den är bara min så jag gör som jag vill.

Dagarna flyter på,hösten gör mig lycklig,jag har en fästman som gör mig lyckligast.

Jag träffade mamma igår,det va nervöst men det gick bra. Många gånger läker tiden sår tack och lov.

Jag har färgat tillbaka mitt hår till riktigt mörkt och jag älskar det,mina ögon lyser till hårfärgen,puss på mig!

Hoppas ni mår bra,kram till alla härliga och mindre härliga!



Ibiza <3

 I bilen påväg till flygplatsen..


 På flyget,lite trötta
 

 Första kvällen,först satt vi på ett litet lokalt smultronställe,drack och prata gamla minnen,som vi skratta. Fick också träffa Erikas kärlek,kul kul

 Lite dragna

 Hängde på en klubb på Ibizas kändaste gata West End",galna folk,en "strippa" på baren osv...
 Vi är glada i hatten,mest baby haha

 Hängde sen i en mysig park långt in på småtimmarna,galet varmt och mysigt

 Jag har nästan bara druckit San Miguell

 Puss älskling

 Haha himlen ser helt mörk ut,va ju stek hett


Kommer fler bilder sen. Tjing Tjing

Hemma...

Heeej! Äntligen kan jag skriva igen. Datorn är fixad och jag är tillbaka i min vardag igen. Känns super bra,för nu är det höst och jag älskar hösten. Man har ju hört talas om att fok får "höstdepressioner" men att när sommaren kommer så blommar dom. Jag får min "sommarkick" på hösten. När man får dra på sig långkalsonger,snygga skinnhandskar,mysiga tröjor och en massa mer. Jag älskar också när man går ut och skenet ute är helt annorlunda mot för sommaren och ögonen liksom lyser i höstkylan. Fattar ni vad jag menar,när till och med rougen på kinderna lyser,jag älskar det!

Jag är världens lyckligaste flicka/kvinna(känner mig som något mitt i mellan haha). Min underbara pojkvän är numera min fästman och jag älskar det. Jag brukar säga att han äger mig nu och jag älskar det.
Först bjöd han mig på världens bästa resa någonsin och sen friar han till mig,min baby. Som jag älskar dig. Du och jag! Han är så romantisk.

Sedan vi kom hem har vi hunnit med en kräftskiva och varit sjuk,i alla fall jag va sjuk,fyllsjuk?

Jag ska göra två inlägg snart,Ett för Ibiza och ett för kräftisen,så att det inte ska bli så rörigt.

Puss och kram,it feels good to be back!

RSS 2.0