barnkalas och körkort

men asså igår va jag på barnkalas.
jag trodde att jag skulle på konsert men icke.
ronja fråga mig om jag ville gå och kolla på "den svenska bjönstammen" med henne och hennes kusin. fan va najs tänkte jag,har ju hört några låtar som ola spelat för mig och dom har jag gillat.
så jag tagga till,vi käka på restaurang och drack en öl.

vi skratta och skratta hela kvällen,fy satan va roliga vi är,jag dog verkligen. sånna fula skämt om ålder och för många detaljer om andras drömmar. herrekudt

underbart!! fan va bra dom va live. dom hoppa och skutta som illbattingar på scen men sången va ändå klockren.KUL!!

tack för mig!

fresten,åsa har körkort nu! hon rockar fett!!

 wiho


råttor och borta

långt uppe i norrland är han,min kärlek som jag älskar mer än något annat.
jag unnar han allt gott här i världen. han ska ha kul med sin käre skoter och vänner.

han berätta om en vurpa och jag grina ihjäl mig,skällde lite också. JA jag skäms. bad om förlåtelse. vi älskar varandra. sjukligt orolig va jag....hönsmamma/cptant

när katten är borta dansar råttorna på bordet. alltså när bandola är borta äter caroline galet mycket godis och smörgåsar varje dag.

hejpa!!


...

amen asså fy fan säger jag bara. fick gå hem med ågren idag. inte nog med att min man ska vara borta ifrån mig,jag får sitta med ångest också. röv röv röv. snack snack snack...

vilken jävla helg

vilken helg!

syster va här. så jävla fint. åh va bra vi har det tillsammans.

kaos har det också varit,samtidigt som jag har haft riktigt fina stunder. det har inte varit kaos i mitt liv. eller jo lite,hon är ju mitt kött och blod...hennes shit är min shit! men det blir bra...

min mamma har varit ond,och i fredags tog jag upp en sak med henne som liksom aldrig"läkt",det va ganska skönt. sådär ja nu har jag outat henne också.
hmm..vad har mer hänt...??!

en massa kul också. vi har skrattat och haft kul. natta fick ny frilla,så jävla snygg. jag har umgåtts med mamma utan att vilja gå därifrån,det kändes sjukt bra. min storasyster och hennes familj va här en sväng och sa hej,det va mysigt.

bla bla....vi hörs imorgon!

puss och kram,hoppas ni haft en fin helg alla ni där ute!!


lördag och hår

tja!
det är lördag. vi har haft en fantastisk morgon och bara skrattat en massa. det är vi värda! det är alla värda! alla förutom våldtäktsäckel och andra dummingar.

nu ska jag färga min utväxt,har typ en vit rand i skallen. så jävla blond egentligen!

idag ska jag möta upp min lillasyster som är i Gävle i helgen. vi ska hänga på stan och bara vara härliga. lite senare ska ronja sätta löshår på na,så jävla snygg hon kommer bli. och hon är redan fantastiskt snygg,alla kommer dö.

jag hoppas det blir grill ikväll hos min storasyster och hennes man om dom inte är allt för bakis.

det är 12 grader redan och klockan är bara 10,det bådar gott,jag blir lycklig!

 thats me hahaha

rövar!!

skit kul på jobbet idag. fick hänga inne på nypon,fy fan va kul jag hade. fick hänga med ett helt gäng som jag haft tidigare. verkligen super kul!

efter jobbet tänkte jag dra en runda inne på nya skobutiken i stan men kom på att Ola har mitt kort,RÖV! kom också hem till en ny bikini jag köpt,den va på tok för liten,skit röv! fick också syn på en faktura från chokladogram. asså jag skickade ett sånt till min pappa men det kom aldrig fram. hur fan kan dom skicka en faktura då. fittrövar!!


i röva idag

i röva idag!

jag är så jäval kunglig,. jag har borrat upp en sopkorg idag på jobbet. det va så jävla kul,nästan pinsamt kul.

*camilla måste tyckt synd om mig som sken upp så av att få borra upp en sopkorg. hon tänkte säkert -stackars barn som växt upp med endast fiskbullar till mat,en kotte att leka med och inga ballonger på sin födelsedag,hon skadar säkert sig själv jätte ofta. typ så tänkte hon,för det såg jag i hennes ögon.

jag har shoppat lite på stan idag,på barnavdelningen. är det misär?? näe jag är bara en liten människa,kort och smal. mumma! men kan folk ha djurtryck på sika tröjor så kan fan jag handla mina kläder hos dom små!!

nu ska jag laga mat,nåt riktigt jävla gott. jag känner att det kommer bli något med stekt lök.

puss och kram kissbanan

fresten,kissbanan måste ju vara en snopp,eller hur??!!

dåligt



asså,jag mår dåligt av att vara så här trött när jag kommer hem om dagarna. jag ger 200% varje dag. jag vet inte hur man ger 90% liksom. det kanske skulle vara mer hälsosamt. fast när jag hör mig för på jobbet så säger dom jag frågar att dom är lika trötta när dom landar hemma.

det känns skönt att inte vara ensam i alla fall. känner mig tråkig många kvällar och nästan som en dålig fästmö emellanåt.
ja menar,kul för min underbara sambo när frugan deckar före åtta hemma i soffan.
borde jag byta jobb? men jag kan inte komma på något roligare jobb,så näe.
vad fan gör man?? RÖV!!

jag har i  alla fall haft en bra dag.

jag sköter min kost(vilket innebär att äta så fort tillfälle ges),jag sköter min träning och i och med att jag gör dessa grejer orkar jag städa och greja hemma också. fast jag är gelet trött.

om jag har något kul att berätta? japp,nästa fredag blir det lite mat och dryck med fina kollegor. det ser jag fram emot.
om jag har något intressant att berätta? NEJ!


hej hej hej

hej!

kom nyss hem från en dejt med Erika/Åsa. fan så skönt. vi har skrattat och skrattat och pratat och pratat.
vi åt också en fantastisk middag. fy fan va gott. såsen hon fick va typ så man höll på dööö,så god. nästa gång kör jag på den,bara såsen,med sugrör!

haft en sjukt härlig dag på jobbet och det ska jag ha imorgon med. har en till stängning med jessika,jag gillar att stänga med henne. det är såå himla trevligt!

nu ska jag umgås med min fina fina man!

hahahaha

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA jag dör,gjorde nyss en facerape på Ronja. det får man inte göra på henne. kan hända att jag blir mördad nu,åtminstone förlorar jag kanske henne nu. men oj vad jag skratta,högt i min ensamhet.

igår,ja igår va igår. skulle typ vilja lämna det så.
hockey kväll hos oss. Ola lagade en fantastisk middag,sen borde vi alla bara ha gått och lagt oss. en stol trasig,rödvin på väggen,glas på golvet och blod på golvet. det låter värre en va det va haha.

idag är jag söt :)

Lördag

god morgon!

det är helg och det känns gött. att få sova hur länge jag vill,vakna tillsammans med min kärlek utan stress och en massa måsten. kvart i åtta slog jag upp mina blå,haha jävla skit. jag önskar jag kunde sova till i alla fall tio. men har man rutiner så har man. jag är glad för det i alla fall.

ikväll blir det hockey hos oss. det roar inte mig så mycket men nåt som roar mig nåt så grymt är maten jag ska få. ola va och köpte finkött på "farmek" igår. va fan är farmek?har ingen aning. nymördad högrev och en massa gotta.
kan hända att jag styker med,men det är det värt.

tänkte på en sak,jag är så skadad. S på jobbet berätta att hon gått ner 20 kg sammanlagt. jag kände liksom lycka i hjärtat för hennes skull. fy fan va bra gjort. jag kände i samma sekund att jag skulle vilja ge henne en present för det liksom. min första tanke va 1 kg godis,cpbarn är jag.
men det hade jag velat ha om jag gjort något bra!

 passande bild!!

smultron och rövdag

åh så glad jag är nu. min dag sög för övrigt!
vaknade lite på fel sida. eller inte fel sida,med en dålig känsla i kroppen. så jag tänkte jag åker till jobbet och får lite energi och det fick jag. men innan hann några undra hur det va,jag bah "jo det är bra med mig". fy fan vad jag ljög,och så dåligt också. lite taskigt av mig att ljuga...för mig kan man läsa som en öppen bok när det kommer till om jag är glad eller inte. ska be om ursäkt på måndag!! ni såg rätt,höll på att trilla omkull inombords.

så till lunchen bjöd jag mig själv på en....tadaaaam BISKVI. fy fan så äckligt. men det va det enda som fanns. tills jag upptäckte chokladen i personalrummet. åh vilken lycka!
plus att min underbara man dök upp med baguetter som jag önskat. fy fan så bra jag har det. snälla kollegor som frågar hur jag mår och en man som vet vilket fruktansvärt mat-monster jag är.
så efter lunch va jag tillbaka i mitt rätta jag.

åh vad en del kämpar på jobbet,fy fan va bra dom är. denna tanke ägnar jag speciellt till hallon och nypon idag. alla ni andra rockar lika härligt men,ja en liten extra tanke just idag!!

efter jobbet blev jag hämtad,vilket lyx,vilken karl!
jag bjöd på mat som tack,eller för att det typ va min tur. bestäm själv!

nu ska jag äta varma hallon och glass och kolla på en läskig film. fattar inte varför. förr kunde jag se skräckfilm utan problem. men sen hände en konstig sak. när min syster fick  barn blev jag otroligt känslig,som om jag själv fött ungen typ. grinar åt allt,asså allt. och är livrädd för övernaturliga saker och skräckisar.
kommer bli gött och sova sen;)!



Torsdag

men hej!
jag vakna helt utvilad idag,så underbart det va. då gjorde det inte så mycket att jag inte kände mig fantastiskt vacker. annars brukar det kännas viktigt. i alla fall att känna mig lite fin!

igår va en härlig dag. först öppning. inte så härligt att gå upp tio i fem men det va en fin morgon,en mysig morgon. ungarna är underbara.

efter jobbet drog jag och hämtade mitt barn på skolan(lånebarn). hon blev så jävla glad när jag kom och jag så jävla glad att få hämta henne. vi skulle ju ha dragit på bio men det fanns ingen så vi bowlade. hon ägde mig,jag lovar. gjorde mitt bästa men 6åringen vann över tanten. jag tvivlar inte på hennes förmåga,men jag har ju bowlat förr men aldrig hon. för ett år sen hade jag grinat,nu berömde jag henne. men det tog lite emot. japp,så sjukt tävlingsinriktad är jag. med betoning på sjuk!

sen hängde vi på stan,köpte nya vårskor åt henne och avslutade dagen hemma hos mig. vi käka mat och kolla på bamse och åt vaniljglass med varma hallon. det är så jävla gott,linnea  lärde mig att äta det,kanon ju!

åh vad jag önskar jag kunde skriva ut lite skvaller här,bara för att det är kul. men det blir ju på andras bekostnad så det gör jag aldrig.bögblä!!

nu ska jag äta lite mer.

fy fan vilket inlägg,typ som en lista bara. blä!

röv och helg

upp och ner,galet upp är jag idag. för jag fokuserar,då funkar livet,då funkar jag!

helgen har varit toppen. ronja och jag har hängt. jag har fått höra några visdomens ord(nästan utskälld;)). vi slirade i lördags och oj så kul jag hade. vi kolla mello,trodde jag aldrig vi skulle göra,men i alla fall så va det kul. jag hejjade sönder mig på Danny men det kändes helt ok att tantalottan vann. nu har sverige faktskt en chans att ta hem hela skiten tror jag!!
på kvällen hängde vi på stan och ronja blev tagen av polisen,haha så jävla sjukt men roligt!! och pappa om du läser detta,va inte orolig,hon va bara puckad. och ronja om du läser detta så menar jag inge dumt med att du va puckad:)!

idag är det måndag,då är det ju jobb osm gäller,hela veckan och jag fucking älskar det. kan ni förstå att jag typ studsar till mitt jobb varje dag. fantastiskt.

på onsdag blir det bio med råttan,hoppas jag. men syster ringde nyss och sa att barnbiosar bara brukar gå på helger. vilket jävla påhitt. måste kollas upp!

nu sitter jag och väntar på min kärlek som är och tränar. han har lovat att laga mat till mig när han kommer hem. fy fan vad jag längtar. är så jävla hungrig jämt. asså,jag äter verkligen som två stora karlar. köpte mig en hamburgare på natti påväg hem från jobbet för att stilla min hunger. men det blev mest en aptitretare!! mat är livet!!

känner mig skit arg för en sak,att när min pappa fira 15 års nykterhet så skickade jag ett chokladogram till han. men det kom aldrig fram! skit bajs jävla röv arslen!! jag ville att han skulle ha det! han älskar choklad min pappa och det va han mer än värd. så nu tycker jag att dom på chokladogram är helt värdo. värdo=värdelös!!

nu ska jag kolla upp det där med bion!

ha en härlig kväll!

 


helg

hej!
det är helg!
rufus är här!
det blir en bra helg!

BILD

snoppkorv

men hej hallå i lingonskogen!
så jävla risig öppninsfras,jag skäms nu!

haft en toppen dag. jag älskar mina barn. jag vet att dom inte är mina barn på riktigt men nästan!
blev så smickrad och glad när jag klev in in matsalen imorse och det blev typ hysteri. haha typ inte en överdrift heller. jag försökte smyga för att inte störa liksom,kan bli lite pinsamt. men det är bara kärlek så wtf!


åkte hem efter jobbet,tog en korv medans jag vänta på bussen. asså inte att jag stal en korv,utan man säger så "tog en korv på stan" en sån där lång,kokt och smal som bara hänger. dom som gick förbi och såg mig tänkte säkert att jag önskade att det va en riktig korv(en skogaholmare;)) den va jätte god i alla fall,men jag funderade om korvgubben hade lagt för många lagerblad i korvspadet....

nu är jag hemma,längtar tills imorgon. först jobb,sen helg...må det bli en bra helg och då blir de det :)



soppkök och jag

men guuu!
nu har jag suttis vid datorn,i ja flera timmar. varför Caroline varför? du shoppar ju bara,ditt lilla as.
varför kan inte jag få vara miljonär?? jag är värd det. jag skulle vara en bra miljonär. skänka pengar,jobba gratis på soppkök och en massa annat bra. plus att jag är snygg också,då skulle jag locka mer folk. asså inte mer folk till att bli uteliggare och hänga i soppkök men mer folk till att skänka en slant.
åh,jag skulle vara sånt dragplåster. jag har en idé här. massa vackra och coola människor som jobbar för välgörenhet,då skulle alla vilja komma på våra event och skänka pengar och kolla vad vi håller på med.

min bandola är på träning och jag jäser i soffan...

Min Onsdag

Men hjälp va glad jag är. Hejja Björgen! Hon vann,igen,som vanligt,UTKLASSNING!
ja det kan ni ge er fan på att vi hejjat fram Norge hela jävla vintern. Dom är kung på skidor,så kul att kolla. Hejja Björgen!! Och Kowalczyk ramla till sist. Fatta vad jag skrikit det många gånger här hemma i soffan och nu inträffa det. Hade ju ändå inte spelat någon roll men det va lite kul i alla fall,men lite stackars henne också självklart. Jag är själv en tävlings människa så jag förstår att det svider för henne. Gött för mig!

Skön dag har det varit. Det blir vad man gör det till!
Jag jobbar på med mig själv varje dag,älskar det,att lära mig saker om mig själv.
Jag älskar mitt jobb,är verkligen från mitt hjärta grymt tacksam för varje dag jag har på smultron.


Nu tänkte jag klaga en aning också. Men jag hejdar mig. För jag kan det nu,hejda mig alltså och det är jävligt bra!

tack och godnatt som vi sa på taxi :)


barndom och noll fokus

men god dag!
hade inge fokus alls idag,inte på det jag egentligen ville i alla fall. hade behövt en Carro-dag idag. men det får vänta till helgen. fan va gött!
imorgon slutar jag tidigt,brukar inte gilla att göra det,blir så rastlös men imorgon passar det perfekt. för jag ska hem och skrubba våran lägenhet.
men fittnylle,nu vill jag flytta...sällan jag. jag älskar att flytta. brukar flytta en gång om året. och nej,jag kommer aldrig helt i ordning i mina lägenheter. antagligen därför jag vill flytta jämt haha,pucko jag.
jag tror jag är en husmänniska,har jag inbillat mig i alla fall. vi vet ju alla att det är min taskiga barndom som får mig att vilja flytta!

have a nice! peace

helg,galej

god kväll!
har ingen ro i kroppen,värre än vanligt! jag bah,tog bara liksom 20 minuters rast idag istället för 30. dom där 30 minuterna är ganska välbehövliga annars. men idag kröp det i mig! ville ut i solen men ansåg att det va för kallt i luften. 5-,fy fan! men innebär detta att jag har 10 minuter innestående??

min helg har varit grym. först i fredags hälsade vi på Råttan på sjukhuset,sen åkte vi hem och hade en riktig mys-fredag,för det va verkligen mysigt! sen på lördagen blev det systemet,sen ica maxi. fan vad jag älskar ica maxi. sen skopunkten så bandola kunde köpa nya pjucks och sen hem för att påbörja kvällen. ja vi påbörjade den lite för tidigt nästan. men inte enligt ronja som va glad i hatten redan klockan 14. haha,fick nästan skäll för att jag va så seg.

jobbveckan är igång,jag är tillbaka på smultron vilket jag fullkomligt älskar. även om jag kan sakna nattisarna och ängsullarna väldigt mycket!

imorgon blir en jävligt bra dag har jag bestämt. fokus Carro!!

sjukhus och balle

men halåååå! jag mår toppen,jag tar hand om mig själv,stolt!!

mitt lilla hjärta ligger på sjukhus,inget allvarligt,hon måste bara ha penicillin i dropp. men fy fan ändå. tårarna sprutade när jag såg henne. lilla snuttan,jag önskar jag kunde byta med dig.
men du såg bra nöjd ut när du berätta att du får ta hur många glassar du vill. och när vi hängde i pysselrummet,omg va fint dom gjort för alla barn. bra där gävle sjukhus!! hon stortrivdes ju. då kan jag sova gott i natt. nä just ja,jag jobbar ju natt och får icke sova:)!

men asså jag måste bara förklara en sak. när jag skriver att jag är stolt över mig själv för att jag tar hand om mig själv så menar inte jag att jag brukar misshandla mig själv. utan jag gör det jag vill,det som är bra för mig och då blir jag stolt:)!

jag är inne på min sista jobb natt. känns bra. ska bli skönt med lite helg,hade ju inte ledigt förra helgen. och imorgon ska jag hämta ut mina skor. fy fan vad jag längtar!!wiho!

avslutar detta inlägg med: hejja norge,nu drar skidskytte vm igång!! sverige suger häst balle!!


lycka och natt

men god kväll säger jag med lycka i kroppen. först fundera jag om det va min adhd som gav mig ett lyckorus,den gör så ibland. upp och ner går det,ja man kan säga att jag åker berg och dal bana varje da. men jag är genuint lycklig. fick en sån där kick efter att jag pratat med min kärlek och sagt god natt. fantastiska människa!!

jag jobbar natt denna vecka,minns inte om jag nämnde det igår. det funkar bra. jag är stolt över mig själv:),för jag gör mitt bästa!

jag tror det är skit viktigt att känna sig stolt över sig själv. och men ska inte behöva ha uppfunnit hjulet för att känna sig stolt.

så vad händer då?! inte mycket. kanske blir det nå galej till helgen. det är tamme fan så att jag borde gå ut och liksom hitta på något. jag gör det allt för sällan och gillar det allt för mycket haha.
men jag kommer aldrig bli någon party pingla,alltid en pingla men skippa partyt. 


jag älskar min man mer än allt annat! kan inte fatta hur bra han är. japp,jag är löjligt kär!

RSS 2.0