hej igen

oj jag blev verkligen chockad när jag såg att det va 6 dagar sedan jag skrev sist. men det beror på jobb och annat som jag inte tänker berätta om här. men det känns ok,datorn är ändå så seg,går fan knappt att ladda upp en inlägg.

jag känner så mycket just nu,längt,sorg,kärlek,rädsla,glädje och lite kärlek till. jag älskar min bandola,utan han hade jag avlidit men mitt hjärta har verkligen sorg utan rufus. jag finner mig i allt detta,det måste jag ju. jag tröstar med god mat,mysiga kvällar med min kärlek men också mys med min mamma. otroligt att vi faktikst kan vara i samma rum nu för tiden,så jag tar vara på det. jag försöker jobba mycket också,så jag slipper sån där tråkig dö-tid liksom.

jag kollade på sofias änglar igår,grät som ett barn men bandola va fan snäppet värre,underbara människa. det va om en familj där pappan fått en obotlig hjärntumör och har max 6 år kvar att lev. han va fantastisk på alla sätt och vis,mamman med och barnen så fina. en helt otrolig familj verkligen och nu ska pappan dö. asså livet kan inte vara mer orättvist. jag går alltid med tron att det finns en mening med allt,men nu fanna jag ingen. måste något sånt drabba en för att man ska leva fullt ut,ta vara på varje dag osv?! för han levde i nuet,tog vara på varje sekund. vad håller vi andra på med undrar jag?!

fittskit

kaos! hatar att inte vara nära min lillasyster!

en helg helt i min smak!

tja tja! sa jag fresten att vi köpte en limpa cigg i spanien för 65 svenska kr? haha helt sjukt.

men i alla fall,god morgon alla solisar! jag har haft en skön helg. fredagen låg jag och kolla på min nyfunne vän Glee,my god vilken serie. skratta och grät om vart annat(grinar väldigt lätt av musik). igår storhandlade vi och sen lagade vi en dunder middag och kollade på film sen. idag vaknade jag tidigt,så jävla skönt,så nu ska jag sätta mig och fortsätta att kolla på Glee,äta godis och bara mysa,love it!
senare idag ska vi till Bandolas pappa och käka,dom ville bjuda på oxfilé,kommer säkert bli kanon. jag är ju en sann köttälskare.

jag blir så trött på mig jsälv att min blogg är fattig på bilder. jag har ju hela datorn full med bilder,men inte som kanske passar till inläggen.

jag har också kommit underfund med att jag gillar verkligen inte att dricka alkohol. dagen efter är liksom inte ok,hela dagen blir förstörd för mig. och jag som vanligvis har ett jävla humör får lättare att fuck ur när jag inte är på topp liksom. så jag väljer mina stunder. haha intressant som fan!

ha en fin dag i solen alla härliga!


jag idag

alone. ätit mackor i ugnen med färsk vitlök. äter godis nu. snart blir det glass med krossad maltesers. imorgon jobb igen. saknar ronja. saknar erika. älskar min bandola.

holla igen

god morgon alla härliga! jag känner mig mindre härlig idag. igår när jag vakna gick jag liksom och satte mig i solen,nu blev det våra bästa år haha. gillar solen bättre kan jag säga. vad är det med våra bästa år och öar?
jag spydde i natt också,haha kul att veta va. jag är inte sjuk i alla fall,magen balla bara ur lite.

jag saknar ronja så jag tror jag blir knäpp,bara jag nämner hennes namn så stockar det sig i halsen och jag får kämpa för att inte grina. visst,jag är för att grina men inte hela tiden :)!

jag ringde ett samtal i dag,jag va jätte nervös innan,blir så trött på mig själv att jag ska oroa mig innan. det gick ju galant.

så va gjorde vi på våran underbara ö då,förutom att vi åt sjukt god mat(it was sick). självklart solade vi,brände oss lite och bandola ser lite ut som en tvättbjörn(så söt). vi spela skippo(bandola fuska som en åsna) och bara va med varandra(KÄRLEK). vi kollade lite på tv,men hallå haha,dom hade dubbat allt till spanska,why?? så det satt vi också och skrattade åt.

Bandola ville kolla utelivet,en annan är ju så jävla harig så jag hade gärna stannat på rummet,haha skojar inte heller. men jag ställde upp. vi drog ut vid tolv när vi kände oss redo,tog en taxi till en club och blev kvar till 4-5 snåret. än en gång va det bara jag och mitt hjärta vid ett bord för två,vi satt och kollade på folk och graderade dom på en skala från ett till tio. ingen fick en tia förutom en kille för en snygg klädstil,haha och det va Bandola som tyckte det,för mig va han en etta. vi hade så jävla kul. clubben va sjuk. ett stort fettigt hus med en massa clbbar i ett liksom.

men nu måste jag dra,ska äta med min mor på stan.

älskar min man

holla!

hello. nu är vi hemma igen efter världens bästa resa! visar bilder och skriver mer imorgon tror jag.

saknar min ronja,det gör verkligen ont!

hej då!

i natt åker vi,jag och min fina man. fy fan va bra vi ska ha det. även om vi skulle ha otur med vädret så gör det inget. för det är bara han och jag i en hel vecka,dte kan inte bli bättre. jag älskar att vi fortfarande är nykära.

jag fick en sån fin komplimang av Bandola för någon dag sedan. jag pratade om min vänner som rest bort och va lessen. då säger han "jag har aldrig träffat någon som är en sån bra vän som du är". älskade du!

Söndag


jag va me om en grej för någon dag sedan,något jag väntat på länge,jag visste att dagen någon gång skulle komma och nu har det hänt. det va inte som jag trodde,det va mycket lättare. jag känner sån befrielse.
jag vet att jag kan vara väldigt ytlig,men herre gud människa,snacka om att du missvisar ditt utseende med dina bilder på facebook. jag har sett dig irl nu,nu vet jag att du bara är en av dom fula,för något annat kan man inte kalla dig. jag blev fan chockad över hur ful du verkligen är. jag älskar att jag är en 10:a,utan att överdriva.

jag gillar inte när jag tar till den sidan jag just tog till,men jag va tvungen att få ur mig det.

nu ska jag fortsätta att vara snygg och kolla på tv.

puss

allt gär i kärlekens tecken,jag älskar mina hjärtan! <3

sorg

jag har sorg i mitt hjärta. nu är båda mina bästa tjejer borta. jag är så jävla lessen,så glad för dom men jag har ont i mitt hjärta ändå. sorg i hjärtat! och jag kan inte sluta grina. jag har grinat sen ronja åkte och nu åker erika också,jag kommer aldrig sluta grina. jag har sorg jag.

bla bla bla

jag vill klä upp mig,dricka gott(alltså inte alkohol;)) och sen dra ut och dansa. men jag har ingen lust att må dåli agen efter. det är det sista jag vill,räcker med att jag har haft ett par skit dagar.
jag ser fram emot måndag i alla fall när vi flyger iväg,jag och min man,på en kärleksemester.

asså,jag har haft problem den senaste tiden,ett i-lands problem utan dess like. jag har haft problem med att uppdatera min status på fecebook,haha. jag vet en massa saker jag vill skriva men det känns så personligt på något vis. även fast jag faktiskt inte har några onödiga vänner där,dom har jag slängt bort. jag tycker det känns mindre personligt att skriva här för nu vet jag inte vilka som läser,ah ni fattar. så nu vet ni det också.

jag har varit på solarieöarna idag för att förbereda mig för kanarieöarna på måndag. kan bara inte åka dit så blek som jag är nu,nej nej. jag som bränner mig så lätt. jag blir lätt brun men bränner mig lätt,det borde inte gå ihop.

bla bla bla..... puss på er

god jävla morgon

god morgon. jag sitter och känner efter om detta är en bättre dag. visst,det blir vad man gör det till. men det finns bara en sak jag vill göra och det går tydligen inte.

jag sover så otroligt skönt på nätterna,tungt som fan,jag är som i en dvala eller liknande när jag vaknar,. jag tror jag skulle kunna sova bort en hel dag om jag bara tillät mig att göra det. behöver man sova mycket är man kan sova mycket? eller har jag bara sovit för mycket?
jag sover minst,absolut minst 9 timmar per natt,gärna 12 om jag får. är det för mycket för en pigg och fresh 23 åring?

nu ska jag köra igång paradis hotel och störa mig a la grande!

tänk att jag har en man som skulle göra precis allt för mig,det känns helt otroligt. jag är så rädd om han.

 vi efter våran första x-ning tillsammans,hah

paradis hotel

just ja. jag har ju börjat kolla på paradis hotel som gick förra året,har snart sett alla avsnitt,är på avsnitt 25 nu,finns 40 tror jag. men i alla fall,jag säger bara oh my god,vart hittar dom dessa tjejer. killarna är väl som killar är i största allmänhet. men tjejerna,asså seriöst. hälften är typ fel-opererade,snea och trasiga. medans resten tror att dom är mer värd än andra. dom kör med fula maneer,intränade maneer,sånt som inte kommer naturligt utan sånt som tjejer lär sig för att vara just elaka eller bitchiga. ingen av dom är naturliga på en fläck,varken i utseendet eller i sättet att vara. men herre gud vilken underhållning.

Lin är nog den fulaste jag sett,sånt jävla underbett så hon har talfel.
Den mörka tjejen är fruktansvärt äcklig,hon borde fan operera sig ;)(amazonkvinnan,så sjukt stor)!
Emelie har inte växt ifrån att tror att det är gulligt att vara bortskämd. Fy fan va hon kommer garva sen när hon växt ifrån det och kommer kolla tillbaka på den här tiden. Ingen rörelse hon gör är avslappnad.
ja det är nog dom som är roligast att kolla på. Deras liv går typ ut på att se sexiga ut,men är det verkligen sexigt att vara tillgjord??

ja jag vet,jag är fan inte prefekt. men jag älskar sånna här program och det är så kul att störa sig på dom.

piss skit

vikken jävla pissdag,ja jag har också sånna. men jag har städat,dammat,dammsugit,satt upp en lampa(från helvetet) och sen har jag spikat lite. en effektiv dag men känslorna har suttit utanpå kroppen. jag som är galen i vanliga fall liksom,ja ni fattar ni som känner mig.

jag längtar efter Erika.
jag längtar efter Ronja och Robin.
på måndag ska jag göra något olagligt.
imorgon ska jag fortsätta vara effektiv och skänka kläder till bättre behövande.
jag är förväntansfull.
jag är kär.
jag vill aldrig mer ta saker för givet.

all by my self

va fan. jag bloggar ju lika ofta som en bäver borstar tänderna. men jag har sorg. först Ronja och nu Erika,dom har båda lämnat mig,i alla fall på fredag är jag helt solo. mina tjejer i varma länder,där dom trivs som bäst. men jag saknar ju dom.
har haft en fin dag med Erika på köpis idag,by the way,man tror att man är på en bondgård när man är där. fok bryr sig inte alls om hur dom ser ut,sött ;)!

nu är jag hemma,lagar lite kvällsmat och är allmänt störig :)!

jag saknar Ronja sjukt mycket,känns liksom lite ensamt.

jag är tacksam för min dag med Erika idag,guld!

jag är kär.

jag är hungrig,som vanligt.

jag är extra snygg idag :)!

puss alla!

RSS 2.0